АВГУСТовските деца са най-красивите Великденски яйца!

• 14 694
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Ех, вярно, наще деца са си най-хубави  Laughing

Интрига, аз ще пасувам за запознанството, щото няма смисъл  Sunglasses Всичко е изгубено
Иначе много се кефя на вашите истории  Peace

Калоян на Ани, все едно е друго дете, Ани бързо си признавай какво направи на детето! Явно добре му се е отразил въздуха при баба  Hug

Дани на Андонова бил скрит талант, ами то какво да прави детето в такова Семейство оборудвано с различни коли Crazy, от малък трябва да се учи.. Heart Eyes

Валени, ей сега те добавям във фейса, че нямам търпение да видя още ваши снимки  Hug

Бланши, вашата компания направо унищожителна  Laughing

Дниско, май на тати прилича - много са сладки  Heart Eyes

Асе, за завиждане си  - златен мъж Hug

Мелфин, включвай се по-често  Mr. Green

Брит, много вълнуваща история  Hug А Аз се чудя, защо Точица е така всестранно развита Party

Днес оставих Софи да дояде пюрето на Ади и отидох до кухнята..връщам се и наща му бута лъжицата в устата и му вика Адиии, АМ  CrazyНаправо си изкарах акъла .. навсякъде по дрехите му имаше остатъци от тиква, лудницата е на 6 при нас, всеки ден ново 20. Поздрави че сега София се дере за баба си пък  Crazy Crazy

Целувки и лека вечер от нас   bouquet

# 31
Брит-нищо не казваш, ядохте ли холандски хляб? Wink
Ани-май ти се отваря често път към София, срамота е да не се обадиш поне веднъж!!! Sunglasses
За запознанството с мъжа ми-бяхме състуденти, в една група; в началото не ми направи кой знае какво впечатление-хареса ми визуално, но беше прекалено надменен за вкуса ми Laughing; после в процеса на ежедневните ни контакти установих, че почвам да го харесвам все повече-с голям кеф взех да ходя на лекции и упражнения, знаейки, че ще го видя Mr. GreenИ той си личеше, че си пада по мен, но мислеше, че аз трябва да инициирам нещо...Ама не беше познал-писна ми от надувките му и когато той все пак събра кураж да ми каже, че иска да се гаджосваме, аз вече бях забърсала друг JoyВъпреки това продължих да ходя с невероятен кеф в университета hahahaТака, едва в пети курс, непосредствено преди дипломирането, играта на котка и мишка свърши, почти веднага заживяхме заедно(че нямахме нерви да се опознаваме повече, достатъчно се бяхме мотали Laughing) и се оженихме след няколко месеца.

# 32
  • ....от ляво до десния завой...
Еха колко сме пораснали всички Simple Smile Да се чудиш кого да нагризеш Simple Smile))
Ето я и моята история:
С една колежка все се майтапехме, че при нашия работохолизъм и висене в офиса до посред нощите, ако въобще си намерим приятел ще е покрай работата. Аз започнах работа по европейски проект, който продължи три години и на първата среща във Франция се запознах с мъжа ми Simple Smile на втората в Испания-първата целувка и така..голяма романтика финансирана от Брюксел Simple Smile))). Точката се роди няколко дни преди срещата за представяне на резултатите от проекта и снимката и е в списъка с постигнатите резултати:))) ПО-то никога не бил виждал толкова успешен проект Simple Smile))) Моята колежка също е омъжена за човек, с който работеха по нейните си неща Simple Smile) Двете също много си мечтаехме да забременеем заедно, че шефа много ни дразнеше, да го видим какво ще прави. Забременяхме заедно, не две, а три (децата ни са родени с разлика по-малко от месец), а шефът като чу, че сме бременни напусна Simple Smile

Ееееее, Брити, ти направо ни разби! Четохме и се смяхме със съпруга ми! Туй Европейския съюз - Голяма работа! Peace Laughing Laughing
По темата - аз учих 5 години в София. Милата ми баба все се надяваше да се омъжа за някой мой колега, който да стане адвокат и да изкарва много пари и аз да си живея живота и да въртя синджира, а баба ми и тя покрай мен така! Wink За неин ужас, обаче, през 2000-та година реших да се прибера в Разград и то защо - защото малко преди 8.12.1999г. се запознах с Жоро, който впоследствие стана мой съпруг. Както той се шегува - нашата среща се осъществи в един бар в центъра на града. Седеше си той на въртящо столче до бара с един приятел. Отидох аз да говоря нещо с тоз приятел и съм си била размахала ръчичките много смешно, разправяла съм "Аз съм Елито, приятно ми е....", после съм ги заляла с порой от думи и така.... Сещам се, че за първи път излязохме заедно само двамата в края на декември на един рок концерт. Валеше дъжд и вървяхме прегърнати под общ чадър, той ме изпрати, но не ме целуна, за мое разочарование. Confused Две седмици по-късно вече бяхме двойка, а след два месеца избягах от баба ми и отидох да живея при него и.... брат му т.е. имам тренинг да се грижа за по двама братя! Grinning

