1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 436
  • 454
  •   1
Отговори
# 165
Пендичка , какъв ти финес , то си е направо -грубо - в мозъка !

така де   Mr. Green

# 166
Пенда страхотни разсъждения,дългички но на място Peace Hug Аша много интересен анализ на състоянието на Бенну и вероятно съвсем в правилната насока newsm78    Мишел,отново благодарности за преводите,  bouquet,май остават още 3 еп само непреведени дано да успеете и вие да си отпочинете вече Hug   Може ли някой да ми даде линка на канал д Praynig   Анна не разбрах какво точно искаше да кажеш с поговорката за вратата и прозореца Embarassed newsm78

# 167
# 168
Пенда благодаря ти  за бързия отговор bouquet Hug  bouquet

# 169
за нищо  Hug
а според мен, Anna искаше да каже това, което май всички виждаме, но не ни се иска някак да признаем - че промените могат да бъдат за добро, не е задължително Бену и Керем да останат заедно на всяка цена, по-добре всеки от тях да намери щастието другаде, отколкото да продължат да се самоунищожават заедно  newsm78

# 170
Аша, Пенда разнищили сте я Бену отвсякъде. Страхотни коментари. Тя, Бену май е най-интересния образ, ако не в целия филм, то поне в третия сезон.
 Видяхте ли Онур колко беше доволен, когато Шехерезада го ревнуваше от журналистката. Само дето не замърка самодоволно като котарак. Всеки обича да му погалят егото с мъничко ревност /ама мъничко/. Ама пък всички жени му се лепят на този Онур бе. А как само отряза Фирдевз. Чак ми стана мъчно за нея. Предупреди я да се отнася с уважение към жена му и да си знае мястото и след като тя не го направи, не се поколеба да й покаже вратата. Ей това се казва мъж на място. /Макар, че подозирам, това беше хитър ход на сценаристите да извадят и Фирдевз от играта/

# 171
Аша, Пенда разнищили сте я Бену отвсякъде. Страхотни коментари. Тя, Бену май е най-интересния образ, ако не в целия филм, то поне в третия сезон.
 Видяхте ли Онур колко беше доволен, когато Шехерезада го ревнуваше от журналистката. Само дето не замърка самодоволно като котарак. Всеки обича да му погалят егото с мъничко ревност /ама мъничко/. Ама пък всички жени му се лепят на този Онур бе. А как само отряза Фирдевз. Чак ми стана мъчно за нея. Предупреди я да се отнася с уважение към жена му и да си знае мястото и след като тя не го направи, не се поколеба да й покаже вратата. Ей това се казва мъж на място. /Макар, че подозирам, това беше хитър ход на сценаристите да извадят и Фирдевз от играта/
Да, Онур наистина се забавлява с ревността на Шех, и когато ревнуваше от Ясемин в началото, пък после не му беше чак толкоз забавно  Mr. Green. Харесвам ги много и двамата, радвам им се в добрите им периоди, но някакси не са ми толкова интересни, прекалено праволинейни, знам ли  newsm78. Виж, Бену  Sad е благодатна почва за размисли  Thinking Crazy
За Фирдевз - тя наистина прекали, и все пак, май трябваше да я задържи, пък макар и от чисто практична гледна точка, верно, много си позволява, но къде ще намерят друг човек, на който да поверят децата си с такова доверие. То май няма две добри, избираш по-малката злина  newsm78

А виж тук колко сме му се лепнали на Онур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, и резултатът от анкетата е показателен  Joy

# 172
Пенда ББ И аз често си мисля за такъв вариант и че може би ще е по добре и за двамата да се разделят,а аз по егоистични причини искам Бенну да намери щастие на края,но сценаристите ясно показаха че Бенну е обсебена от тази любов и че любовта й кам Керем е толкова силна че тя предпочита да умре пред това да го загуби,та затова си мисля че нейното щастие е само до обичания мъж,а другия вариант е тя да превъзмогне тази любов и да се откаже от нея и да търси щастието си другаде,но първо ни показаха че тя е слаба натура и много трудно ще намери сили в себе си за това,а и за толкова кратко време 3еп,незнам къде ще им търсят нови полувинки пък да са щастливи по сами не ми се варва newsm78 ,опаа пак се олях извинявам се Embarassed

# 173
Пенда наистина от практична гледна точка Фирдевз беше идеална за тях. Дори ако бях на мястото на Шехерезада и аз бих го обвинила в жестокост. Но Фирдевс се изживяваше като майка на Онур, а и той беше привързан към нея. Та си мисля колко мъже не биха се поколебали така твърдо да застанат до жена си и да се опълчат на някой толкова близък човек.

# 174
dafi, бб аз поначало не виждам как изобщо могат да се съберат, както Керем и Бену, така и Онур и Шех, но надеждата умира последна, кой знае какъв заек са ни приготвили в шапката  Wink. Сещам се за едни думи на Бену "Не гледай обичания, а този, който обича" май така беше, при тях пропастта е толкова голяма, че не знам как сценаристите могат да я запълнят. При Онур и Шех любовта е споделена, но очевидно не е достатъчна, не виждам как може да бъде забравена толкова преекспонираната 'черна нощ', а, дори и да ги съберат накрая, след толкова раздели, не виждам как ще ни убедят, че следва "И заживели щастливо"  newsm78

Venetat, скъпа, ами това не е кой да е мъж, това е Супер Онур   love001

лека нощ, момичета, приятни сънища  Simple Smile  sleepuu

# 175
Започнах 80 еп., но просто не ми се гледа. Керем - глупак, глупак, глупак. Не стига, че заряза Бену на грижите на Мелек, ами и от всички жени, точно в леглото на Еда ли намери да се пъхне, че и за душеприказчик да я вземе.  #2gunfire
Пенда напълно съм съгласна с разсъжденията ти затова защо Керем е при Еда, ама много ме е яд. /въпреки, че е само филм/

# 176
Пенда ББ И на мен ми е трудно да си представа как за 4еп ще ни докарат до щастлив финал,след всички нещастия във 3ти сезон с който ни засипаха,но и аз ще продължа да се нядявам,все пак това са сценаристите на 1001нощ от тях очаквам всякакви превратности,дано в този случай добри Praynig

# 177
Добро утро на всички  Simple Smile

Започнах 80 еп., но просто не ми се гледа. Керем - глупак, глупак, глупак. Не стига, че заряза Бену на грижите на Мелек, ами и от всички жени, точно в леглото на Еда ли намери да се пъхне, че и за душеприказчик да я вземе.  #2gunfire
Пенда напълно съм съгласна с разсъжденията ти затова защо Керем е при Еда, ама много ме е яд. /въпреки, че е само филм/

Е, ами той ако не беше разкарал Мелек, как щеше да спинка в леглото на Еда, нали живеят заедно  Wink Mr. Green. Велик комбинатор е Керемчо, ма к'о да го правиш, мъж  Rolling Eyes

Хубав ден на всички, и много положителни емоции  Grinning, че не се знае довечер колко ще ревем.
 Simple Smile Hug

# 178
Добро утро Момичета!  food010
Виждам преводачките са се справили и с 80 еп. newsm44 БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ! newsm51  
Снощи Бенну и Керем сте обсъждали newsm78
Мисля, че Бенну тласна Керем към обятията на това зло Еда със своето поведение, но Керем е за  #2gunfire, защото можеше само да  се поутеши малко, а той се разприказва... За втори път издава тайната на приятеля си, първия път беше пред Зафер!Той забърка всички каши!

# 179
Питах в предната тема кога ще започнат новите епизоди по Нова, но уви никои не ме отговори.Знае ли някои?

Общи условия

Активация на акаунт