Навън разхожда се със часове малко МАРТенско дете!

• 13 337
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Бейби Мони, изпъкналото пъпче не е херния. Хернията е около пъпчето, а не самото пъпче.

# 166
Добър ден от нас.
Есме - добре завърнала се и дано повече да нямаш проблеми с нета.

Да ви се оплача - сега ми се обадиха от работа, че са ми загубили 2-рия болничен и да ходя да търся да ми вадят дубликат... Ей много се ядосах. Тъкмо се чудих защо още нямам превод, че до сега не е имало проблеми а то какво било.... И на всичкото отгоре го установили чак когато преди 2 дни занесох последният. А предният/загубеният е от 06,03,09. И сега трябва да ходя в болницата да търся дубликат. Дано там няма проблеми с издаването му, че не знам какво ще правя.

Нефертити - чак съвет относно повръщането не мога да дам, но мога да ти кажа какво подейства при нас и сега Никола почти не повръща. Нямаме хранене през нощта, по време на кърмене за момент го спирам, гледам да не го оставям да сучи прекалено дълго, по точно да не си играе със зърното и само да си пълни устата, а да не гълта. Това е от 4-5 дни и определено има резултат - преди все беше както казва Nagaina - с течаща уста и мокра блузка.

cvetka-koketka - Никола се храни на около 3 часа - т.е. между храненията той спи по около час и половина - понякога два и това е по 5 пъти в деня. Рядко се случва да не спи между храненията. 

Мери - стискам палци всичко да ви е на ред на прегледа.  Peace И аз знам, че се брой и деня на раждане.
Добро настроение - не се тревожи ако питката Ви не е точно... По-важно е детенце да е добре.
Зеленко - дано днес вече Калин е добре след ваксината... Дано на другите приеми няма такива проблеми. И аз се плаша от сега с тези ваксинации. Дъщеря ми още и още не можеш да я заведеш на лекар без да си е поревала предварително и само пита - инжекции ли ще ми бият независимо за какво я водя - дори да е само консултация.... И бебе беше и познаваше поликлиниката по миризмата.
А това за пъпната херния - какво му е пъпчето, че решиха че има херния? Че от време на време и Никола си поплаква  /по време на колики надвечер/.

# 167
здлавейте момичета!няколко дни не съм ви чела, но сега ще се върна да наваксам!
Само да ви кажа, че вчера бяхме на контрален преглед пораснали сме с няколко см. и е качила 970гр. Laughing
така че се справяме добре-бебка не плаче почти хич и е доста добричка.вчера й биха ваксина за хепатит , а следващият път ще бием пентаксима.
лохии имам но съвсем малко, почти ми спряха!не ми е идвало все още, но и не ми липсва!Все още сме на кърма за което се радвам,но аз почти вече нямам добре че купуваме  Whistling
утре ни е 40-ден и ще ходим на молитва в църквата, а в събота ще ни е погачата, и ще си поканя всички приятелки да се видим!
за кг-те аз качих общо 10 , а сега ми остават още 3 за смъкване-в момента съм 51кг, а бях 47кг-така че не е зле според мен!
Сега ще ви пусна малко снимки да ме видите приди и след забременяването,че до сега не съм давала мои снимки-така ,че ето:
преди да забременея http://www.facebook.com/photo.php?pid=2138125&op=5&o=glo … &id=607984327
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2138071&op=4&o=glo … &id=607984327
след: http://www.facebook.com/photo.php?pid=2138071&op=4&o=glo … &id=607984327
ето и на малката снимки да видите:

забравих да ви кажа че ходих на държавен изпит_/завършвам право/- и го взех с 5-сега ми остава още един на 9 май и завършвам
та това за сега,връщам се да чета

# 168
  • София
zori_tv във фейсбук пуска само ако си регистриран, а аз все още го бойкотирам- защото немога и с това да се занимавам! Така че не всички ще можем да те видим.
ЧЕСТИТ ИЗПИТ  bouquet

# 169
  • под кривата круша
Зеленко, и ние сме така с пъпчето. Педиатърката ни каза, че ако няма промяна до следващата консултация, ще сложим лепенка. Иначе четох, че по принцип до годинката се прибират. А /поне в Щатите/ операции се правели ако я има до 7-8-та година- дотогава се прибирали всички хернии /каквото и да означава това newsm78/.

# 170
Зеленкото- много целувки на Калин. Не ми се мисли ние като слагаме ваксината на 20 май как ще е. Стискам палци да ви се оправи пъпчето.
Ивелина напълно те разбирам с болничния. Моя го носят с 1 месец закъснение, защото видиш ли трябвало да оправят заплатите. Само дето при мен пише 00 лв вече 3ти месец. Просто не им се ходи по два пъти в НОИ
Зора- браво за изпита.
Окич, тази книга я имам свалена, ако искаш ще ти я пратя само дай координати.

Аз вече незнам къде съм- тече ми толкова обилно, че през час сменям превръзки.  

# 171
Зеленко, и аз си мислих че Рая лошо я понесе тази ваксина с рев следобеда след ваксината и спането 2 дни след това, ама явно това е песен в сравнение с ваксината на Калин. Дано днес си поспи детето и да си почине.
За пъпната херния и аз мисля, че ще се прибере скоро. Hug
Аз много искам мандаринка, ама няма да мога да я гледам, ако заминем каквито са плановете ни.  Sad

Мънки, разсмя ме с изпълненията на таткото, макар че и у нас не липсват подобни моменти: Рая като плаче и го докарва на НЕЕЕ, а татко и и дава тон с ДААА. Joy

Като ви чета какви проблеми имате с работодателите и НОИ си мисля, че моите са супер бързи и експедитивни.

