Отговори
# 180
  • София
Маца Алекс и до ден днешен е много труден със  закусването.  ooooh!

# 181
  • до една звездичка
Има ли някое дете, което не иска да закусва? От няколко дни ми отказва всякаква закуска, пробвах всичко, което обича и не иска. След това обядва направо в 12ч. Дано е някакъв период, ама за първи път ми се случва Rolling Eyes
Ние имахме такъв период. Около десетина дена продължи.

# 182
При нас имаше земетресение, преди 10 мин.
Не знам силно или слабо .... ама аз се уплаших, като се разтресоха прозорците, все едно са се лопнали при течение  Sick сега Дани заспа и ще постоя при него, да не дава Господ такива бедствия!!!!

# 183
  • до една звездичка
Не знам силно или слабо .... ама аз се уплаших, като се разтресоха прозорците, все едно са се лопнали при течение  Sick сега Дани заспа и ще постоя при него, да не дава Господ такива бедствия!!!!
Да, и ние го усетихме. Аничка, от къде беше ти?
Боже, толкова да ме е страх от земетресения...

# 184
Да, и ние го усетихме. Аничка, от къде беше ти?

Павликени

# 185
  • до една звездичка
Значи в нашата, североизточна България някъде...
Дано няма повече!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 186
И в Русе имало, ама ние не сме усетили на 2я етаж Rolling Eyes

# 187
И в Силистра се е усетило. Сега говорих с нашите. Ужас! Вранча, както и си помислих! Току що казаха

Прегледах коментарите в дир.бг -казват, че в Сс доста силно се е усетило. Баща ми ще пътува след няколко часа за Сф и сега пък се притеснявам за майка ми, че ще остане сама. Казах, му да я взема с него, поне да изкара нощта в автобуса, а утре пак на обратно ( Embarassed

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 21:29 от blueeyes

# 188
  • до една звездичка
Да, в почти цялата страна се е усетило.
5,5 по Рихтер, с епицетър Вранча.

# 189
И при нас времето днес беше доста намусено и направихме голяма разходка в един търговски център, Даная много се измори в къта за игра и после я качихме на любимата и въртежелка и само ни махаше доволно Grinning
Дано няма повече земетресения Praynig

# 190
  • Варна
Vav varna su6to se e usetilo mnogo,a muja mi e sam s dvete.kak 6te spq neznam.izvinete za latinicata,pi6a ot tel-a

# 191
  • София
В колко часа е било,ние не сме усетили нищо
5,5 не е малко Sad

# 192
  • Пловдив
Ааа, blueeyes, и аз съм от Силистра. Сега ще звънна да питам нашите дали са го усетили.

Дано няма вторични по-сериозни трусове  Praynig

# 193
Ние сме у нашите и тука в приказки не сме усетили нищо, но съседката звънна да пита и така разбрахме, дано няма други трусове, че ние сме на 7-мия етаж и не ми се ще да усешам такива емоции.
Маце, за хранененто, и ние сме така, със сутрешната що-годе опитвам да го прилъжа, но със следобедната закуска е мъкааааааа, направо от няколко дена се отказах вече, давам да гризе бисквити, солети от тук от там чопли, но поне на вечеря яде стабилно. Не знам какво му става, чакаме само реклами, иначе нищо не хапва, на обяд реве от глад, но не иска да кусне, докато не почнат реклами. ooooh!Надявам се, че ще отмине, имало е и други такива периоди, какво да се прави.

# 194
Ние го усетихме.Надявам се да няма и по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт