Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 686
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 620
Милко май не е циганин Rolling Eyes
само Софка е ромка
Нали каза, че бил християнин?  Rolling Eyes
Поне това си спомням от мисията дето им дадоха да учат цигански думи и той не взе участие.

Милко, от самото начало на мен ми прилича на мангал, ама защо тъй упорито отказва да си признае?

Има християни цигани, има даже цигани, които не знаят цигански. Дори да не е циганин доста прилича на такъв. Но на мен и Ивайла ми прилича на циганка/казвам го без лоши чувства/.

# 1 621
Абе тези сценбаристи май четат тук Thinking

Идеята за другарски съд бе спомената в темата и тези....хоп Mr. Green Crazy

# 1 622
И какво да признава като не  е циганин?
Добре де, ок, приемам. За какво се палите толкова?  Thinking
Споделих мнение, че на мен ми прилича на такъв. Като не е, не е.

# 1 623
  • Отвъд алеята зад шкафа
естествено, че четат.

Аз не се паля, за мен е безразлично кой какъв е като етническа принадлежност. Други започнахте да го коментирате. Просто не ми хареса изказването, че той бил казал, че е християнин и последвалото тълкуване. Все пак малко мисъл вкарвайте като се изказвате.

# 1 624
Абе тези сценбаристи май четат тук Thinking

Идеята за другарски съд бе спомената в темата и тези....хоп Mr. Green Crazy

Мноу ясно Laughing

# 1 625

Нали Ивайла се отказа от повечето си защитници заради Аня-не билочестно Аня да е само с 1,а Ивайла с 5-6/там колко бяха

tornado_vn  Heart Eyes

Аз преди малко го прехвърлих отново набързо .. и да ви кажа какво си мисля...

Аня е искала определени хора да я защитават,обаче те са отказали и от ББ са се свързали с Ивайло, поне той да отиде...- от хорска срама.  Човека е приел,защото си я познава каква драма куйн е Аня .

Още повече на един лайф , Ивайло излезе на сцената,целуна я по бузата и й вика: айде по-бързо ,че трябва да тръгвам  Shocked  За къде пък трябва да тръгва в 10ч вечерта.... Ако някой не вярва да намеря записа  newsm78

# 1 626
Е кат четат , нека Сашо Диков влезне като вип гост, па макар и за три дни.  Ей така, да е при Пипи Mr. Green Joy

# 1 627
е,той и Тошко прилича на ром,ама...не е  Mr. Green

# 1 628
Ама разбира се, че Милко не е циганин. Просто е по-тъмен, а и мустака допринася. Ама определено няма нищо циганско.
Той не знам дали ще се потресе ако прочете такова нещо, ама баба му - определено!

# 1 629
  • Отвъд алеята зад шкафа
интересно кой ли е отказал да защитава Аня, кой е помолила затова?

# 1 630
Аз никога не съм имала предубеждения дали някой е циганин, българин, турчин, красив или грозен. Държа хората да си тежат мястото и да са  свестни. Така че Милко ми е готин сам за себе си. А и показа страхотен глас човекът, изключвам "пиленцата", но дуетът му с хубавата Мария беше 6 Peace, както и рокерските му изяви.

# 1 631
интересно кой ли е отказал да защитава Аня, кой е помолила затова?

Ми аз няма да се изненадам ако е писала Руслана   Joy

Камерата отново се е заковала на леглото на Аня и Пипи.... от кухнята/хола се чува как някой трака... някой се движи... обаче е по-интересно да гледаме спящите краставици

# 1 632
  • Варна
А прави ли ви впечатление, че Аня си дели децата ? Или само на мен така ми се струва ?
Като говори за сина си - Ачи това, Ачи онова и мед й капе на езика, а дъщеря си е готова да хвърли на вълците  Sick  Close

# 1 633
Черни очи
еленови,
вити вежди
гайтанови,
вила ви е
завистница,
черна ви е
орисница...
Две ви млади
погалили,
два ви пъти
разжалили;
три хаберя
дочакали,
триста пъти
поплакали...
Черни очи
еленови,
вити вежди
гайтанови,
спрете, спрете,
не жалете,
пусти сълзи
не ронете!...

Това от дядото на Ивайла - поетът и писателят Цанко Церковски. Пожелавам й от все сърце да запази самообладание и да бъде силна довечера. Не знам каква простачка е Ивайла и в каква бедност е живяла, мутреса ли е или не, обаче поне по линия на баща си, произхожда от известен и образован род. И това й личи - и на нея, и на сестра й.

# 1 634
ССФ се надигна....

Общи условия

Активация на акаунт