ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ-16

• 21 870
  • 471
  •   1
Отговори
# 450
Слаш, варианта Елица да е подменената Thinking има ли го този вариант Thinking(нали не прилича на Анастасия по характер и на Митето и мисля, че беше обсъждано..)
едва ли, вече прекалено много наблегнаха върху това, че са близнаци. Или това, че се усещат толкова много е, защото са две изгубени души, търсещи се рпез вековете. И намиращи се във всяко следващо прераждане, но винаги в невъзможна ситуация, да не могат да бъдат заедно.
 Mr. Green
Уотсън ,и вие ли вярвате в преродените,търсищи се сродни души newsm78  Hug
Щото и аз  bowuu

# 451
  • in the back seat of my car
.....че какво му е крив Валери.... #Cussing out
ами така е, като не може да понася себе си в момента ще го насочи към(най-близкият си) Валери - пак ли бягаш Mr. Green(много добре изиграно от Валери Peace)

Слаш , да знам че наблягат, ама на варианта, който предлагаш съм по-съгласна Hug

# 452
Много хубав край и са сменили мелодията. Освен това надписите вървят две идеи по- бавно.
Най- важното, JigSaw явно ги е стреснал здраво. И затова този път не посмяха да ни излъжат:love:

# 453
Слаш, варианта Елица да е подменената Thinking има ли го този вариант Thinking(нали не прилича на Анастасия по характер и на Митето и мисля, че беше обсъждано..)
едва ли, вече прекалено много наблегнаха върху това, че са близнаци. Или това, че се усещат толкова много е, защото са две изгубени души, търсещи се рпез вековете. И намиращи се във всяко следващо прераждане, но винаги в невъзможна ситуация, да не могат да бъдат заедно.
 Mr. Green
Уотсън ,и вие ли вярвате в преродените,търсищи се сродни души newsm78  Hug
Щото и аз  bowuu

да, Холмз.  Heart Eyes
Цитат
Слаш , да знам че наблягат, ама на варианта, който предлагаш съм по-съгласна Hug
ей сега ми дойде като идея. Някак си един френски филм с подобен сюжет ми излезе пред погледа. Със Стефан Фрайс. Ще ви дам заглавието , ако може го гледайте. Беше вълшебен Heart Eyes

# 454
  • На едно ветровито място...
 Mr. Green
Хихихи, ми нищо чудно накрая и така да извръткат- особено ако четат тук  Laughing и черпят идеи..
И аз това оня ден се опитвах да кажа- че така като Явор припадна и почти безкръвен и той остана ,когато Елица катастрофира- явно сценаристите се отказват от подмененото бебе?!И от хепиенд?!И те си остават близнаци...
Ама това със сродните души ,поражда в мен надежди ,Слаш   bouquet  bouquet

# 455
 Mr. Green
Хихихи, ми нищо чудно накрая и така да извръткат- особено ако четат тук  Laughing и черпят идеи..
И аз това оня ден се опитвах да кажа- че така като Явор припадна и почти безкръвен и той остана ,когато Елица катастрофира- явно сценаристите се отказват от подмененото бебе?!И от хепиенд?!И те си остават близнаци...
Ама това със сродните души ,поражда в мен надежди ,Слаш   bouquet  bouquet

дано четат и да грабват идеята. Щото като гледах последнитв кадри как Явор, коленичил до нея, й вика: Елица..И тя, милата, отваря очи, и:Яворе. И само те двамата на този свят.

# 456
И сега какво? Нито кръв, нито орган от  Яворчо... и няма да разберат че са близнаци? Тцтц... Въпреки това-страхотен епизод. Жалко че на Нова не им пука за продукцията, и пускат само по 2 епизода седмично.
И JagSaw точно имах предвид, че е възможно Нова да са подкупили Защита на потребителя предварително...както и всякакви други институции като СЕМ например (не че съм наясно, това първо ми дойде на ум) които е възможно да им попречат да правят пари на гърба  на народа и да не зачитат продукция за толкова пари като ЗЛ и да я пускат само като запълване на програмата...

# 457
Интересен епизод, изпуснах малко началото, какво каза доктора на Анастейша и Борис за Елица?
Мартин и Софи бяха много сладки, а Норчето е опасна.  Mr. Green
Ех Слаш, много красиво говориш!  Hug

# 458
ЗА това със сродните души...Явно Явор и Елица доста са съгрешили в предни животи ..че сега Кармата ги наказва да са брат и сестра Mr. Green
Естествено ,не би звучало така нелепо,ако не говорихме за филмови герои..ама сродните души...са ми тема фаворит Blush Blush Blush

А Валреи се държа много недеодялано...Личеше му ,че му е тъжно,че Крис така офейка...
Крис заслужава гърч...Това така да те зарежат след секс си е живо престъпление Crossing Arms

# 459
Аз ли само съм невярваща в тези неща като сродни души, бродещи не знам си къде...и точно края ми се стори супер изкуствен...Ели...Яворе...айде айде... чак пък такава любов, по-скоро да са близнаци.

# 460
Оооо, забравих, да - Мартин беше СТРАХОТЕН, сцената със София - също. Просто двамата бяха много, много сладки, особено той.  Heart Eyes
При това държа да подчертая, че по принцип не го харесвам.  Mr. Green

# 461
  • in the back seat of my car
ами някак си гледайки тези сцени между тях , не знам как точно любовта ще се трансформира в обич между брат и сестра Crazy, та за това се надявам и аз Hug
Норчето ще го омае сега Васил (е и все тази биология повтарят  Wink ) при липсата на Сартори

# 462
ЗА това със сродните души...Явно Явор и Елица доста са съгрешили в предни животи ..че сега Кармата ги наказва да са брат и сестра Mr. Green
Естествено ,не би звучало така нелепо,ако не говорихме за филмови герои..ама сродните души...са ми тема фаворит Blush Blush Blush

А Валреи се държа много недеодялано...Личеше му ,че му е тъжно,че Крис така офейка...
Крис заслужава гърч...Това така да те зарежат след секс си е живо престъпление Crossing Arms
ardea, надявам се сценаристите да са романтични, колкото нас:)А За това, подчертаното, Холмз, псулютно на същото мнение.  Hug
Дадоха Валери самоз а миг, че аз дори забравих да говоря за него  Shocked
Беше адски гадно от страна на Крис така демонстративно да го игнорира.
И все ме яд, че Валери можеше да каже например "чакай малко" , да скочи след него , да го спре ид а го накара да му каже за какво постъпва така. И мис е иска причинта, че не го рпави по този начин, е че все още се страхува да "натиска" Крис, защото много го е страх Крис да не си тръгне завинаги. Не че Крис е някъде при Валери, за да си тръгне оттам. Но на този етап, за един влюбен, какъвто е Валери, всеки вариант е удобен. Дори и стъпкан, унизен, само да е близо до любимия.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 22:53 от slashwoman

# 463
  • в страната на чудесата
какво каза докторът в началото? моля кажете, че нета ми се сбъгна точно в тоз момент...

# 464
Моля ви, разкажете в кратце какво стана тази вечер

Общи условия

Активация на акаунт