Дез, прегледах линковете ти. Аз преди 2-3 години свалих няколко килограма с НВД (ниско-въглехидратната диета) и съм доволна от резултатите. От тогава се храня според принципите на НВД. Лошото е, че сега съвсем малко ограничавам въглехидратите, но със повече спорт се надявам пак да има резултат. А от тези статии се вижда, че съм на прав път. Hug

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 13:06 от Tony_st

# 172
Бейби Мони, изпъкналото пъпче не е херния. Хернията е около пъпчето, а не самото пъпче.

да аз звънях на доки и тя каза просто изпъкнало пъпче и утре сме при нея за да ни покаже как да си лепим лепенките Peace

# 173
Много странен проблем ми се получи - изчезна ми карето, откъдето влизам в пощата и в последните непрочетени публикации (не знам добре ли го обясних - едно, което е горе в ляво на екрана). При някой друг да е така?

# 174
Здравейте !

След като вчера си издирвахме акта за раждане в 3 общини (красна поляна , банкя и люлин) си го намерихме  в последната  и сега да ви питам с какъв месец ви е издаден , щото нашия е с 094318 , т.е. месеца ни е 43 ти  ooooh! при вас таак ли са? Дали са също и някаква декларация която трябва да попълня , знаете ли за какво е тя?

Ваксината Превенар ще слагате ли ( тази минингитната от 140 лв.), слааг се през 2 рия меесц , но не знам дали може  в един и същи ден и Пентаксим и Превенар?  Довечера ще ги плащаме и двете- 202 лв. струва удоволствието. Много ме е страх от тея ваксини Sad

veroniki- с голямо удоволствие бих дошла , но в неделя ще правим питка и в събота ще падне едно чистене и готвене , очакваме 29 човека. Иначе аз следя всяка среща и щом имам възможност ще се включа.  Hug

Та вчера не ни беше нещо ден и дори до 1 не можа да заспи и накрая спа мого лошо при мен на кревата.
Цвети , така като се замисля вчера се събуди в 8.30  е спал от 2 до 5 и това му беше за деня, та чак до 1.  предишният ден беше същото newsm78 Що не спят тез бебета незнам?

Днес го изкарах на двора и малко го разходих по улицата и така спа 3 часа , а аз мих прозорците на първия етаж .
Сега го клатя че му е криво , а си имам много работа и нямам никаква организация кога кво ми падне. ужас

# 175
Здравейте !

След като вчера си издирвахме акта за раждане в 3 общини (красна поляна , банкя и люлин) си го намерихме  в последната  и сега да ви питам с какъв месец ви е издаден , щото нашия е с 094318 , т.е. месеца ни е 43 ти  ooooh! при вас таак ли са? Дали са също и някаква декларация която трябва да попълня , знаете ли за какво е тя?
...
Nasheto EGN e 094313  Peace

# 176
Здравейте мамита, ние все още сме в Плевен, така че няма да сколасам  за срещата, нищо за следващия път. Но пък като се замисля така и така сме тук може една плевенска да спретнем Peace, ако има желаещи за тия дни аз съм навита една Градска тук да направим Sunglasses - пишете ми на лични Hug

За сега толкова, че малкия ревна, май ще се храним, после ще дописвам Simple Smile

# 177
  • София
На мен акта за раждане ми го връчиха с думите: "ЕГН-то не ви е сгрешено". Обясниха че вместо 0 е 4 защото все още имало живи от 1909 година- да не се дублират- но пък защо точно 4 слагат- незнам.
Ели- мерси ,че откликна на въпроса ми за книгата-и аз я имам на компа свалена, но ми се иска и истинска да я намеря.
Отивам да  cook кекс с тиквички #Crazy Много обичам тиквички-а ми омръзнаха все с яйце и сирене, и сега попаднах на тази измишлъотина- да видим ще има ли изобщо вкус на тиквички или ще си е главно тесто.

# 178
Момичета, АМ Аптамил, Хип и Милумил с гореща вода ли се приготвят или с Т като за пиене от бебчето?

# 179
  • Костинброд
Здравейте мами и бебоци.Аз най-накрая да седна и да ви пиша.Бебе Алекс е добре-надава си-5400гр и 57см.Вечер след банята будува до 10-10,30ч и после спи до 4,30-5ч и като папка спи до 8ч.Вече прави смешни опити да гука и раздава готини усмивки.Аз да ви се оплача-отворили са ми се външните шевове на епизотомията и ме боли ужасно но трябва да ми спре цикъла(тече като чешма и са едни съсиреци) за да вляза в болница да ме шият отново.А от обилния цикъл пак ми пада хемоглобина и ще пия лекарства най-малко една година.Но най-странното при мен е че немога да се разделя с бебо за повече от час(удрям го на рев) и затова не искам да влизам в болница-как ще стане незнам.Това е от нас.Да не забравя да благодаря че Алекс е в класацията "най".Чао за сега желая ви спокойна вечер с бебоците..........

Общи условия

Активация на акаунт