МАЙ-чета и МАЙ-ки(7)

• 12 585
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
КСИ Честит ти рожденник да расте жив,здрав и много да ви радва.
Благодаря за пожеланията.
А сега да почерпя за моята дъщеричка
http://bgphoto.net/photos/14683/o632756138405937500.jpg
http://www.bab.bg/upload/DSC_01681.JPG
за сега с това апо късно с повече.

# 271
Ани, да ти е жива и здрава принцесата и да ви радва в пъти повече всеки ден  bouquet

# 272
Ние ходихме до Хиполенд и младежа се сдоби с линейка, джипове с дистанционни които се движат по писта и книжка. Каката на рожденника си има пъзел и принцеса-булка, майката на рожденника си има красиво букетче bowuu А таткото на рожденника си има майката на рожденника Mr. Green

Иначе сутринта отбелязахме празника в къщи, а преди малко го завършихме в патиланци.

# 273
  • София
KSI  Да ти е жив и здрав рожденика да е здраво и весело хлапе и много да ви рдава  Heart Eyes

# 274
Честит рожден ден на Николай - на мама KSI.Да ти е жив и Здрав и много да те слушка, и много Щастие и любов във вашето семейство Hug Heart Eyes,а за теб един огромен Букет че си дала днес на този ден Живот   bouquet  bouquet  bouquet
Аз днес не съм добре - повр Sick,гадене,отпадналост,причерняване,лошо ми е и така най накрая не издържах и до Бърза помощ ходех  и сега ми вливаха някаква банка и така поне 3-5 дена,и сега на Рд на Теди ще съм с абокат  Cry,но както и да е тя да е здрава затова се моля  Praynig Heart Eyes
KSI  да качиш някоя снимчица на Рожденика  Wink Heart Eyes Hug

# 275
 Hug
gachoni , оправяй се Praynig
KSI  да качиш някоя снимчица на Рожденика  Wink Heart Eyes Hug [/color] 
Рожденник с торта и какички Simple Smile

# 276
Еее, Ник отсега се е ориентирал как се празнува хубав рожден ден Hug Да са ви здрави децата, КСИ и АНИ  bouquet
 Ч.Р.Д на Димитър на Rozalina и Николай на dennynik!

# 277
кси - чудесна торта. а как, моля, се моделират фигури? навярно фонданът е по-твърд или? аз моя го оставям леко мек, за да го разточвам по-лесно и без да се цепи и пука, така че с моята твърдост на фондана такова нещо не мога да сътворя. а кафевия цвят от сладкарски магазин ли си взела, че аз все така продължавам да правя торти с прости цветове от великденските бои - нямам време да стигна до някоя сладкарска дрогерия.

между другото - това вашето май е най-доброто решение за подарък за рад на детето - вземаш го, вкарваш го в магазина и го оставяш само да си избере нещото. не ми беше хрумвало, а наистина така детето остава удовлетворено, че на тоя точно ден получава каквото поиска. това, ако  не го получава всеки ден де, но при нас няма такава опасност  Mr. Green

ние вчера бяхме в икеа букурещ. отне ми 3 часа време блокирано и паникьосано да разглеждам и избирам. не знам 4-5 варианта за избор защо ме докараха до почти пълна безисходица и нервност. в края на краищата в края на 4я час излязохме от икеа с бяло гардеробче и скринче в бяло-червено. това са големите неща. другите са разни аксесоари - множество боклуци от ковано желязо, няколко детски лампи и съдинки за изграчки, нови детски възглавници, прехрада за новото легло на пипа и т.н. доволна съм. а най-доволна съм, че имаме страхотно легло за пипа -  щяхме да купуваме едно не-лошо, но и не--красиво от икеа, а преди 2 дни една приятелка на мама каза, че има някакво на 150-200 години - демек антично, което само й запушвало мазето  ooooh!, та сега си имаме една истинска красота от бабини времена. остава да намерим и как ще го пренесем = него и гардероба. сигурно тежат над 150 кила. ще търсим куриер навярно  Thinking

# 278
Честит рожден ден на Димитър и Николай! Да са здрави и щастливи!
кси - чудесна торта. а как, моля, се моделират фигури? навярно фонданът е по-твърд или? аз моя го оставям леко мек, за да го разточвам по-лесно и без да се цепи и пука, така че с моята твърдост на фондана такова нещо не мога да сътворя. а кафевия цвят от сладкарски магазин ли си взела, че аз все така продължавам да правя торти с прости цветове от великденските бои - нямам време да стигна до някоя сладкарска дрогерия.

Аааа, не, тортата не е мое производство  Blush Поръчахме я от Лагуна, като Ник си я хареса от каталога им. Аз имах мераци да правя , даже се бях разхождала до Гео Милев за сладкарски бои, но после се разколебах и поръчахме готова.  Peace

# 279
 newsm59Честит Рожден ден на Димитър - на мама Rozalina,Николай - на мама dennynik да са здрави и щастливи деца!На мамите  bouquet
КСИ, тортата е страхотна ,а и настроението както се вижда.Най-ми хареса подарика на таткото Wink със здраве да си го ползва!
 smile3525Честит Имен ден и на всички Борисовци!Да им се носи славно името и да им носи късмет!

# 280
Честит втори рожден ден на Митето и Ники

Ние вчера пък оставихме Мила сама да си избере тортата и тя си избра една уж с Мечо Пух, ама нещо не прилича много на него, важното е , че е шарена и й хареса. А подаръка на баба й ще е ремонтче на детската стая, като се случи това ще ви я покажа.

# 281
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО И НИКИ    newsm59

# 282
Ето малко снимчици и от детския РД
http://smiledf.multiply.com/photos/album/47/47#12
 И Вас го питахме с какво иска да са торитите Mr. GreenКаза с Мики и Мини и с жаби:)

# 283
Здравейте!
Не съм се включвала много време,затова:
Честито на всички,които вече отпразнуваха рождените си дни!Да са здрави,усмихнати и щастливи!
Поздрав и за родените днес Димитър - на мама Rozalina,Николай - на мама dennynik  bouquet-Щастливо детство с много игри!!!
smiled_ -Васи е голям Heart Eyes сладур,тортите са много красиви и както разбрах и много вкусни.
KSI -дечицата ти са прекрасни!Подхода за подарък ми допадна и сигурно и аз така ще направя.У нас има много играчки от баткото и както се досещате са предимно момчешки.Мирела не й пречи да си играе с тях,е купуваме кукли и кукленски колички,но с това се изчерпваме.Всъщност играе не е точната дума...разхвърля,може би, е по-точно....мечтая за празна стая само за игра...ще си помечтая...
Супермама-как е Коко?Надявам се вече да е добре.
При нас нищо ново.През почивните дни ще сме си вкъщи,таткото ни е на работа,за капак вали.Здраве да е!
Хубав ден!

# 284
Честит Рожден Ден на  Димитър - на мама Rozalina  и на Николай - на мама dennynikДа са ви живи и Здрави от сърце ви желая и Много да ви слушкат,а и на мамите по 1 букет   bouquet  bouquet, че днес на този Ден са дарили живот на тези прекрадни дечица  Hug Heart Eyes

KSI Благодаря ти дано наистина скоро да ми мине  ooooh!, а торта е супер а малкия Пич - от сега го наобикалят каките  Wink Heart Eyes Hug
smiled_ Пак казвам тората е Супер,много готини торти си имате  Hug Heart Eyes,на снимката дето сте 3мката сте много сладки  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт