Навън разхожда се със часове малко МАРТенско дете!

• 13 321
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
ние пък си бъркаме в носа  Joy,понякога му засяда пръсчето,ама верно че са големи образи  Laughing
Иначе още не спим,вече изобщо не иска да спи след баня,добре че на тати го успокоява.Ето малко снимки и от нас,отдавна не съм качвала http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358535&pid=11786557

# 196
Белла по принцип това не е признак,че го болят ушите,а и ти лесно можеш да провериш като натиснеш ушенцето точно под хрущялчето за секунда и пуснеш рязко! Ако заплаче,значи може да го боли! Макар лекарите да казват,че рядко бебета под 6м боледуват от уши,може да го боли,ако му е влезнала вода! Peace Hug
AМи проверявах точно както казваш, ама гък не казва...явно не го боли  Rolling Eyes

Значи няма за какво да се притесняваш! Peace Hug

# 197
Здравейте и от нас!

Моля ви, кажете ми какъв е този срок за декларацията?!? Да не взема да го изпусна, че...има ли "шанс" наистина, ако се пропусне да остана без майчинство?!? Нещо се притесних, че като го знам нашия смотан счет.  Crazy И аз имам още от февр. невнесени.

Днес в парка се видяхме с Поли-уоли, Росита-та и следобяд и с ТаняР - много приятно ми стана, започнахме да се събираме лека-полека  Grinning Чакат се още Сиа и Добро настроение .

И още един въпрос - може ли някой с две думи да ми обясни причината болничният ми да е около 50 дена/не помня колко точно, но повече от обичайните/, а сумата да е по-малко.Т.е. започва края на февр. и стига някъде до не знам си кой март, а парите са дори по-малко от едномесечните болнични...май не се изразих много ясно, ама.../

# 198
Май и аз най-после се добрах до компютъра. От както сме в Плевен не сме се спряли-по цял ден сме на вън. Ама тук ми е лесно-свекърите живеят в центъра - пресичам улицата и съм в Градската Simple Smile

Да ви кажа - от 3 дена Алек ака веднъж, максимум 2 пъти на ден, обикновенно сутрин такава бомба е хвърлил, че се налага да го къпем отново. Вчера даже петичката на едното краче си беше омазал Rolling Eyes Това добре, обаче такива газове има, че не е истина. По цял ден се мъчи милото да пръцка и всеки напън е придружен с рев. Ужасно е. Лекарката каза, че сигурно е от това, че вече хапва по повече (той всъщност яде същото количество, но преди доста повръщаше, а сега това е намалено до минимум). Каза да вземем едни хомеопатични хапченца - Гастрокинд - и да му разтварям по 1 във водичката, за да му помогнем да намалеят газовете.

Да ви се похваля, Алек такива усмивки хвърля и не ги крие - раздава ги и на нас двамата с тати и на непознати - много е общителен Party

За хъркащите нослета - на Алек нослето доста хърка, аз пръскам Стеримар, лекарката каза да не се притеснявам, било нормално за малките бебчета.

Зеленко радвам се, че Калин е по-добре вече, представям си как се чувстваш, когато не можеш да го успокоиш ooooh!

