1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 448
  • 454
  •   1
Отговори
# 180
 Simple Smile добро утро Simple Smile

за нищо  Hug
а според мен, Anna искаше да каже това, което май всички виждаме, но не ни се иска някак да признаем - че промените могат да бъдат за добро, не е задължително Бену и Керем да останат заедно на всяка цена, по-добре всеки от тях да намери щастието другаде, отколкото да продължат да се самоунищожават заедно  newsm78
и аз така го виждам и не ми се признава и се сещам за еп 78 когато Бену каза на Мелек за родителите си - да се разделят най накрая за да се отърват, да се отървем и ние. После и Бену я даваха как не може да се отърси, че е нещастна като майка си
Бену и на мен ми е по интересна сигурно защото изобщо не я разбирам. Много добре че започна да говори за съмненията си и да задава въпроси, но защо наистина не приема друг отговор освен този, който си е втълпила. По добре човек да задава въпроси отколкото да прави предположенията, но и да чува отговорите и да ги осъзнава. ББ: Бену 1 път вече си тръгна от Керем защо да не намери сили да го направи пак. Ще я видим след поредния опит за самоубийство. Как се забравя това което си наприказваха, мисля си че много се нараниха един друг. Какво ще измислят да ги съберат ще гледаме
Еда, както е писала пенда каза на Керем това което иска да чуе. Възползва се от ситуацията, изигра си картите. Първият път дори когато й предложи да пийнат като я караше до тях (как пък все се развалят тези коли когато не трябва) тя му отказа. Ама каква майка има - ужас.
Сега се наслаждавах на идилията в сем Аксал обаче до кога ли - гледах вече 80еп. ББ: аз съм пристрастна към тях много ги харесвам  И пак като че ли тях по ги виждам заедно на финала - вече са ме убедили, че много се обичат и могат да го преодолеят и преживеят ако искат. Тя и черната нощ не е тайна вече за никой
На Али Кемал пък майка му трябваше да му каже че Фисюн гледа детето на другата - ей голямо е магаре. Няма оправия за него.
Бурхан пък защо точно сега реши да не се месят и да си мълчат за Еда.
и други въпроси имам .... ще пиша после
големи благодарности за преводите
весел ден на всички

Питах в предната тема кога ще започнат новите епизоди по Нова, но уви никои не ме отговори.Знае ли някои?
за сега слуховете са 16 май след брадъра и в по гледано време да го излъчват

# 181
Добро утро на всички,аз след нощната ми смяна едва ли съм в състояние да коментарам адекватно,затова ще се въздържа засега,а като се наспя пак при вас HugЕй да не изпишите темата до следобед,че незнам как ще ви догонвам Heart Eyes Виждам че в програмата на канал д,все още го има филма от22:15,така че да се подготвим  за довечера с кърпичките и "водката за утеха",дано ВЗ има възможност за превод в ефир Praynig,а ако ли не ще погадаем и ще изчакаме превода на серията newsm78 Пожелавам приятен ден на всички и по малко емоций че не се знае с колко ще ни залеят довечера,а по важното с какви newsm78 Ето по едно кафенце за разсънване

# 182
dafi мерси за кафето
на теб приятна почивка събирай сили за довечера
добре че има трейлър иначе бб: големи терзания щяха да са за бену

# 183
Добро утро и от мен. Успешна и ползотворна работна седмица.
Чакаме с нетърпение следващия 87 еп.
Кой ще превежда довечера Bz не я виждам тук............Може да почива някъде.

# 184
Здравейте момичета макар , че не пиша много ви чета редовно аз сравнително късно открих филма почти свършваше по нова тв , но след това благодарение на вас изгледах всички серий по интернет. Искам да изкажа огромни благодарности на момичетата който превеждат филма Благодаря ви  smile3525 smile3525 newsm51

# 185
Записвам се, че трудно ви следя без запис

# 186
Здравейте!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
Не съм влизала откакто свърши сериала по нова.Нямах начин и да гледам преведените серий,така че и  в анкетите неможех да се включа.Доста съм изпуснала май.
Може ли линк към преведените серий.Благодаря на всички които са се потрудили! smile3525

# 187
запис за следене Party

# 188
Хей Дафи, откъде го извади това кафенце. Гледам го и преглъщам.
За всички момичета, които превеждат  newsm20. Извадихме ви душата и не знам как ще ви се отблагодарим за огромния труд, който полагате, за да задоволите нашия глад за 1001 нощ.
castanea и аз много им се радвам на Аксалови. Чак ми се ще сценаристите да бяха ги извадили от филма докато още са в период на семейна идилия.
Изгледах 80 еп.. Не знам за Бену какво да кажа. Тя горката, толкова се обърка, че и нас побърка. Семейна обремененост, болезнена любов към мъж, който се лута в чувствата си, дълбоко подтискани, но разяждащи душата й съмнения, свързани с най-любимите й хора, загубата на детето, алкохол и като резултат една връзка, превърнала се в агония. Някъде в първите серии Бену беше казала на Керем, че те двамата не знаят как да бъдат щастливи. Ми това е. И двамата полагат достатъчно усилия непрекъснато да се нараняват.
Изобщо кой каквото си направи и най – големият му враг не може да му го причини.
Керем вместо да си излива душата пред Еда, да беше казал на Бену кой е дал парите и с кого е спала Шехерезада. Не знам обаче дали тогава Бену нямаше да си потърси друга причина да е нещастна.

# 189
Здравейте!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
Не съм влизала откакто свърши сериала по нова.Нямах начин и да гледам преведените серий,така че и  в анкетите неможех да се включа.Доста съм изпуснала май.
Може ли линк към преведените серий.Благодаря на всички които са се потрудили! smile3525

На първа страница на темата са линковете!

# 190
Гюнай дън момичета,
Отпочинали отново на линия.Не мисля , че Бенну и Керем имат бъдеще.Нейните опити за самоубийство не само ,че са знак на отчаяние, но си мисля ,че са и малко манипулативни спрямо Керем.Той пък от чувство за дълг се връща при нея(не я изоставя).
За анкетата- 2 опция.
Бурак много израстна и аз като повечето от вас го виждам да стои по-добре със Сезен отколкото с Мелек.
За съжаление няма да мога да гледам довечера ако има серия , но утре ще изчета всичко ,което сте изписали.
Поздрави на всички ви и приятен ден!

# 191
Кого ли ще избере Мелек? Аз не харесвах особено Сезен и по-рано писах, че на Бурак повече му подхожда Мелек. Обаче понеже харесвам и Мерт и Мелек и Бурак, този любовен триъгълник ми е много любопитен и не знам какво развитие предпочитам. Явно пак някой ще страда. smile3518

# 192
Момичета, добро утро. Лек ден на всички работещи и лека седмица. Виждам, че снощи не сте си губили времето, трудили сте се здраво. Третия сезон е към края си, а не се вижда никаква развръзка, напротив, става доста заплетено. И пак тази "черна нощ" излиза на яве. Керем как можа да се изтърве така пред Еда. Ама мъжка му работа, алкохола му развърза езика и не можа да си го задържи зад зъбите.  Както и при Бену станаха нещата. Само като е пияна, дава воля на гнева си и към Керем, и към най-близката си приятелка и показва, че винаги се е съмнявала в тях. И не осъзнава, колко  вреди на всички, но най-вече на себе си. Тя е един много трагичен образ и стечението на обстоятелствата винаги е в нейна вреда. Шехерезада излиза от всички сполетели я беди с вдигната глава, без да се унижава пред другите (макар, че осъзнава какви компромиси е направила), не показва мъката си, демонстрира сила на характера (с което Онур трудно се примирява). Тя изгражда образ на напълно еманципирана жена, която е в състояние да се справи сама в живота, без непременно да има мъж до себе си. Докато Бену е по-зависима, любовта я прави лесно ранима, а чувството на обреченост, че щом родителите й не са създали здраво семейство, и майка й е алкохоличка, то тази съдба очаква и нея.
Ох, май стана много заплетено. Но този филм направо ми е взел ума и все за него мисля. Ама това е от познатата ни обща болест. 1countingsheep tv atwork  typeuu

# 193
  • София-Банкя
Здравейте момичета, успешен ден на всички! Тръпна в очакване на серията тази вечер. Дано да я дават. Така ме е повалила тази болест, че не виждам никаква възможност за излекуване. Мъж ми ме гледа хем укорително, хем съжалително - дано просто вдигне ръце, а да не вземе да лашне компютъра през прозореца.

# 194
И мен ме грози подобна участ. Настръхнали са вечер като ме видят пред компа и мъжа ми и сина ми. То нестига, че ме хвана тоя вирус и ме тресе здраво и те мрънкат. Казах им: "по добре пред компа, но в къщи отколкото на бар и подпийнала".Не се оставям да ме водят "мъже" за носа.

Общи условия

Активация на акаунт