Споделете 104

• 21 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
я ,Вълчо, вземи я прочети Флорчето, пък да видим кое противозачатъчно ще ти се опре на призванието  Laughing

# 646
Заподозрях я, че чака девойка, когато си махна двамата мъже от подписа и го редуцира до Флор  Mr. Green Флор, а?

# 647
Щях да споделя, че малкият запалва двигателя и знае кога точно да пусне ключа, но се отказах.
Нищо не споделям.
Не се вписва в сложния ви разговор.

# 648
Вълк, ти ли си форумския арбитър за класа тази седмица?

# 649
Няма сложност. Чакаме Флор да каже Simple Smile

# 650
Майтапа настрани, обаче ако чавек вземе да си води запски на една уордовска страница и да чете публикациите само на един потребител, се получава много пълна картина - мъж, деца, притежавани гниги, книги които харесва, эилми, музика, хоби, любими занимания, неприятни задължения, страхове, мании, мързел, любими развлечения, абе много, много подробно.
Ако остана без работа ще си правя такива нещица и ще ги продавам на работодатели - настоящи и евентуални.
Материал бол - сто и кусур хиляди регистрирани. Подозирам, че ако се изчистят тотално двойните и тройни регистрации, ще паднат на около 60 000 потребители.

Тая тема за класата е много изперкала бе. то да е само тя. Малее, що народ се натиска да е от класа.

# 651
Волфио, това вече се прави във форума, не  е нова стока. Но и явно не се вадат пари, щот все тука са си деятелите профилници. Simple Smile

Нещо ми се смалиха буквите на написаното, супер лардж ми изглеждат като смол. Как стана този номер - Мишонция е виновна - стъпи с тежкото си дупе върху клавиатурата.

# 652
Тоя ДиС е много весел.
Ще ви споделя една мисъл на гениалния Дупи, относно изневерите: "Ти цял живот само боб можеш ли да ядеш?"

# 653
Скорошна мултипликация
на кърмаческата грация
се очаква с нетърпение.
Мопси ще е без съмнение
като майка си красива,
(ох, дано не толкоз дива).
Знам, от първата минута
Бу на Мопси ще набута
онзи важен атрибут
продоволствено издут,
зарад чийто млечен теч
има зеленикав меч.
На мъжа й, мистър Буев,
пожелавам да обуе
Бу със нови трандафори,
без за цифрата да спори.

# 654
Тая тема за класата е много изперкала бе. то да е само тя. Малее, що народ се натиска да е от класа.
Аз - не. Аз съм от сой.

Наздраве за рождениците от класá!

Наздраве и за поетесите от класа!

# 655
Тъкмо това щях да кажа. Ето това е класа. Само, че Ели ако даваш в същия дух, много заявки ще получиш  Grinning

# 656
Споделям притеснения. Sad Едно много скъпо за мен детенце, моят кръщелник, който е едва на годинка и три месеца, е в болница с тежка алергия. Главичката му е толкова подута, че е страшен за гледане. Cry На системи е и е много изплашен. Стиснете по един палец за него и майка му. Praynig Hug

# 657
  • До хладилника, който обичам
Хихих, Елист Grinning
Пусто, все към кърменето отиват мислите. Благодаря ти, че предсказа на Мопси женски пол Hug

Вълк, то хубаво да чете човек, но ако седне да чете някой продуктивен като мен, свят ще му се завие далеч преди изписването на страницата.

Бижу, всичко ще е наред. Стискам палец.

# 658
  • о`майна лунна нощ е
О, Балу!   Cry
Пожелавам му бързо да преодолее алергията и да се възстанови  Praynig

# 659
Всъщност, с риск да прозвуча превзето скромна, в пристъп на открвеност заявявам, че съм съвършената посредственост. Иска ми се да не съм такава, обаче мързела и кюто ми пречат.

Естер, не се обаждай, че ще ти спретна едно и на тебе  Twisted Evil

Бу, кърменето е споменато само поради изявите ти. През цялото време говоря за цици и обувки! За твоите цици и обувки! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт