Споделете 104

• 21 454
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Коя/и тук чакаше/ха принца?

# 571
Три девойки бяха. Като им съберем годините и на трите пак ще са по-млади от принца  Laughing уф, той нямал и 40.

# 572
  • Банкя
То е без значение, той на колко, виж с колко годишни иска да се запознае - то оттук май никоя няма да се класира. Rolling Eyes

Но поне се е постарал като за нас - и есе е драснал, и по пижама се е снимал. Mr. Green

# 573
Има класа принцът, дори и в анонса е видна.
Акси, това не е пижама, а домашен халат.

# 574
Сърбят ме пръстите и езика да се засподелям, обаче после ще трябва да изляза в нелегалност, щото споделение срам хич не е половин такъв. Бриджит Джоунс е патка заспала, монахиня от Ордена на Сестрите на Заблудените Души, в сравнение с моята каръщина.

# 575
В обкръжението ми до 2006 г. имаше един единствен телец. Сега се оказвам заобиколена от такива, и не ми стигна това, ами и още едно си направихме да не ни е скучно вкъщи само с вожда.
Харесвам я тази зодия. Самостоятелни бойни единици, твърдоглави, упорити, материалисти ... такъв трябва да си, за да оцелееш сега.

Mr. Green
Инати, гадни, заядливи, с ОГРОМНО его, нараняват, но не си признават, "извинявай" и "прости " никога не казват.
Често пострадавашият/та е най-близкият им, който най-малко им желае зло.
Мълчат като ятаци на разпит и не можеш да разбереш бяло ли го мислят или черно.

Имат си тяхна ИСТИНА. Другото...не го признават.

Колкото повече се опитваш да им угодиш-толкова повече те се опитват да те използват и меткат по върбите.

Ако е мъж - просто трябва да се действа по следния начин - от самото начало натискаш с токчето и лееееко завърташ наляво-надясно. Изпуснеш ли момента-после го пиши "бегало".

# 576
Леле , Жозефина , как успя толкова точно да ги " забодеш " ?

Все едно описваш баща ми , но майка ми  ,горката , е изтървала момента с токчето !

# 577
Бриджит Джоунс е патка заспала, монахиня от Ордена на Сестрите на Заблудените Души, в сравнение с моята каръщина.
Срещнала си горе изтипосания принц. Той се влюбил безумно в теб и тъкмо да отмени възрастовите изисквания (16-20), си му била шута, понеже е липса на класа да съчетаеш червен халат със синя пижамка.

# 578
Леле , Жозефина , как успя толкова точно да ги " забодеш " ?

Все едно описваш баща ми , но майка ми  ,горката , е изтървала момента с токчето !
Имаш 1 път да познаеш защо ли........ Tired
И аз съм го изтървала този момент, ше знайш.... Tired

# 579
  • UK
В обкръжението ми до 2006 г. имаше един единствен телец. Сега се оказвам заобиколена от такива, и не ми стигна това, ами и още едно си направихме да не ни е скучно вкъщи само с вожда.
Харесвам я тази зодия. Самостоятелни бойни единици, твърдоглави, упорити, материалисти ... такъв трябва да си, за да оцелееш сега.

Mr. Green
Инати, гадни, заядливи, с ОГРОМНО его, нараняват, но не си признават, "извинявай" и "прости " никога не казват.
Често пострадавашият/та е най-близкият им, който най-малко им желае зло.
Мълчат като ятаци на разпит и не можеш да разбереш бяло ли го мислят или черно.

Имат си тяхна ИСТИНА. Другото...не го признават.

Колкото повече се опитваш да им угодиш-толкова повече те се опитват да те използват и меткат по върбите.

Ако е мъж - просто трябва да се действа по следния начин - от самото начало натискаш с токчето и лееееко завърташ наляво-надясно. Изпуснеш ли момента-после го пиши "бегало".
В десетката. Но не мисля, че има момент с токчето.

# 580
Имах гадже телец, не искам да си спомням. То и нямаше с какво да се запомни толкова, де. Освен, че собствената му сестра му викаше Златния телец.

Страхотен е, за миг съжалих, че съм толкова стара.

Василиса, често рождение на Малкия трол, да ти е жив и здрав Flowers Bouquet
Честито и на другите празнуващи!

# 581
Не, това не е моят принц, моля, моля  Naughty

Моят принц няма да ви го показвам, защото той наистина съществува, от плът и кръв. Той прекрасно знае, че е принц. Остава да го убедя и че е точно моят.

Чудесно Пампорово имах. Отидох в петък, Април месец беше, но на тръгване в неделя, не знам как, но беше Февруари...сняг до колене навалял, събуждам се сутринта и гледам снежна приказка от прозореца...първата ми мисъл беше като онази на зайчето от вица - Абе кат се напия не знам кво правя  Joy Викам уж в Пампорово си легнах, уж снощи беше края на Април...къде се събуждам и кога  Crazy  Обаче красота!

Вече много искам малка, спретната къщурка някъде в планината, атмосферата няма нищо общо с тукашната проза...

Честит рожден ден на Джей, на малкия Трол и на Йоветината щерка! Всички да са здрави, слънчеви и много щастливи!
Наздраве!

# 582
Естер, сега видях къде живееш Mr. Green

# 583
имах страхотно гадже телец Crazy
нито беше гаден ,нито заядлив,,
екстра са си телците
аз ги харесвам Heart Eyes

# 584
Мара Джейн Спейн сбърка като ми открадна 340 лв.
Има 2 магазина.
Ще имам пак да споделям.

Общи условия

Активация на акаунт