- имам си обичайните симптоми като сърбежи, зачервени и втвърдени зърна. Но раничките по едното зърно се появиха вчера, след доста продължително сукане от тази гърда и не особено удобна поза за мен (нещо изтървах положението, бяхме си легнали и нямам и идея точно колко е сукал малчо, но бая ще да е било..). Та въпросът ми всъщност е - възможно ли е въпреки наличието на млечницата раничките ми да са от сукането?? Мажа с дактарин (така ми беше казала педиатърката - и себе си да мажа с дактарин), но не помага особено, не че чакам за 1 ден нещо да се случи, ама чак пък толкова хич да няма действие. Та взех да се съмнявам въобще дали са от гъбите. Какво ще ми препоръчате? Освен излагането на слънце, това няма как да стане
Оставям и кърмата да съхне, гледам да си "проветрявам" гърдите колкото се може повече, но явно и това не действа. Дори и не знам към какъв лекар да се обърна 
Хайде, чакам предложения
Бебето няма в момента, имаше, но мина с дактарина, пък моите зърна хич не се повлияха. Спират да болят за известно време, но пак са розово-червени.. И аз тази вечер се замислих за топката, ще пробвам през нощта да видя дали няма да боли по-малко. Благодаря
Е, така че и на него да му е удобно де
Ще почна и със сребърна вода да пръскам, пък дано ускоря процеса
А това с натриевия бикарбонат за млечницата ли е? Може действително да отида на един лекар, че то толкова време се влачим вече, че направо ме заболя главата