МАЙ-чета и МАЙ-ки(7)

• 12 583
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
ЧРД на ВАСИ и НИКОЛ!   bouquet много щастливо детство

хай,ето kettler.пускат добри промоции.аз купих това и не останах доволна,продадох го на втория ден.

аз съм купила същото от
http://www.sportdepot.bg/products/bicycles-rollers-skateboards/b … -detski-velosiped
в багажника на колата е и нямам търпение да му го дам, но ще чака РД
преди дни в парка се качи на такова и почти веднага го подкара, така че искрено се надявам да се забавлява

организационно още не сме решили нищо, може би ще поканим баби, дядовци и кръстници..навън като че ли ще е по удачно, за дечица още мислим, май ще е семейно

за яслата - точно да го пускам за пореден път и ми сервираха, че има варицела - пропускам, точно за празниците мерси  Naughty

феникс - ние се кефим на babytvchannel  особено на маймуната Оливър, "муне" и показва какво прави маймуната  Laughing

# 226
Честит Рожден ден на
Василен - на мама smiled и на Никол - на мама kimba77 - малко на патерици 
Embarassed Blush Embarassed но направо съм забравила да се запиша в новата тема и съм ви загубила  Cry Embarassed Пожелавам ви мили дечица да сте все така весели,игриви и щастливи и най вече Здраве-от това по хубаво няма  Hug Heart Eyes А на мамите по един Огромен букет че са ви родили живи и Здрави     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet    Hug Heart Eyes
А ние отново сме болни - вече направо ми писна от тия болести Cry #Cussing out.Точно миналата седмица посвикна малкоооооооо на яслата и хоп в събота болна - сополи и кашлица  Cry Cry,сега чак на 7 май ще ходи ако е Здравичка до тогава и пак ще има да плаче докато пак малко привикне / не  че и сега сутрин не плаче,но поне като си я вземах на обед беше по спокойна последните 2 дена/
Сега като я питаме ще ходили на ясла вика - НЕ  Crazy #Crazy, и какво правиш на яслата - Пача за мама  Cry Crazy.На мама малката бузанка не знам да ли въобще ще свикне с тая ясла и ако свикне да ли ще остане там за цял ден или все ще си ме чака на обед да я взема  Confused Rolling Eyes
Ох пооплаках ви се  Blush,в понеделник има РД и не знам как да го правя исках на двора да  е ама май ще е мн.студено и ще вали  #Cussing out Crossing Arms

# 227
Момичета, днес няма рожденници деца и затова мога да ви споделя:да не се случва на никого, ама ако имате избор не ходете в Спешното отделение на Окръжна болница.Това е най-кошмарната болница #Cussing out , в която за съжаление ми се наложи да влезна и бързо направих обатен завой.
  bouquet Честит Рожден ден Какичка, много здраве и либоФ да топлят сърцето ти   bouquet

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 12:23 от ina_ana

# 228
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАКИЧКА.   bouquet

# 229
Момичета, днес няма рожденници деца и затова мога да ви споделя:да не се случва на никого, ама ако имате избор не ходете в Спешното отделение на Окръжна болница.Това е най-кошмарната болница #Cussing out , в която за съжаление ми се наложи да влезна и бързо направих обатен завой.

spoko
за съжаление не само там...

# 230
ина,разкажи,как си Hug

честито на малките маймунчета рожденичета: да са здрави и щастливи Flutter

силви, да взема и аз в октпуската ми на 7 и 8ми да отида да погледам малко ooooh!

# 231
А пък Л'бо беше много щастлив в яслата. Имаше една сестра / защото във всяка ясленска група е задължително да има мед. сестра, а не възпитателка като в д.гр./, която той просто обожаваше и тя много му се радваше. И една дебеличка лелка..., но имаше една скочубра дето мен как ме дразнеше - не е истина, много груба, дръпната, нахална. Но лоши наблюдения намам. По - скоро съм виждала как доста по - голямо дете, на границата на д.гр. се засилва да бие деца от групата, много по мънички. И това ми е притеснителното. Но той засега нали не ходи.......ще го пробвам пак след няколко месеца.

ЧРД на Катетооо - жива здрава и все с такъв ентусиазъм за всичко!!!

Пък аз да се оплача, ама много ми е кофти, само ми се драйфа и същевременно много ми се яде.Миналата бременност качих само 9 кг, ама тая не знам! Ще стана слоница сигурно.

# 232
станела, ти коя седмица си? сложи си тикър вече и вземи си ъпдейтни този на любо Mr. Green

чрд на какичка - тя е от моята зодия  Flutter да е здрава и мн да я радва марти Flutter

вижте тази супер яка снимка на една майка от младост с близначета - айла - изобщо не си представям как имаш свободна ръка, да не говорим за две, докато кърмиш близнаци Crazy а да не говорим, че форумът е отворен на компа Joy

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 13:28 от ninochka

# 233
аз би трябвало да съм в 7-8 седмица, но това изобщо не е сигурно, защото не знам кога ми беше последния цикъл и съм ходила само един път на ехо, когато ми казаха седммицата сп. големината на сакчето.

Тая мама с близначетата ме разби.......Очакваме такава снимка на Лейдитооооо

# 234
на мен ми стана много мъчно за нея.
и за лейдиту ми стана мъчно.

станела - не е речено, че ще се освиниш. и аз с пипа качих 9 кила. с камен бях на 12, което също е ок. лошото са не килата, а формата след 2рото раждане. сега съм същите кила както преди бременността ми с петра, но съм с 1 /на моменти и 2/ номер по-големи дрехи. да не говорим за стриите  ooooh!

чрд на кикича. да е здрава.

# 235
мъчно пък ти, толкова е готино как се издигаш над ежедневния стафф и можеш да се насладиш на дечицата и на свои си желания, без да се поаддаваш на досадните неща от ежедневието Heart Eyes

# 236
аз нямам стрии от предишната бременност - нито една....дано и сега не се нацепя.

# 237
ЧРД на какич!   bouquet
а за мамате с близнаците - направо ми се доплака...честно
тази година ще сме на море с едни приятели - имат две близначки, около 6 м по-малки от Калоян...представям си екшъна...
Феникс - както казваше баба ми - яка ти душа  Whistling

# 238
Аз стрии нямам от втората бременност. Ама от първата колко много имам, не е истина  Mr. Green

# 239
Честит ден на Какичка  bouquet, здрава, усмихната и безумно щастлива Peace

На това майче с близнаците съм попадала и друг път тук и много й се кефя, най-важното е, че има страхотен дух и хъс и всеки момент чака появата на още едно дете- евала!

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 15:28 от mamamilla

Общи условия

Активация на акаунт