Тези дни ще постна снимки да ни видите и нас колко сме порастнали!
Радвам се, че всички са изкарали хубаво празниците! Heart Eyes
Малко на патерички пожелавам на всички ви да сте живи и здрави!  Hug
Хубава вечер от мен и Борис!  bouquet

# 33
  • Germany
Привет и от мен, мили момичета! Христос Воскресе!
Ето и от нас една великденска снимка
И ние изкарахме супер на вилата на сестра ми, калинчето спа на двора, в понеделник ни заля дъжда в южния парк. Сега Калинчето точи едни сополи  Cry, надявам се, да се оправи бързо, че не искам повече болести  Praynig.
С мъжа ми се запознах в най-големия дъжд преди 13 години, отивах от Руски паметник до офиса му на площад Македония, когато заваля страшно, аз без чадър, ни напред, ни назад, роклята ми се беше залепила по тялото, един циганин пътьом ми направи комплимент, че приличам на Касандра  Flutter, та отивам в офиса, той много се впечатлил, че съм толкова изпълнителна и съм дошла навреме в най-големия дъжд, а и какво се вижда под мократа рокля  Wink, и така, но аз докато зацепя за какво иде реч мина една година  Embarassed.
Да се оплача от сервиза на Тойота - цяла седмица ми стои колата там, за да ми сменят маслото, и не се знае още колко ще стои  #Crazy, мразя ги #Cussing out. Без кола въртим с Калинчето из квартала и дишаме прахта на Цар Борис ІІІ, дано свърши скоро този ремонт, че тук не се диша, а прозорците ако знаете какви са ми  #Crazy, нищо че са бърсани преди две седмици  Sick.
Днес готвих картофена манджичка на Калинчето - да се похваля - изяде 2 чинии и питаше за още  Hug, друго си е мама да сготви на детето  Wink.

# 34
Бланш, не сме яли все още от холандския хляб. Мъжът ми като си дойде другата седмица, ще отидем да търсим пекарната.. а и сладки щом имат тая година родата няма да мъкне от там  hahaha
Ковачева, нашият маслар е много приличен. Откакто го намерихме вече не си сменяме маслото сами  Joy. Спирачки също прави. Ако искаш ще ти дам контакти.

# 35
Цитат
Аз започнах работа по европейски проект, който продължи три години и на първата среща във Франция се запознах с мъжа ми  на втората в Испания-първата целувка и така..голяма романтика финансирана от Брюксел ))). Точката се роди няколко дни преди срещата за представяне на резултатите от проекта и снимката и е в списъка с постигнатите резултати:))) ПО-то никога не бил виждал толкова успешен проект ))) Моята колежка също е омъжена за човек, с който работеха по нейните си неща ) Двете също много си мечтаехме да забременеем заедно, че шефа много ни дразнеше, да го видим какво ще прави. Забременяхме заедно, не две, а три (децата ни са родени с разлика по-малко от месец), а шефът като чу, че сме бременни напусна 

smile3532 smile3532 smile3532

Малко да ви се оплача...
Аз от месеци се опитвам да се измъкна. Искам и аз по Софето, ама нейсе - няма кой да ми гледа децата. Ходи ми се на театър, ама толкова много ми се ходиииииии  Cry Заплюла съм си поне пет постановки! Обаче незнам дали ще стане скоро  Confused  Искам и вас да видя! Засега със Стели Мели и Ел, а ако е рекъл Господ - и с вас на лято  Wink

Ковачева, това Калинче като ангелче бе! Пу-пу!

