Споделете 104

• 21 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Амии... За водолея нищо хубаво не мога да кажа, аз съм водолей... Имаме огромна нужда да сме значими за нещо и да сме най добри, ако не намерим в какво обаче, е много тъжна картинка. Водолеите са склонни към алкохолизъм и всякакви други типове пристрастявания, но един водолей, избрал за себе си за не става зависим, не можеш да го изкушиш нито с цигари, нито алкохол, нищо. Инати сме, обичаме да сме прави, особено когато сме. Ъъ, какво още. За милионен път - водолей радваш с играчки. Техника, нещо, с което да се занимава - такива подаръци харесват на водолея. Склонни сме да се изхвърляме - финансово и всякак, да си купуваме нещо, което не можем да си позволим и после да се чудим какво да правим до заплата. Такива неща. Ако попаднеш на реализирал се по първото изречение от поста ми водолей - водолея знае как да е най добър ако нещото го влече, иначе не си дава труд. Склонни сме и към развиване на комплекси, особено такива за малоценност, отново - много тясно свързано с нуждата на водолея да е най добър в нещо. Това е основното, познавам много, МНОГО водолеи, включително себе си - това е най натрапващото се. Simple Smile

# 601
споделям,че от сутринта нямаме вода и откачам,и детето днес е решило да ми къса нервичките Twisted Evil

# 602
Ео, предупреждавам те. Да не кажеш, че не съм.

# 603
Мерси, МГМ.  Mr. Green Ще го проуча. Но като гледам каква кола и какъв лаптоп изплаща, определено има нещо вярно за технологичните играчки.
Люсил  Laughing Ама той е много миличък! Ама не е сериозно нищо още, така че ще го имам наум предупреждението.  Blush

# 604
  • UK
И май за изхвърлянето. Wink

# 605
Абе не е до зодия. Братовчедка ми е водолей и е всичко, което МГМ не е.
С няколко думи е амбициозна, работохолик, никога не мрънка за нищо и малко лудичка. Други близки водолеи нямам сякаш.
Не съм я чувала от няколко дни, сега ще й звънна.

# 606
Не си падам по хороскопи.
Честит Трол+1 годинка на Василиса   bouquet
Честита свещичка на Йовината щерка   bouquet

3 места не стигнаха на моето вундеркиндско отчайние за да се освободи от изпит по математика. Имам натрапчива мисъл, че е нарочно.
Аз:
-Подреди ли си чантата за утре?
Малката:
- Да
Аз:
- А учебника по математика защо е на земята?
Малката:
-Утре нямаме математика
Голямата:
-Че какво е това училище??

# 607
"Много миличък"... Нали знаеш, че Близнаци делим с теб. И двете сме една зодия. Близнаци и Водолей са от един магазин. От който ние НЕ е желателно да пазарим! Обаче докато на мен вече ми свършиха парите, ти поне имаш шанс да си купиш нещо друго. Laughing

# 608
 Joy
Уби ме.
Представих си един магазин и вътре наредени по щандове/зодии.
На самия щанд, подредени по асценденти и луни  Joy

# 609
Бейлис, като телец, женен за телец най-отговорно заявявам, че с терличките ствава повече, отколкото с токчето. За подхващането от ден първи обаче също е вярно  Mr. Green

Подписвам се с двете ръце, като телец, женен за телец.
Най-готината зодия  Laughing

# 610
Не съм много съгласна с МГМ

явно е до човек и асцендент и луни и тн ..........

# 611
И аз не мога да се съглася с МГМ. Баща ми е водолей и е най-добрият човек, когото познавам (и това не защото ми е баща)  Grinning Освен това първата ми любов, най-първата беше водолей, съвсем в ред си беше момчето, избяга от мен на другия край на света, което е много адекватно решение, предвид лудостта, която ме беше обхванала тогава  Joy

# 612
  • UK
Ама къде съм казала, че не сме добри? Добри сме.

# 613
  • До хладилника, който обичам
Братовчедка ми е водолей и е всичко, което МГМ не е.
Тъй, тъй.
И аз имам любима братовчедка водолей, коренно различна.

# 614
Споделям гледката от хотела в Пампорово при пристигането в петък - цък и при заминаването в неделя - цък, толкова кратък ми се стори престоят, а изглежда е било цял един сезон  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт