1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 305
  • 454
  •   1
Отговори
# 360
Добър вечер момичета  Hug! Заедно ли смe u тази вечер ? Засрамих са  Embarassed....(ми нали съм още малко на гости , та ви чета само по диагонал, НО вторник вечер е наша  Mr. Green Hug)

ps:  ама вие заради превода ли бее  Whistling Crazy.... аз си помислих ,че ви залипсвах заради хубавите ми сини очи  Flutter ...ако бяхме : bIg brother--> всеки вторник --> по 1 левче --- щяхме да съберем бая пари за някоя добра кауза ...Нuщо Inshallah/Дай Боже друг път  Hug Peace

# 361
BZ добре дошла  welcome welcome smile3501

Момичета засега страницата на Канал Д е добре, не засича ... дано и като започне филма да е така  Praynig

# 362
няма наши няма ваши всички да надигнем чашипреди филма да попеем че после може да не се смеем. Наздраве....
Барът е официално отворен...

# 363
  • София
bz, липсваш ни и то много!
Не е само превода.
Няма баклавички, няма обяснения, няма подробности за това или онова  ....  

Но гостувай повечко на родата тук, а другото (превода), ако можеш!  

# 364
  • Атлантис, Галактика Пегас
BZ, аз и без това най вероятно чак утре ще ви чета.. На мен просто ми е кеф че те виждам тук!   bouquet

# 365
  • София

Наздраве и от мен!

Подозирам, че посред нощ някой ще отваря и нова тема! 

# 366
BZ дойде и балкона се напълни  Hug Wink(+ 8 Скрит/и) и 35 Гости преглежда(т) тази тема.

# 367
Момичета, нищо не разбирам, как ще го глудате с превод в ефир, обяснете ми!
Можеш да погледнеш и на балкона горе, колко народ се е строил още отсега и чака преводът ти в ефир .....

Kordelia, огън, rosivarna, Bise, DELTA_DELTA, samo_maria, anna3com, Bayraktarova, mari_nk, Nadya1, Ilistavreva, Gerkaa, _Magi, tonika2006, katerina0007, qwerty41, Venetat, castanea, pijo 82, iivar, miro_slava_, nasko42, didoni, Приятно ми е - Богиня!, pipi09, danguleva, дендра, smimi, BilyB, майски, esimesi1, jorjito, deskata2602, hiacint, werka, tsveti97, anibas, jilka, Planet, desika3 (+ 8 Скрит/и) и 32 Гости преглежда(т) тази тема.

# 368
БЗ, ами помести снимки бе скъпа че да въздишаме и по твойте сини очи а така ние в неведение и само превод чакаме  newsm78

# 369
Здравейте момичета/мамчета - аз отскоро съм в отбора(фенки на  1001 нащ) - определено съм много назад едва на 33 серия  Embarassed , обаче идва дочаквам да се прибера от работа за да гледам! Искавм да ви попитам маже ли да ми кажете коя е мелодията на телефона на Керем, т.е. от коя песен - предварително благодаря   bouquet

# 370
  • София
Момичета, нищо не разбирам, как ще го глудате с превод в ефир, обяснете ми!

Ние гледаме онлайн, а bz пише какво става.
Ние четем.  Hug

# 371
Ох, много ни е приповдигнато настроението, ама да видим докога!

БЗ,  welcome Надявам се да си починеш добре докато си тук, въпреки че те товарим с допълнителни ангажименти

Отдавна се каня да питам какво е настроението в Турция към връзката на Халит и Берг? Имам предвид - живеят заедно, без брак, това как се приема - просто като клюка или има среди, които ги осъждат?

# 372
БЗ добре дошла знаех си аз че ще дойдеш като наближи филма  Hug Hug Hug а тази вечер има и още едно момиче което каза че ще се опита с превода и тъкмо двете да не се презорваш ти от нас май не можеш да гледаш  Embarassed

# 373
Новата тема ни е гарантирана. Дано само звезди или шмети да са на линия че ние темата ще я изпишем преди да почне филма.

# 374
  • София
Отдавна се каня да питам какво е настроението в Турция към връзката на Халит и Берг? Имам предвид - живеят заедно, без брак, това как се приема - просто като клюка или има среди, които ги осъждат?

От много време насам и аз се чудя това.  newsm78
С този морал в Турция .....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт