Решихме да се оженим,да създадем семейство,бях намерила подходящия човек,от когото исках да имам деца и с когото исках да остана завинаги...
Но рутината на семейния живот ни завъртя,родих, гледах си детето 2г.,след което се върнах на работа.Живота ни се въртеше само около детето, работата и семейните задължения,излизахме рядко с приятели,скуката беше налице...
Така започнах тази авантюра-той беше нещо друго, нещо ново и различно,с нищо не беше повече от съпруга ми...но се подхлъзнах.Уж просто авантюра,но когато осъзнах че хлътвам се оттеглих.
Сега се опиртвам да оправя нещата,защото знам че така е правилно,защото това е най-добре за мен,детето и съпруга ми.Той го заслужава,защото е страхотен човек и аз много го обичам,но искам и да съм влюбена в него,както бях в началото.
Той е страхотен баща,съпруг и приятел;винаги и за всичко мога да разчитам на него и ...ние никога не сме се карали,просто винаги сме разбирали с един спокоен разговор и сме изяснявали проблемите...
Знам че някои ще ме упрекнат,знам че съм сгрешила и сега си "сърбам попарата",но помогнете ми да оправя нещата.Надали съм единственната,на която рутината е променила брака й
Искам отново да се влюбя в мъжа си,но как да го направя...