Как да се влюбя отново в мъжа си?

• 7 466
  • 31
  •   1
Отговори
Заедно сме от 7г.,от 4г. сме женени,имами и дете...Влюбих се в него след дългогодишна връзка,която приключи много тежко за мен...и той се появи ненадейно и ме измъкна от мъката ми...Бавно и постепенно спечели любовта ми със спокойствието,разбирането и приятелството си...секса беше страхотен и ...аз се влюбих отново.
Решихме да се оженим,да създадем семейство,бях намерила подходящия човек,от когото исках да имам деца и с когото исках да остана завинаги...
Но рутината на семейния живот ни завъртя,родих, гледах си детето 2г.,след което се върнах на работа.Живота ни се въртеше само около детето, работата и семейните задължения,излизахме рядко с приятели,скуката беше налице...
Така започнах тази авантюра-той беше нещо друго, нещо ново и различно,с нищо не беше повече от съпруга ми...но се подхлъзнах.Уж просто авантюра,но когато осъзнах че хлътвам се оттеглих.
Сега се опиртвам да оправя нещата,защото знам че така е правилно,защото това е най-добре за мен,детето и съпруга ми.Той го заслужава,защото е страхотен човек и аз много го обичам,но искам и да съм влюбена в него,както бях в началото.
Той е страхотен баща,съпруг и приятел;винаги и за всичко мога да разчитам на него и ...ние никога не сме се карали,просто винаги сме разбирали с един спокоен разговор и сме изяснявали проблемите...
Знам че някои ще ме упрекнат,знам че съм сгрешила и сега си "сърбам попарата",но помогнете ми да оправя нещата.Надали съм единственната,на която рутината е променила брака й
Искам отново да се влюбя в мъжа си,но как да го направя...

# 1
Ти нямаш проблем и си щастливка, че имаш такъв мъж. Огледай се във форума и намери многобройните теми на семейни тормози от страна на мъжа, безотговорни, пияници, насилници. Ти си седнала да търсиш нещо, което избледнява с времето..Нали го обичаш? Нали е страхотен?? Излизайте по-често, дори на разходка, и ще отмине този твой период. А по-хубаво ли е влюбена с мъж боклук, пияница и да те бие?!?!?! Радвай се на живота. Той е хубав в твоите очи, но не го виждаш на сто процента.

# 2
Стига бе... не е дежа-вю!

Ето я същата тема от преди един месец:

Искам да се влюбя в съпруга си?! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382965.0

# 3
Порасни. Няма как все да сме тийнейджъри, все да ни е интересно и все да сме влюбени. Рутината си зависи от теб, не е оправдание. Не очаквай някой да те забавлява. А въпросът "как да се влюбя" ми звучи абсурдно.

# 4
Ако намериш повод, за който да го ревнуваш, непременно ще започнеш да се влюбваш отново.

# 5
Опитайте се да вкарате някаква емоцийка в наглед скучното и еднообразно ежедневие. Кофти е да се оставяш на течението и да те повлече рутината. Това никак не е здравословно за една връзка, но уви - много често присъства в живота ти.
 Ако е възможно излизайте по-често насаме с мъжът ти, пътувайте двамата, въобще прекарвайте повече време заедно.Времето предразполага за това, заредете с енергия и позивни мисли и нещата ще изглеждат доста по оптимистично за теб. Simple Smile

# 6
  • Стара Загора
Бавно и постепенно спечели любовта ми със спокойствието,разбирането и приятелството си...секса беше страхотен и ...аз се влюбих отново.
Бавно и постепенно не стават тези неща.
Да виждаш в очите на някого един подходящ за връзка човек, който те кара да се чувстваш добре и се държи както трябва с теб не е равно на влюбване.
За съжаление последиците от това рано или късно излизат наяве.
Няма рецепта за влюбване, то или се случва или не.
Не става с времето, нито зависи от твоите или неговите усилия.

# 7
  • някъде другаде
Е нещата никога не са като в началото. Трябва да си щастлива , че мъжа ти те разбира и е прекрасен човек.

