МАЙ-чета и МАЙ-ки(7)

• 12 594
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • България
Аз нямя дя чета назад - не че  не искам, ама много бързам - днес ми е по принцип последния работен ден на старата работа - имаше емоционално изпращане - ама мен въобще не ми е до това - Ние с Коко сме в детско отделение - хора ще се побъркам - досега не ми се е разболявало детето... Има двустранна бронхит пневмония - доказана с ренген - а според едната лекарса - му няма нищо . вече пети ден не можем да смъкнем температурата - от три вечери тотално за минутка не съм спала, само меря Т и слушам как кашля и не може да си поеме въздух, а вчера и до варна ходих за две супер сделки - ( използват ме до последно и то за нищо.... #Cussing out), и през цялото време треперих за момченцето си... нищо не яде - само успявам някакви хапки солети да му натикам в устата - на всичко вика "НЕ" - а пък иначе е долу горе живичък.... та такаива работи напук на всичко и Коко да е болен ...
Минах само да споделя, всичко ще се оправи!
ЧРД на малките ни рожденици!  Heart Eyes Hug

# 256
Честит рожден ден на Калоян, Мартин и на Боян!
момичета много сте изписали честито и на всички който съм пропуснала,аз не съм писала но от толкова хойкане с малката не ми остава време,но днес нали оправяме и чистим за празника утре сме си вкъщи и тя докато спи аз използвам момента да седна на компа,че като се наспи чистката продължава.

# 257
 newsm59 newsm59  ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, и много усмихнати!

# 258
Супермама  Hug дано по-бързо да се оправяте. А може би детенце усеща напрежението вкъщи по свой си начин. Ще видиш, че всичко ще се нареди- УСПЕХ!

# 259
supermama 
бързо да оздравявате  Hug

# 260
 Cry HugМилото Коки! Дано всичко се подреди скоро и безболезнено!
 Честит празник на малките ни сладури! А мамите да хвърлят по една бонбона насам:lol:

# 261
Момичета благодаря ви за милите полжелания!
Супермама бързо оздравяване! Hug  Мартин и той точно на РД-то си беше с 39 градуса температура, но какво да се прави не си го иска детенцето!

# 262
Честит рожден ден на Калоян, Мартин и на Боян - пожелавам ви да сте едни много послушни и Здрави дечица  Heart Eyes.А и да не забравим и мамите да поздравим 
Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet
Ние днес взехме на Теди една рокличка за РДто и поръчахме тортата,дано е вкусна и дано я напряват както я видях на снимката  Praynig,ще се похвалим след РДто  Wink Grinning

# 263
4естито на новите рожденичета  bouquet

супермама, остави тази работа бивша, гледай си детето, ако няма промяна - заведи го на друг доктор, стискам палци Hug

ина-ана, ужас Praynig

# 264
 newsm59Днес е ред да поздравя пирвия Майски рожденник Ники:newsm59

Желаем му много здраве, усмивки и весели игри!Да слушка мама, тати и кака и да ги радва с лъчезарната си усмивка!
На мама KSI newsm51

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 10:04 от ina_ana

# 265
Честит рожден ден на май-чето Ники! Желая му едно шеметно детство!

Днес се водя именничка, та да почерпя рано-рано и на адашките   bouquet

# 266
Честити Имен дем на всички мами Майчета и дечица Майчета newsm51
Супермама, Praynigдано по-бързо се оправите, но Нин е права ако се съмняваш в ефективността на лечението консулт с др. лекар Peace

# 267
Честит рожден ден на Ники

мила КСИ

# 268
Супермама дано бързо оздравее Коки  Praynig Heart Eyes

# 269
Благодаря на всички Hug
Да почерпя с нашата си торта

Честит рожден ден и на принцесата на ani_87!

Честито и на именниците!
Коки да се оправя бързо! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт