Интрига, аз ще пасувам за запознанството, щото няма смисъл
Всичко е изгубено Иначе много се кефя на вашите истории

Калоян на Ани, все едно е друго дете, Ани бързо си признавай какво направи на детето! Явно добре му се е отразил въздуха при баба

Дани на Андонова бил скрит талант, ами то какво да прави детето в такова Семейство оборудвано с различни коли
, от малък трябва да се учи.. 
Валени, ей сега те добавям във фейса, че нямам търпение да видя още ваши снимки

Бланши, вашата компания направо унищожителна
Дниско, май на тати прилича - много са сладки

Асе, за завиждане си - златен мъж

Мелфин, включвай се по-често
Брит, много вълнуваща история
А Аз се чудя, защо Точица е така всестранно развита 
Днес оставих Софи да дояде пюрето на Ади и отидох до кухнята..връщам се и наща му бута лъжицата в устата и му вика Адиии, АМ
Направо си изкарах акъла .. навсякъде по дрехите му имаше остатъци от тиква, лудницата е на 6 при нас, всеки ден ново 20. Поздрави че сега София се дере за баба си пък

Целувки и лека вечер от нас

Въпреки това продължих да ходя с невероятен кеф в университета
Така, едва в пети курс, непосредствено преди дипломирането, играта на котка и мишка свърши, почти веднага заживяхме заедно(че нямахме нерви да се опознаваме повече, достатъчно се бяхме мотали
Да се чудиш кого да нагризеш 
, надявам се, да се оправи бързо, че не искам повече болести
.
, та отивам в офиса, той много се впечатлил, че съм толкова изпълнителна и съм дошла навреме в най-големия дъжд, а и какво се вижда под мократа рокля
, мразя ги
. Без кола въртим с Калинчето из квартала и дишаме прахта на Цар Борис ІІІ, дано свърши скоро този ремонт, че тук не се диша, а прозорците ако знаете какви са ми
.
Такава физиономия ли имам? А аз си мислех като вляза в зала да вдъхвам респект
Бравос на любимия 
.Не се беше случвало такова нещо от както го имаме проблема с окото.Оф да идва вече 27ми и да идваме на София,че поне някой да си изкаже мнението и дано да може да помогне на детенцето ми 

Ния пляска на понитата в цирка