# 8
Бавно и постепенно спечели любовта ми със спокойствието,разбирането и приятелството си...секса беше страхотен и ...аз се влюбих отново.
Бавно и постепенно не стават тези неща.
Да виждаш в очите на някого един подходящ за връзка човек, който те кара да се чувстваш добре и се държи както трябва с теб не е равно на влюбване.
За съжаление последиците от това рано или късно излизат наяве.

Напълно подкрепям.В момента последиците от това излизат в моята връзка....и напълно подкрепям това мнение !!!
Не мисля,че можеш да се влюбиш пак...за жалост...

# 9
Заедно сме от 7г.,от 4г. сме женени,имами и дете...Влюбих се в него след дългогодишна връзка,която приключи много тежко за мен...и той се появи ненадейно и ме измъкна от мъката ми...Бавно и постепенно спечели любовта ми със спокойствието,разбирането и приятелството си...секса беше страхотен и ...аз се влюбих отново.
Решихме да се оженим,да създадем семейство,бях намерила подходящия човек,от когото исках да имам деца и с когото исках да остана завинаги...
Но рутината на семейния живот ни завъртя,родих, гледах си детето 2г.,след което се върнах на работа.Живота ни се въртеше само около детето, работата и семейните задължения,излизахме рядко с приятели,скуката беше налице...
Така започнах тази авантюра-той беше нещо друго, нещо ново и различно,с нищо не беше повече от съпруга ми...но се подхлъзнах.Уж просто авантюра,но когато осъзнах че хлътвам се оттеглих.
Сега се опиртвам да оправя нещата,защото знам че така е правилно,защото това е най-добре за мен,детето и съпруга ми.Той го заслужава,защото е страхотен човек и аз много го обичам,но искам и да съм влюбена в него,както бях в началото.
Той е страхотен баща,съпруг и приятел;винаги и за всичко мога да разчитам на него и ...ние никога не сме се карали,просто винаги сме разбирали с един спокоен разговор и сме изяснявали проблемите...
Знам че някои ще ме упрекнат,знам че съм сгрешила и сега си "сърбам попарата",но помогнете ми да оправя нещата.Надали съм единственната,на която рутината е променила брака й
Искам отново да се влюбя в мъжа си,но как да го направя...

авторката, според мен, проблемът ти е, че сама си си скучна. имаш съпруг - добър, любящ и грижовен.... както беше писал някой по-горе разгледай подобните теми и виж какви изверги има и тогава се замисляй да пускаш такава тема... аман от големи жени с тийнейджърски мозък!

# 10
[]

# 11
Аз не те съдя и не мога да те упреквам , всички сме хора и всички ние можем да се подхлъзнем. този мъж е страхотен и явно много те обича, а з съжаление вече са малко хората който истински държат на някой. моето мнение е ако обичаш този човек, както казваш , спомни си хубавите моменти и се опитай да ги повториш, заедно с този човек. Живота в днешно време е много динамичен и напрегнат , така, че е нормално да се обтегнат отношенията, но е важно и да помислиш за човека до себе си , за това което ти е дал и за себе си. Ти си много щастлива жена и имаш невероятно свестен мъж, така, че дръж го за себе си и не се предавай. Предполагам , че това може би е нещо моментно и ако подновиш искрата много скоро ще го забравиш и ще видиш в съпруга си отново твоят любим.

# 12
и докато се наумуваш виж току някоя ти го е грабнала,защото такива мъже рядко се срещат и  после други теми ще ни пускаш,та вместо да пишеш иди и покажи чувства и разкаяние и се моли да ти прости, а на теб това да ти е за урок

# 13
Няма начин да се влюбиш като в началото. Или се примиряваш, или си се влюбваш в други. Да не си си въобразявала че цял живот ще си ходиш влюбена в съпруга?

# 14
Никога не съм разбирала, че можеш да разлюбиш някого само заради рутина, честно. Ако няма никаква друга причина, с която човек, когото съм обичала да ме отблъсне, само заради ежедневие, дори не мога да си го представя, но .... явно има и такива хора, на които всичко бързо им омръзва и все нещо не им достига , за да имат тръпка в живота си, нови и нови дразнители... Ти дори в началото не си се влюбила като гръм, а бавно и постепенно, спечелвайки те с разбиране и подкрепа, как искаш това да стане сега, не мисля, че е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт