Споделете 104

• 21 515
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • До хладилника, който обичам
Под леглото ти да живее тигър и да го храниш, например Grinning
В тоалетната да седи един твой приятел, с който да си приказваш, като я посещаваш.

# 421
Споделям, че усетих земетресение.

# 422
споделям го и аз

# 423
  • Варна
И аз.

# 424
Земетресението не усетих, но чух чакалите, като започнаха да вият. Те са усетили нещо.

# 425
Нищо не съм усетила Rolling Eyes

Ега ти мързеливата събота, поспах си днес доволно. Но още ми е зле.

Мъжът ми седи и гледа мач, Тотнъм или там кои бяха вкараха, той се разкрещя от кеф и запя как нямало да ходя сама. Пепи пък скочи и разцелува телевизора. Не ги разбирам тия футболни страсти.

# 426
Значи и вие сте пили.  Laughing Преди малко мъжът ми така научно обясни на баща си усещането му за земетръс.

# 427
Споделям цяла къща с новопокръстени християни. Най-после и трите ми деца са кръстени, заедно с баща си. Беше хубав ритуал. А най-хубавото беше, че до нас бяха най-близките ни хора. Почерпихме се подобаващо послучай събитието и сега ще трябва да се наспя, за да оцелея след 36 часа без сън.

Не сме усетили земетресението.

# 428
Вранча, 5.5 по Рихтер.

# 429
  • Варна
Балу, честити ти християни! Господ да ги пази!

Споделям усещане за разбъркване в стомаха, последвано от съвместен танц на антената върху телевизора и на високата секция. Земетресенията ми вдъхват страхопочитание.

# 430
Нищо не съм усетила аз. Тъкмо съм била излязла от "Пикадили", значи, съм мятала крачоли по улиците. Един път да намажа и аз. Иначе на всички големи земетресения съм се случвала, за беля, все у дома....и ми се е изкарвал акълецът.

Чудя се да пускам ли в "Готварския" тема, или някоя от вас може да ми сподели рецепта за челядинки? Като за вегетарианец? newsm78

# 431
Суупер, не съм брал челядинки от десет години. Мама прави хубава чорба, ама не знам рецептата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339406.0

# 432
  • вкъщи
нищо не усетих

# 433
Ейййй, Вълчанееее, жив да си.
Избрах си супица от тази тема, ще му я спретна, а после ще ме гледа синьо-синьо. Mr. Green

# 434
Може да ви се струва майтап, но съм готвил така - описвам в търсачката какво има в хладилника ни, пускам търсачката на любими рецепти и готварски рецепти и отивам да купя каквото не ни достига.  пиша например пиле бира и излиза пиле нанизано на бира в стъклена бутилка. Да, ама нашата бе пластмасова.

Общи условия

Активация на акаунт