Вчера четох бебешкия дневник на Цветина. 'Ми тя на 9 месеца (осмия нещо съм го пропуснала..) прави сума неща - пълзене, изправяне в кошарата и "вървене", двусрични бебешки думички, ядяла коричка хляб сама, 4 зъба в устата, приятелка с гърнето....Да не изброявам всичко, но това мисля е най-важното. Мартинчо - маминия сладък - нито едно от изброените не прави с изключение на едно - гърнето! От 3-4 дни насам е много изпълнителен! Всичко си прави детенцето  Laughing Като споделих с майка ми, тя ме "успокои", че момченцата били така- по-бавно се развивали от момиченцата.  Е, не съм склонна да вярвам на това твърдение. Някакси нелогично ми се струва, аз самата не виждам обяснение .... Вие как мислите? Ако не се лъжа Морска фея беше психолог, дано не бъркам. Ще се радвам , ако и тя даде мнение по въпроса.

Нищо не казвате за песничките , които ви "пускам"! Ако не ви харесват кажете!Ще си ги слушам сама  Wink Hug  Ето поредната ми любима

# 36
Малчева защо бе душо с Хисарския поп ме свързваш  newsm78 Такава физиономия ли имам? А аз си мислех като вляза в зала да вдъхвам респект  ooooh!
Калина е много хубава (не мога да не я похваля като примерна свекърва)  Mr. Green, както и всички Великденски зайчетаааа
Целувки много на всички ви!  Heart Eyes За мъжете писах, писах и компа сам се изключи така, че ще се включа утре, а сега май ще лягам.
Опа, за малко да забравя да похваля мъжо  ooooh! като се прибрах и се юрнах към прахосмукачката, че нали ни нямаше 3 дни и той каза да седна и да сме си заедно - утре той щял да изчисти  ooooh! пу,пу да не са му уроки, ама чак не можах да повярвам на думите му, а аз докато поспортувах той нахранил детето  Whistling Бравос на любимия  smile3501

# 37
Малчева, изведнъж ще те изненада детето, с можене всичко на куп. Стискам палци да е скоро, за да се успокоиш. Кажи как се научихте на гърнето, че ние не сме започнали  Embarassed

# 38
Малчева защо бе душо с Хисарския поп ме свързваш  newsm78 Такава физиономия ли имам? А аз си мислех като вляза в зала да вдъхвам респект  ooooh!

Дони, не със самия Хисарски поп! Самата песен ( Дай си сърцето ) лично за мен е заредена с много положителен заряд. Аз като я чуя и отвътре всичко ми заиграва... Една такава положителна, жизнерадостна,купонджийска, носи ми много хубави спомени. Останала съм с впечатления ,че ти си именно такъв весел, приветлив човек и за това... Не физиономията на Попа... Ако съм те засегнала - извинявай! В никакъв случай няма умисъл. Hug

Малчева, изведнъж ще те изненада детето, с можене всичко на куп. Стискам палци да е скоро, за да се успокоиш. Кажи как се научихте на гърнето, че ние не сме започнали  Embarassed

Брит, пробвах от известно време да го слагам на гърне, но бяха неистови писъци и ревове! Дали е било от страх??? Вероятно. И преди няколко дни опитах пак и той не протестира. Занимавах го с играчки и като го вдигнах от гърнето имаше малка изненадка  Laughing Казвам "Бравоооооо на детето" След няколко часа пак. И така....От 2 дни има и големи изненади  Wink  Далеч съм от мисълта , че се е научил или ,че разбира какво става. Майка му е задобряла, че го цели в точния момент  Laughing 

# 39
Малчева-според мен колосална грешка на повечето майки с по две деца е да сравняват непрекъснато малкото с голямото; правим паралел за всичко, къде съзнателно, къде-не. А е грешка-в крайна сметка малкият човек си е самостоятелна единица и не иска да бъде поставян в коловоз Wink. Александра също на тази възраст, съдейки по снимковия и видеоматериал, който имаме, е стояла изправена на решетката на кревата си, пълзяла е доста добре и т. н.-все неща, които дребното не е***а да прави Joy. И зъби няма при това....вече съм я оставила на спокойствие-когато иска, тогава Mr. Green.
Калинчето, ако не я познавах, щях да си помисля, че Ковачева ни пробутва картичка Wink
Дони-представих си те до Хисарския поп...така съм се смяла, докато вземах душ, че мъжа ми влиза в банята да ме пита подозрително добре ли съм, щото явно направо съм квичала от смях hahaha

# 40
Добро утро.
Ние днес се събудихме със залепнало око. Sad.Не се беше случвало такова нещо от както го имаме проблема с окото.Оф да идва вече 27ми и да идваме на София,че поне някой да си изкаже мнението и дано да може да помогне на детенцето ми Praynig
Ето и малко снимки от мен.В понеделник ходихме на Дряновския манастир и Етъра:

Тук двамата Гошковци са до Свети Георги

Тук сме на Дряновския манастир

Това е засега от мен.Днес тук е облачно но се надявам да не завали и да поизлезем.

