Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 693
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 590
     Ивайла реагира нормално,според мен. Ако усещаш интриги зад гърба си и злостни забележки и шушукане,как би се почувствал всеки? Ами гадно. Ива просто не е от тези,дето си мълчат. Мрази лицемерието. Че кой не го мрази? Само фалшиви хора като Аня обичат да лицемерничат.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 09:08 от maraidara

# 1 591
Стики, а какво ще кажеш за това, че Аня разведе Ивайло и разби живота на Юлияна-бившата му съпруга? Не знам какво е състоянието й в момента, но знам, че изкара инсулт или инфаркт.
Това е известно на много хора. Но Ивайла не каза дума по този повод. А излагането на Аня, пак по този повод, е тройно, дори не двойно. Защото тя е постъпила даже по-зле от Ивайла, но се изкара по-светица от Богородица. Затова хората няма да са на нейна страна.

# 1 592
О, не им знам драмите!  Blush
Но според мен един брак не се разрушава отвън. Ако отвътре не е започнало, нищо не може да го разбие. Пък и повечето като искат да се разведат, първо си намират друг партньор и тогава започват развода.

# 1 593
Малко пикантина за двете принцеси:
За дама пика:
http://www.blitz.bg/article/11161

За дама каро:

http://www.blitz.bg/article/2548
Въпреки, че едва лиоткривам топлата вода, като ви знам детективските възможности Wink

# 1 594
О, не им знам драмите!  Blush
Но според мен един брак не се разрушава отвън. Ако отвътре не е започнало, нищо не може да го разбие. Пък и повечето като искат да се разведат, първо си намират друг партньор и тогава започват развода.
ooooh! Shocked #Crazy Crazy

# 1 595
    Ивайла реагира нормално,според мен. ако усещаш интриги зад гърба си и злостни забележки и шушукане,как би се почувствал всеки? Ами гадно. Ива просто не е от тези,дето си мълчат. Мрази лицемерието. Че кой не го мрази? Само фалшиви хора като Аня обичат да лицемерничат.

А защо усеща такива неща? Комплекси, чувство за вина?
На предната страница ми остана мнението, че Мария говореше, а всички решиха че е Аня.

# 1 596
Малко пикантина за двете принцеси:
За дама пика:
http://www.verojaten-spam-dokladwajte-na-moderator/article/11161
За дама каро:
http://www.verojaten-spam-dokladwajte-na-moderator/article/7860
Въпреки, че едва лиоткривам топлата вода, като ви знам детективските възможности Wink
Чак такива едва ли са ни възможностите Joy Няма кас да отворим такива линкове.

# 1 597
Наистина. Ба мааму Laughing Айде ще ги копна Wink За АНЯ:
"В зората на любовната афера между българската Ким Бейсънджър и сина на Славка Славова цялата гилдия следеше с трепет развоя на събитията и даже вървяха залагания коя от двете красавици ще удържи победа.
Според съсловната клюка строгата, но справедлива и пуритански настроена Славка Славова приела на нож забежката на сина си и почти до смъртта си настоявала да запази семейството си.
Юлиана, която дебютира в култовата "Комбина", бе една от най-атрактивните столични дами. Освен че е с няколко години по-млада от Аня, тя притежаваше в излишък чар, сексапил и манекенски пропорции.
След като изигра няколко предизвикателни роли в частния театър "Диалог" на режисьора Бойко Илиев, бившата снаха на Славка Славова поизчезна от публичното пространство. Заговори се за депресия, предизвикана от пламналата лав-стори между благоверния й и Аня Пенчева, заради която Юлиана на поразия отказвала роли. По-късно актрисата можеше да бъде засечена в компанията на Пламен Тимев - Ганди и движеше основно в монархическите емигрантски кръгове в Швеция, представлявани у нас от Богдан Томалевски - младши, син на известния "масонстващ" архитект, и неговата първа съпруга - Лучия Остерлунд, шефка на българския "Роял клуб" и доверено лице на д-р Тренчев, както и от бившия съратник на Доган - Райчо Юлианов, който пък е женен за балдъзата на Бриго Аспарухов. За кратко дългобедрата Юлиана бе и тяхно рекламно лице "зад кадър", но после напусна и тези среди. Злите езици почнаха да съскат, че изоставената Караньотова започнала да търси утешение в чашката.
Дали е така, само тя може да каже. Но е факт, че откакто Ивайло заживя под един покрив с Аня, кариерата на сексбомбата от Троян тръгна още по-стремително нагоре, а тази на съперницата й също толкова стремително западна. От пълната безизходица я спасявало само обстоятелството, че като издънка на тежък софийски род й реституирали няколко имота и с доходите от тях осигурявала що-годе сносен живот на дъщеря си Карина. За съжаление всичко това се отразило крайно негативно върху здравето на Юлиана. И на 40-годишна възраст разтропаната доскоро дама бе повалена от тежък инсулт. Докато била в болница, Аня организирала цял щаб за нейното спасение и възстановяване.
Първо поела грижите за Карина и даже я приютила в семейното жилище, което обитава с нейния баща. После почнала да звъни на всички именити колежки и да търси тяхната подкрепа за Юлиана. След като изписали Караньотова от болницата, Аня продължила да се грижи всеотдайно за бившата съпруга на мъжа си. "Абе, с една дума почти й спаси живота!", коментира се в актьорските среди.
Преди време секссимволът на Народния призна в едно интервю, че човек трябва да прави добро и да гледа позитивно на живота. Може би това благородство, което прояви към съперницата си, й помогна да се отърве при скорошната катастрофа само с незначителни наранявания. Не пострада тежко и Пипи, дъщеря на актрисата от първия й брак със Сашо Диков.
Светнати в окултното жрици на Мелпомена твърдят, че добрината, сторена от Аня, й се връщала свише.
Освен че е известна като любимката на Вера Кочовска, а преди това редовно ходеше при Ванга, звездата на Народния отскоро прегърна новата духовна доктрина на академик Норбеков. Нещо повече - тя е една от неговите най-запалени почитателки и не дава пет пари за подмятанията, че нейният "гуру" не е нито академик, нито месия или лечител, а просто обикновен шарлатанин, каквито с лопата да ги ринеш в остатъците от бившия СССР.
Аня е убедена, че откакто живее по системата на Норбеков, при нея е настъпила истинска метаморфоза - здравословна, битова, творческа...
"По време на репетиция в Народния театър ми казаха, че на пропуските ме чакат мъж и жена, говорещи на руски език. Отидох така, като си бях, с дрехите от репетицията. И онемях. Забравих не само руския си, но и българския. Забравих изобщо, че мога да говоря. "

