МАЙ-чета и МАЙ-ки(7)

• 12 585
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Васи и Никол

Ние се спряхме на колело за подарък и то от този род: http://www.dragbicycles.com/?menu=bikes&cid=4&pid=27, нещо не сме фенове на пластмасовите циркове Rolling Eyes.
Мила от известно време има обривчета по вратлето и сгъвките, но умира от кеф когато дойде време да я мажа, даже ако забравя ме подсеща.
И да, имената може би играят роля при поведението на децата, Мила си е мила и послушна, докато познаваме две Яни, и двете са бесни побеснели Laughing

# 211
ЧРД на всички рожденици и техните семейства   bouquet
за подарък се замисляма за триколка велосипед на Кетлер
не знам колко ще се зарадва - имаме колело с помощни от Лора, но скоро няма да го подкара

# 212
pochti_bezobidna, не я ли мажеш твърде дълго с кортикостероид? Аз нали в четвъртък пак водих Ник на доктор и в момента той е без обриви! За пръв път от ноември насам! Изчезнаха буквално за ден. Сега спи спокойно без да се буди да се чеше. Не смея още да се зарадвам, защото го мажа с локален кортикостероид(изписан от хомеопат!) и чакам да видя сега като го спра дали ще се появи пак. Иначе освен него го мажа с още няколко неща + пие 3 вида хомеопатични хапчета.

# 213
 HugБлагодарим, момичета! Тази вечер с бабите и дядовците, а в петък в детски кът с приятели и роднини bowuu
 Ч.Р.Д и на Никол!  bouquet

# 214
силвия - гургулици има навсякъде.

хай - триколката на кетлер е чудесна! не съм сигурна дали в бг продават захващащите колани обаче. аз много исках такава за пипа, но нашите тогава взеха пластмасово чиполино. уви, колелото още не е тотално дочупено, така че би било разхищение да купуваме друга триколка, била тя и кетлер  Rolling Eyes

# 215
  • Перник
Ние за сега колело няма да купуваме - Калоян получи пластмасова трикола за Коледа. Нямам никакви идеи за подарък за РД, както и за отбелязването му, но пък имам време  Mr. Green
Мамамила, колелото, което си показала не е ли малко големичко?  Simple Smile Иначе ние с мъжо си купувахме ДРАГ преди 4 години (аз за последно карах преди 3  Embarassed) - доволни сме,, като се има предвид, че той тежи 140 кг.  Mr. Green

# 216
Ами да, малко е големичко, но вчера се качи на същото и почти го подкара, ако беше малко по-ниска седалката си го подкарваше. Ние мислихме за третата такова да купуваме, но май ще избързаме. До края на лятото смятам да го кара вече- с помощните де. Доста е стабилно колелото, вчера откара почти на едно място близо половин час Laughing
Другия ни вариант е точно триколката на Кетлер, а това което гледах беше и с колан.

# 217
Да взема и аз да се разпиша до като не сте ме забравили напълно.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСИ И НИКОЛ   newsm59
Честито и на всички които съм пропуснала.
Нещо не съм в настроение цяла седмица. А и за компютъра не остава много време.
За РД на Никол още нищо не съм мислила все си казвам , че има още доста време.А и той се пада през седмицата , а ния в края на същата тази седмица смятаме да си ходим за малко до морето ,че не сме ходили от лятото.И не се знае още как и къде ще го празнуваме.
Никол по цял ден обикаля из нас с едни токчета и само трака с тях , както и в момента.Каквото и облека и веднага се гледа на огледалото и чака да я похвалят ,че е хубава. Момичешка му работа.

# 218
И в нашата ясла повечето деца са сополиви,днес две повръщали...цирк абсолютен.
Започвам да свиквам и да не се ядосвам Sunglasses
Догодина ще въвеждат задължителни лекарски кабинети в училища и детски заведения.Не разбрах дали и в яслите ще има,но би било супер.Едно време беше така и като че ли нямаше такива мизерии.
Абе направо не е нормално децата ни да боледуват толкова,замисляте ли се?
Все си мисля,че Яс в един момент трябва да спре да лепи толкова Grinning

О,и да се похваля докъде ме докара детето-свалила съм индийска музика , че той направо си умира от кеф да я слуша.Аз,заклетата рокаджийка,денся на индийска музика с двегодишно сополивче.Но така е в живота-възходи и падения...
 Mr. Green

# 219
Ето малко снимки от нас. Това е от Великденските празници ,които карахме в Гърция при свеки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332629&pid=11877930

# 220
Мамии здравейте на всички, аз съм мама Рали на Жори, може вече да сте ни по забравили  Laughing, то аз от кога не съм писала, ужас. Незнам с какво да Ви се похваля освен, че вече сме без биберона от около месец, много лесно я махнахме. Но памперсаааа, не си го даваме. От ноември 2008 ходи на ясла, в началото малко трудно, но нищо трагично до скоро, докато не започна да се оплаква, че едната леля го биела, не му повярвах и бях спокойна, но...... видях го със собствените си очи, не върху мойто дете, но това беше достатъчно. Вече започвам да ви чета и ще гледам да се включвам. Поздрави!
Вече не е на ясла.

# 221
хай,ето kettler.пускат добри промоции.аз купих това и не останах доволна,продадох го на втория ден.

а,ето я и мама рали...колежката,с която се крихме в храстите  Wink

# 222
 newsm59 Честит Рожден ден на Васи и Никол newsm59 Да са здрави и щастливи.А на майките им   bouquet

# 223
Честит Рожден ден на Васи и Никол! Много безгрижни и щастливи игри.

# 224
  • Перник
Честит рожден ден на Какичка! Да си здрава и усмихната!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт