Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 617
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 845
Ако на някой му е интересно, ето линка за "Търси се" с Ивайла. http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=233&video_id=11372

Не е лошо, говори за Румен, за раздялата, за всичко.Братята й разказват интересни неща, че е била пълничка като малка, потисната, че Божи е изпъквала много повече. Че Ива е заеквала, и това още повече я притеснявало. Тя разказа че в годината когата се е разделила с Румен, е починал племенникът й, баба й и вторият й баща, който я е отгледал. Хубаво предаване са направили.
Авче,от тук можеш ли да извадиш снимката на Ивайла като малка/когато интервюират майка и показват снимки/,Рая направо и е "одрала кожата"

Да, и аз като гледах предаването чак се изумих. Наистина страхотна прилика. Но не мога да направя снимка. Blush Дано някой който може да се включи. Пробвах аз, ама не ми става нещо.
Ето я.

# 1 846
  • Има много детски смях.
Относно краката на Ивайла- явно всичко си е до стил  Peace
Дефилирала е по бански, на 1 метър от мен (още не беше родила), има си крак девойчето! И целулитец имаше тогава, но вече може и да го е изчистила.

# 1 847
Жаве  мерси много.  bouquet

# 1 848
  • София
А колко глупости се изговориха как била "одрала" кожата на Илия Павлов.
Мисля, че съм сред много малкото хора, които се опитаха да оборят този мит, защото Рая прилича на майка си, че и на Румен, но не и на Илия, ама хората си вярват, каквото си щат.

# 1 849
А колко глупости се изговориха как била "одрала" кожата на Илия Павлов.
Мисля, че съм сред много малкото хора, които се опитаха да оборят този мит, защото Рая прилича на майка си, че и на Румен, но не и на Илия, ама хората си вярват, каквото си щат.

Аз също съм спорила тука по темите. Laughing Ама продължава да се пише , и особено в жълтите вестници, които пък наскоро писаха- Дарина Павлова поиска тест за бащинство на детето на Ивайла. Joy Joy Joy
Аз така като я гледам в момента ми прилича на Румен, и с брадичката на Ивайла.

# 1 850
В какво се изразява грубостта на Ивайла?( за тези, които пишат, че е груба)
За това, че се защитава от злобата на една истерясала в климактериума жена ли?
Аз ако бях там, това на Ивайла щеше да е песен в сравнение с моята реакция.
Няма еднакви хора.Не може всеки да е смирен като Софка, ама аз и не чух Аня да говори с/у нея.Явно не я чувства за конкуренция.Защо ли?Сигурно и представа си няма Софи-то колко фенове има точно в тоя момент.

Никога, ама никога не бих търпяла такова отношение в/у себе си, най-вече зад гърба ми.Така че оправдавам всички деиствия на Ивайла.
За Петя, Пипи или там както я наричат нямам думи.Баси лигавото същество.Хем се държи като бебе, хем и на бабичка ми прилича, но не и на момиче на нейната възраст  ooooh!

# 1 851
  • София
За краката на Ивайла.... с фотошоп или без него, стават. Виж, лицето й е малко грубовато. Определено не е най-красивата българка. А пък говорния й дефект как ме дразни..... Close  Но въпреки това, тя ми е по-симпатична от Аня Пенчева. Е, по-префърцунено същество не познавам.  ooooh! Мисля, че тя определено ще загуби от участието си във Вип Брадър.

# 1 852
  • София-в сърцата на моите деца
Боже, Боже , прибери си версиите!!!! А Ивайла да му мисли -доживотно самотна майка, ако не иска да си загуби Вълчите придобивки!!! Mr. Green На Аня й пука на шушоните-има си млад мъж до себе си, има  си кариера, има си си все пак добри деца и то от ясни бащи.... К,во й пука..... Joy

# 1 853
Като сме почнали със снимки  Laughing Laughing Laughing

# 1 854
  • София
Руслана като вземе думата и изтрещи, може да настане довечера  bash box

# 1 855
  • София
наскоро писаха- Дарина Павлова поиска тест за бащинство на детето на Ивайла. Joy Joy Joy
Направо предлагам Дарина да си признае, че тя е майката и да се оправят нещата Mr. Green

Боже, Боже , прибери си версиите!!!! А Ивайла да му мисли -доживотно самотна майка, ако не иска да си загуби Вълчите придобивки!!! Mr. Green На Аня й пука на шушоните-има си млад мъж до себе си, има  си кариера, има си си все пак добри деца и то от ясни бащи.... К,во й пука..... Joy
К'во значи "млад мъж"???
А и докога ще го има, не е ясно, защото и там нещата не са много стабилни, ама нейсе, ще гледаме историята на Тишовица, казвам ви Mr. Green

# 1 856

ясно е кой е бащата на Рая
къде видя драма в това newsm78
сигурно ли е че ще загуби придобивките
това кой ти го каза Thinking

# 1 857
В какво се изразява грубостта на Ивайла?( за тези, които пишат, че е груба)

То и сестра И я видя, само ти не.

# 1 858
Аз ако бях там, това на Ивайла щеше да е песен в сравнение с моята реакция.

И аз им казах, че ако аз бях вътре, на нейно място това дето сега се нарича "скандал" щеше да им се стори просто...като песен дето викаш ти. Аз не бих се държала дори толкова смирено като нея. Mr. Green А камо ли да подавам ръце да оправя нещата и т.н. Laughing

Тя много хубаво каза- "Аз съм си оставила детето без баща, защото не мога да мълча, та тука ли ще се променя, след като той не успя .Не мога. Аз крещя, аз чупя, аз правя скандали, такава съм."

# 1 859
Щерката на Ицо има същия поглед Joy
като него
имат прилика тук съвсем определено
не съм виждала жена му,

Общи условия

Активация на акаунт