Хайде плевенски мами, чакам да пишете Hug

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 23:39 от vily_st

# 199
  • София
 С малко закъснение да ви почерпя, че моя пикльо стана вече на един месец. Да ви е сладко

Тази сутрин ще ходя на контролен преглед при АГ-то да видим какво ще каже и после до лабораторията за изследвания. Дано ми се е покачил хемоглобина, че ми писна от това желязо  Sick
Много странен проблем ми се получи - изчезна ми карето, откъдето влизам в пощата и в последните непрочетени публикации (не знам добре ли го обясних - едно, което е горе в ляво на екрана). При някой друг да е така?
SZA, има една такава    стрелкичка и си я натиснала без да искаш. Сега би трябвало да имаш ето такава    и като щракнеш върху нея би трябвало да се оправят нещата
 dyMa, и нашата погача ще е тази неделя, но това няма да ме спре да си разходя д-то в събота. Свекитата ще дойдат направо в неделя, та се поуспокоих - няма да има сръдни, че сме ги оставили сами и сме излезли.
 oki4, за книгата на Додсън провери в книжарници Booktrading, преди време оттам си купих неговата "Как да приучим детето към дисциплина", но не беше скоро. На Славейков също може да потърсиш. Има вероятност в събота да ходя дотам, ако водим Ники в библиотеката и ще проверя ако искаш.
 Есме  Hug добре завърнала се (леле, аз сигурно ще се разболея ако токова дълго съм без нет)
 На нас пак ни спираха тока и се наложи да излезем на разходка със слинга - голяма атракция сме. Сигурно няяма човек, който да не се обърне да ни погледне #Crazy
 Айде малко да погладя, че и без това не ми се спи

# 200
Добро утро! Simple Smile
Тази нощ Рая спа добре - дори първата част от нощта си спа в легълцето - чак не повярвах, но след събуждането в 2:30 и цокването за малко си я взех при мен, че едва гледах, явно лъжичката чай от копър и анасон преди лягане я е успокоила, та спах и аз добре през нощта. Simple Smile

И още един въпрос - може ли някой с две думи да ми обясни причината болничният ми да е около 50 дена/не помня колко точно, но повече от обичайните/, а сумата да е по-малко.Т.е. започва края на февр. и стига някъде до не знам си кой март, а парите са дори по-малко от едномесечните болнични...май не се изразих много ясно, ама.../

Nikita, аз имах подобен проблем през март. В началото на април имах превод от дребна сума, в сравнение с дошегашните и се шашнах, защото знам, че всички болнични до момента са в НОИ и не е възможно да ми преведат само тези пари. Звъннах по телефона и ми обясниха, че това са парите от 45-дневния, който свършва на 5 март. При тях бил и болничния от болницата, /въпреки че той е от 18 февруари до 1 април/, бил обработен и до няколко дни да очаквам превод за остатъка от март и така си стана. Та изчакай, може и при теб да е така, или пък звъни по-настоятелно по тел., аз се свързах след 2 дни активно звънене. Peace

veroniki, какво правиш в 4 без 10?!?! Shocked Всъщност май трябва да попитам как успяващ да гладиш в 4 без 10?  #Crazy

# 201
  • под кривата круша
Добро утро Coffee!
Като си помисля, че допреди 2 месеца нищо не можеше да ме изкара от леглото в този нечестив ранен час, а сега съм се облещила т 6.00  Rolling Eyes. Пък един ден и закуска ще трябва да приготвям...
veronikiHug, ама вярно в 3.47 си писала! Че имаш хал и да гладиш Shocked. Честита ви месечинка-на вас и на юбилярите към днешна дата  bouquet
Пускам линкче с малко снимки на Теодора:
http://picasaweb.google.com/pileshonder/Angel#
Хайде, хубав ден от нас, отивам да си допия кафето Simple Smile
Охххх, скъса се да повръща днес, и после киха Sad

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 09:18 от Есме Вихронрав

# 202
Добро утро

За хъркащите нослета - и аз питах докторката и отговора и беше, че на бебетата е нормално да хъркат. Да се слага физиологичен разтвор и да се почистват.

Ние имаме електронен термометър, който със сигурност не мери вярно - когато Радина беше с ангина и имаше Т 38 градуса измерена с живачен термометър, то електронният показваше по-малко. Така, че аз не мога да се доверя на него. И ако имам съмнения за Т на Никола, ще си меря с живачния.

Никита - болничните се изплащат месец за месец, а не целият болничен на веднъж - т.е. този 45 дневен ще ти се изплати минимум на два пъти. Така, че сега е вероятно да си получила една част от него и съответно за половин месец. Нямаш ли ПИК код за да провериш на сайта на НОИ? там пише за колко дни е изплатено обещетението и по кой болничен е. Дана да е това причината, а не грешно изчислението.

Вили - и Никола ака по един път на ден, рядко два пъти и единият път е задължително сутринта след като се е нацокъл в 06,00 ч. та после се мием задължително. И още нещо - от два дни като ака и пръзка има мирис... до сега не миришеше. Само на кърма е, ако това има значение.

Вероники - мерси за почерпката - да ти е здравичко момченцето, ама ти верно в това време на денонощието гладиш?

Хайде аз да ставам, да нахраня бебока и да излизам да се разправям с издаването на дубликата на болничният, че кой знай какво мотаене ме чака. Лек ден на всички.

# 203
  • София
Белла, съжелявам, че наистина не мога да ти дам разумен съвет как да изчистиш езичето на детето, но аз наистина заради този проблем смених млякото. После 3-4 дена остъгрвах леко с гумана лъжица остатъците и давах много вода да пие. Иначе бях много доволна от ХИП-а, дори имам една кутия резерва, но бебето изглежда просто ужасно. Пък ще ходим на педи тия дни, та да може да я прегледа.

# 204
Здравейте, мамита  Grinning

Аз тези дни въобще нямам време за форума  Tired
Освен това имам само да се оплаквам  Laughing Успях да предам настинката и на беба и сега е много кофти ситуация Tired Нощно време е много интересно - колики и запушен нос  ooooh! Но за сега не мрънка чак толкова, колко бих мрънкала аз, ако ме боли корема и ми е запушен носа, като ям  Mr. Green
Да е жива и здрава прахосмукачката. Само така си отпушваме носа  Peace С тези помпички нищо ен мога да извадя. Но, като включих прахосмукачката - напълних резервоарчето със сополи  ooooh!
За сега поне нямаме Т, че тогава ще е пълна картинката  Rolling Eyes
Дано да се оправим до другата седмица, че ще трябва да ни слагат първия Пентаксим  Rolling Eyes

Лек и слънчев ден от нас  Hug

# 205
  • Стара Загора
Добро утро . Айде по едно кафе и още  нещо от мен

# 206
здравейте мамчета,
Веси и аз съм болна. Даже незнам къде настинах. Уж вчера сетъпках с разни прахчета и бонбонки, ама уви днес ми е кофки. Добре че нямам температура. Бебка нищо и няма, освен че е инатче  Rolling Eyes Днес ще ходя до педито да ми пише изравнителния болничен.

Целувки от нас и  Hug

# 207
Добро утро!  Hug
Имам болки от няколко дни, подобни на менструални, въпреки че преди като ми идваше цикъла не съм усещала. Въобще не ме е боляло. По превръзката имам кафеникави петна, точно както преди да дойде менструацията. Но така съм от 3 дни и не ми е дошло още. Много ми е странно  newsm78. Дали ще ми дойде цикъла /веч почти не се кърмим/ или има някакъв проблем от секциото и да ходя на лекар?

# 208
slancetoo,оха голямо глезене му хвърли днес с тези коктейлчета  Mr. Green !
Лек ден на всички  Hug !
п.с.Ади и бебе,се губят1-2 теми вече  newsm78 ,някой да знае нещо?

# 209
  • София
Ей, днес колко почерпки!
Това е от нас по случай 2рата месечинка  passifier

Честито и на съотборниците ни по дата Ивайло, Илияна, Мартина, Виктория и Алекс и на едномесечните Илия и Далия!
Да ви кажа вчера посещавах априлките и досега имат родени 5 двойки близначета  Shocked
Май четох в предишни теми, че нескафе 3в1 било по- вредно от нормалното нес- ако някой знае нещо по въпроса- да ми каже- че ми донесоха много 3в1 и аз си ги ползвам. Да- нещо много ми се пие кафенце- не ми стига само сутрешното  kaffeetrmker_2
Оле- това за скриването на карето с нови отговори на моите публикации- въобще не го бях забелязала
На който му е изплатена еднократната помощ- на карта ли е или ходихте на място? Моите трябва да са по карта, но още няма. А тези безценни детски- кога да ги чакаме?
veroniki , мерси за идеите- ще пратя систъра да провери на тези места за книжката. И- Честита месечинка на патерица Wink

Общи условия

Активация на акаунт