МАЙ-чета и МАЙ-ки(7)

• 12 581
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Какич, да си жива и здрава и много, много обичана!  Hug

Кси, наистина е много време, но схемата е такава. Първо мажехме 5 дни по 2 пъти на ден, после 10 по веднъж, после още 10-15 през ден. На някои места се налага повече да продължим, защото все още има петънца.
Стискам палци при вас всичко да се оправи!  Hug

Ина, какво се е случило? Надявам се, че сте добре!!!

# 241
  • Варна

Пък аз да се оплача, ама много ми е кофти, само ми се драйфа 

И аз така, но в същото време не се спирам в къщи, че като чи ли по лошо ми става, и така по цял ден сме навън. Peace
Аз с Мирелка качих много на килограми и също имам страшно много  стрии. Сега при всяко ядене това ми минава през главата и гледам по умерено на храната, като се опитвам да се храня здравословно Peace

Честит рожден ден на Какичка!

Здравче, давай снимки на Васи, бабите и дядовците  Hug

# 242
О,тази снимка съм я виждала и много ме вдъхновява.Аз с Ясен бях общо взето така , сега с едно бебе допълнително май няма да е голяма разлика Mr. Green

Ина ана,надявам се всичко е наред Peace"Спешното" на окръжна го знам,там съм чакала с часове да благоволят да ме удостоят със спешна мед.помощ...

Ох- още нещо щях да пиша,но пуста бременност,трие ми паметта... Mr. Green

# 243
http://smiledf.multiply.com/photos/album/47/47  Hug

А днес беше първия ми работен ден bowuu Мина чудесно.

# 244
Мама сиси, мойта другарка по криене в храстите да се приготви за още шпионажи, че нетрябва да се примиряваме с това, ТАКИВА НЕЩА НЕМОГАТ ДА СЕ СЛУЧВАТ. (Днес се обадихме в още една ясла и какво ни казаха, че 2 лели гледат 28 деца   Shocked)
А, тази мама с близначетата ми напълни душата. Май, май и аз много искам още едно, но как да съм сигурна, че ще е момиченце, като и Жори беше до последно момиче, но увииииии. Joy

# 245
За мамата с билизнаците - много сладко нещо е това  Hug Heart Eyes
smiled_ Голям Пич е малкия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,много хубава торта сте си имали може ли да кажеш от къде е Rolling Eyes Heart Eyes

# 246
На мен тортата ми прилича да е поръчвана във Варна една жена на име Галя прави такива но Здравчето ще каже  Peace найстина е хубава тортата

# 247
На мен тортата ми прилича да е поръчвана във Варна една жена на име Галя прави такива но Здравчето ще каже  Peace найстина е хубава тортата
Peace HugДам, Галя от Ламор я прави. По принцип не съм по сладките неща, но тази торта на вкус беше приказка. Евала на тази жена!Надявам се и утрешната да е на същото ниво.

# 248
Смайлд торртата е супер наистина, направо ме вдъхнови да се опитам да измайсторя такива жабкииии, защото съм решила да правя аз тортата за р.д.-то на Любака. Дано се справя де.Simple Smile)) И малкият е много сладък.

# 249
Честит рожден ден на Калоян на мама Tony Bonbony, Мартин на мама mimi25bg и Боян на мама Dana! Да са здрави и усмихнати деца!
smiled_, жабките по тортата са много готини Simple Smile
Преди месец реших, че тортата ще я правя аз, но нещо ми изчезна вдъхновението и в понеделник отворих сайта на Лагуна и накарах малкия да си избере торта. Той си избра някакъв тир и днес ще го вземем Simple Smile
Така ще процедирам и с подаръка - утре ще го водим в Хиполенд да си го избира сам. Да видим дали ще се окаже успешен този подход. Е, може малко да го насочим де Whistling

# 250
Честит Рожден Ден на Калоян, Мартин и Боян!!! На мъжката компания пожелавам много здраве, още повече игри и най-много да са послушни!

Нашата торта днес ще ходим да я поръчваме от Неделя, за всички празници взимаме оттам и сме много доволни. Ще видим коя година ще разнообразим Rolling Eyes. А тортата със жабките и на мен много ми хареса, ама няма как....

# 251
  • София
Честит рожден ден на Калоян, Мартин и Боян да са здрави и весели деца и един незабравим празник днес  Heart Eyes

# 252
  • Перник
Честито на малките рожденници! Да са живи и здрави и да не ядосват мама и тати!

Мамата с близнаците ме разби! Много мила картинка  Heart Eyes но...аз едва ли бих се справила, а като си помисля колко исках близнаци  ooooh! на моменти ме е страх втория път да не ми се сбъдне желанието  Embarassed

Смайлд, тортата е суууупер! Много готини жабки! И рожденника е супер, разбира се  Flutter

# 253
 newsm59 Честит рожден ден на Калоян на мама Tony Bonbony, Мартин на мама mimi25bg и Боян на мама Dana! Да са здрави, щастливи и късметлиийчета !
 newsm59
Лейди, аз наскоро гледах някакви нови модели количка на Чиполино и се сетих за теб, дано докато се повят бебчовците ти да има и тук такива Hug
А за баща ми да кажа, че можеше и да си умре в приемната на Окръжна с перфориран стомах

# 254
Честит рожден ден на Калоян, Мартин и на Боян!

Тортата миналата година я поръчвахме от Романса в Симеоново-беше много вкусна. Тази година пак от там ще е. Отиваме на село за 10 дни и ще решим със свеки каква торта да направим за празненството с тях и с 3-мата племенника. После ще празнуваме в Сф с приятелите ни и през деня в парка и на сладкарница. Подарък май ще е количка за бутане, че нейната старата я забравих в парка. Като не съм забравила количката с Габи, пак е добре  Mr. Green
Смайлд- тортата е супер. Васи е много усминато и весело дете.
Весели празници от мен!

Общи условия

Активация на акаунт