# 1 598
  • Пловдив
Божидара си разговаряше, преди малко с дуо Пенчеви и видимо се чувстваше посъвзета от апатията. Смееше се. В последните дни не я бях засичала да го прави. Влезе стражаря Ивайла и и направи някаква забележка, от рода на тези, че си говири с опонента, и и е приятно даже,  но не се чу добре и русата близначка посърна.

Мария е решила да спи навън  newsm78. Леле...изтрещяха.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 01:07 от AlexaS

# 1 599
зА ИВАЙЛА:

"Дарина Павлова била истинската причина за раздялата на миската Ивайла Бакалова и бащата на детето й Румен Гайтански, известен още с прякора си Вълка. Дипломираната актриса искала люто отмъщение за Ивайла, тъй като разбрала, че е имала връзка с мъжа й Илия. Любовната афера на Бакалова с Павлов започнала през лятото на 2000 година, след като близначката й Божидара ги запознала, твърди "Слава". Ивайла се явила на конкурса “Мис грандхотел “Варна”, но Павлов не пожелал или не успял да й уреди титлата. Първото място тогава спечелила любовницата на шефа на Интерсервиз Узунов - Ирен Онтева. След като обаче станала “Мис България” през 2001 Бакалова се разделила с Илия заради новото си гадже Румен Гайтански, който й се видял по-перспективен за сериозни отношения. Дарина обаче не забравила лютата обида и спретнала интриги между Вълка и новата миска. Само няколко месеца след раждането на дъщеричката Рая тогавашният собственик на фирмите по чистотата зарязал Ивайла. Носят се слухове обаче, че малката Рая всъщност е от покойния шеф на "Мултигруп", оправдани от факта, че тя е одрала неговата кожа."

# 1 600
Ивайла наистина се държи като класна ръководителка с Божидара. Поне да и беше кака Laughing
Айде лека нощ Hug Между другото Аня и Ивайла дали ще спят спокойно?

# 1 601
А защо усеща такива неща? Комплекси, чувство за вина?
На предната страница ми остана мнението, че Мария говореше, а всички решиха че е Аня.
Тя и Мария много сплетничи ми се струва.
Но цялата работа е, че са затворени там и за тях една муха наистина се превръща в слон.
Проблемът на Аня е, че се взема прекалено насериозно.
Затова и Софи буди толкова симпатии у зрителите, защото тя не се взема насериозно, както и Ицето, Део и Тошко.

# 1 602
Някой гледал ли е чужбински благотворителен ВИП Брадър? Такава ли помия е и там?!  Tired

не

# 1 603
Добро утро

добре ,че се върнах назад да попрочета
егати  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://www.vbox7.com/play:668f58e9

# 1 604
  • Отвъд алеята зад шкафа
И пак казвам  - откъде накъде Аня ще призовава към събирането на по-малко пари? Не я ли е срам?

Няма такова нещо! Иска борба с СМС-и, защото смята че внушителната сума за Ива е предимно от нейни приятели.
  #2gunfire

Whistling

Какво значение има как е събрана внушителната сума - с дарения, смс-и ...като смисълът на каузата е да се съберат повече пари. И милата Анка призовава дефакто да не се правят дарения, което единствено значи събирането на по-малка сума. Как да ти го обясня по-ясно, че да схванеш какво се опитвам да ти кажа? Анка поставя на първ омясто собствената си кожица, за нея няма значение събирането на повече средства за децата. Напротив - "ако може без дарения мили хора, защо да се трупат пари от дарения, няма смисъл, недейте"

Общи условия

Активация на акаунт