Споделете 104

• 21 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
 Grinning ще ми се да съм аз, ама не съм..

# 556
Свински грип ли ще ни мори сега? Дреме ми на варицелата.
На стари години се сдобивам с бебешки болести. Дет се вика, младея за възрастта си.
Честито на всички малки, големи и още по-големи теленца!
Чудна зодия, все добри хора сме родени под нейния знак.  Laughing

# 557
И ти ли, Бианко!  Grinning

# 558
Не си в крак с модата, Бианка. Сега излиза морбили.  Mr. Green
За телците или добро, или нищо.

# 559
  • София
Споделям чудесен уикенд в Троян, празнувахме кръщене и рожден ден, ядохме, пихме и се веселихме, 7-годишният ми племенник ми подари огледалце "да си гледам бръчките" Twisted Evil, любимият игра футбол на мокра трева с цяла сюрия деца, аз мачках и щипах едногодишен сладур, който засвидетелстваше симпатиите си към мен доста болезнено - имам един белег от одрано и един от ухапано (що не ми казахте, че четиризъбите могат да хапят така), и въобще всички са доволни. Grinning

# 560
Ехе, Little Black Riding Hood /баси дългия ник/, може и без нощница, и без есе.
Есето е прикачен файл към нощницата.
http://fishki.net/comment.php?id=51123  Телец в магазин.

# 561
Честито на всички празнуващи и от мен ! Да им е ведро и слънчево в живота , ясно и ярко като днешната сутрин - толкова е хубава , че не прилича на понеделнишка .

А Телета около мен дал Господ - като се започне от 29 -април , та чак до 17 -май ! Това последното най-инатливо излезе ! Усмихнати , топли същества , приземяват ме често и безболезнено , че аз съм от въздушните Heart Eyes- много , много нямам досег със Земята .

С тъга споделям и дразнеща 24-часова болка в корема , която "лекувам" с много работа и опит за забрава .

Хубав ден на всички !

П.П. И на мен не са ми искали есе , но ако поискат , ще го имат ! А нощницата е проблем - нямам !!! Разбира се от само себе си  Heart Eyes.  

# 562
Аз минах по реда си в петък, Анджи. С Пътуващия и Лили Иванова. Laughing
И какво излезе, освен, че си нямам класа, не съм и в крак с модата. Даже бухти не мога да правя. Но пък имам потник и уиски, особено добра комбинация.
 Не съм ви споделила, че Ането е на зелено училище, вчера замина. Посетили по пътя щраусова ферма, купила си перо от щраус. Детето се умилило от благия поглед на едното пиле. Гледало като мен. Този факт предизвика бурна радост в законната ми половинка. Даже втренченият ми щраусов поглед не секна жизнерадостния му смях.

# 563
  • о`майна лунна нощ е
В обкръжението ми до 2006 г. имаше един единствен телец. Сега се оказвам заобиколена от такива, и не ми стигна това, ами и още едно си направихме да не ни е скучно вкъщи само с вожда.
Харесвам я тази зодия. Самостоятелни бойни единици, твърдоглави, упорити, материалисти ... такъв трябва да си, за да оцелееш сега.

.... Детето се умилило от благия поглед на едното пиле. Гледало като мен. Този факт предизвика бурна радост в законната ми половинка. Даже втренченият ми щраусов поглед не секна жизнерадостния му смях.

Mr. Green

# 564
  • Банкя
Сега ако някой изрови и онова анимационното филмче за зодиите, където Телецът не помръдваше от мястото си, защото под копитото си криеше монета, получава признание и благодарност, ако трябва ще се снимам и по нощница. Mr. Green

# 565
Ааа , тези филмчета бяха много хубави . Искам да видя и Близнаците , че не помня какво правеха  newsm78.

Бейлис , да ти кажа ние като си " сглобихме " нашето Теле си мислех , че е малко ... скучна зодия , но като се роди и като попрочетох малко от кака Линда се оказа направо безценно същество . И колко е права за това , че главицата му мирише на " топло птиче гнездо "! Grinning

# 566
  • Русе
Не мога да си намеря една служебна бележка и сметка за изплатени суми от един гр. договор Sad ще падладея Sad звънях във фирмата да помоля да ми пратят нова, ама трябвало да притесняват счетоводната фирма  Shocked Как да си подам данъчната декларация? Цяла година ги пазих като очите си тези документи. Не мога да повярвам, че просто така изчезнаха Sad Дано поне се навият да ми пратят нова. Че докато дойде от Сф... мамка му, мразя да става така!

Честито на празнуващите!

# 567
  • България-Швейцария
Работя заобиколена от себеподобни, всяка една ключова позиция в нашата фирма е заета от Телец, сега е сезонът на купоните Mr. Green
За разнообразие и баланс се намира по някой и друг Водолей или Риба.

# 568
Сега ако някой изрови и онова анимационното филмче за зодиите, където Телецът не помръдваше от мястото си, защото под копитото си криеше монета, получава признание и благодарност, ако трябва ще се снимам и по нощница. Mr. Green

И аз. И есе ще напиша. Обещавам да ви впечатля  Laughing

Бианка, аз как така не съм разбрала? Много нетипично за мен, нали знам всичко  Mr. Green

# 569
Помня само, че стрелеца стреляше с лък и винаги в десетката.
Накрая се оказа, че първо стреля, после рисува мишената.
Като Вълчицата - като стане нещо, после казва - това се искаше. Това беше целта.
Едно време на брега на многото солена вода се провеждаше фестивал на анимационните филми.
Купувах си карта и зае/бавах лекции.

Общи условия

Активация на акаунт