# 41
Добо утро  55
Честито днес на Майра, Александра и Мика - да са живи и здрави тези хубавици, много радост и щастие да имат в живота си! newsm38

Ех, Теди много хубаво на Дряновския манастир! Жалко за Гогито, дано скоро се оправи  Praynig

Калинчето много хубава  Hug А снимката е направо страхотна, за запознанството с мъжа и да не говорим  Flutter Flutter

Малчева, все се чудех, дали като пишка ще нацелва гърнето, но щом вие успявате, значи да взема да пробвам и аз  Laughing Иначе легена го пълним най-редовно  Mr. Green За песничките не коменмтирам, защото все чета на компа, който е без колонки  Embarassed А това видео в подписа ти е  smile3556

Около нас, нищо ново - снощи му намазах венците с дентинокс и спа като къпан, направо съм на седмото небе, дори сутринта се събудих преди него в 7  Mr. Green

# 42
  • Бургас/Пз
Здравейтееее!!!
Бланш, взимам си забележка и обещавам следващия път да се обадя. Дано да е хубаво времето и да си спретнем една срещичка в София!!!

Бизу, не разбрах какво имаш предвид за промяната на Калоян, но определено при баба много му хареса. Peace Направо ти завиждам за цялата нощ сън, ще взема и аз да го пробвам този Дентинокс.  newsm78

Малчева и аз съм от феновете на Забранена любов и вече ми писна да режат филма заради ужасния Вип Брадър. Дано по-скоро да свършва тази простотия че ужас направо.

Някоя от вас ползвала ли е Пансорал гел за зъбите и има ли някакви отзиви????

И накрая ви моля да споделите как приспивате децата си???? Моето диване освен на вън , вкъщи не спи през деня. Не става нито на ръце , нито с кърмене направо в ужас съм се видяла. Ето сега се дере от 10 минути и пак не заспива. През нощта пък единственото спасение е цицата, дори се случва и през 2часа да яде, ама ми се вижда много начесто това ядене. Снощи даже беше през час Shocked

# 43
Ани, исках да кажа че Калата ми изглежда много променен в положителна насока - хубав, свеж  Peace Явно при баба добре се е чувствал и тази нощ е стачкувал  Flutter Ние също доста мрънкаме, особено като му се спи, сам не заспива, нося го на ръце, пускам му приспивни песнички (имам един диск с туптене на майчино сърце) и го люлея, най-обича в кръг да се въртя  Crazy Хубавото е, че като му се спи, го правя това упражнение само около 5 мин, ако го видя че не иска да спи, го оставям..че ще остана без ръце  Crazy Crazy

За Пансорал гел - нищо не знам  Rolling Eyes

# 44
Здравейте и от мен. Прибрахме се в понеделник от Благоевград и изпаднахме и двете с Ния в депресия. Свикнахме с разходки, с компания, с внимание и сега ни е лекинко криво. Празниците изкарахме що годе добре. Аз по празници леко се сдухвам. Водихме Ния на село при баба ми да види и тя яренца, че в тази София, ще си ги гледа само от кратинките. Много е общителна и много обича животни, разбрахме го като я отведохме също и на цирк. Там беше голяма еуфория. Крещене, пищене, пляскане сръце и накрая се предаде на последния номер с тигрите и заспа Simple Smile. Много се радва на деца. малки- големи няма значение, но те не и се радват, защото тя е много емоционална и пищи като види деца. Трепери и иска да ги докосва, обаче те не разбират тази нейна емоция и често се плашат и реват. Simple Smile ИИИИИИИ най-важното. От вчера и Ния има зъбче. Пробило е венеца и драска. Подава се от дупчицата и втория отдолу напира и там има дупчица, но не се е показал още. Много леко изкарват засега. Само с лигавене и гризане. Дано и другите така да пробият.
Ния с яренцата
Ния с майка ми и първото боядисано яйце Simple Smile Ния пляска на понитата в цирка
Има много неща дето исках да пиша, обаче чистенето ме зове. Днес ще е дъждовно, та ще се включвам по-честичко Wink

Общи условия

Активация на акаунт