ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 889
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аелия, ние сме с такова столче, купихме го от един детски магазин в Дружба, май се казваше Пинокио newsm78 Ама това преди 4 години де Laughing Предполагам, че щом си зареждат марката по принцип, ще има и сега.

# 46
  • Варна
Кали, засега няма реакция от Превенара, само леко се зачерви и поду мястото на убождането, но то е нормално. При вас какво се случи и откога започна?

# 47
Ай, ти ме застреля #Crazy И как точно ги успокоява? Rolling Eyes Да няма приспивателно вътре? newsm78
Ами просто каза успокоявава и аз не я взех newsm78

# 48
Христос Воскресе!
Един вид запис и извинение за това,че не ви посещавам,но нямам време въобще по край детето.
Много са пораснали бебетата ни и са станали още по красиви и още по сладки и палави!

# 49
Белинда  Hug Добре дошла обратно. Вие доволни ли сте от столчето? Ако няма забележки да го поръчваме от Данет.

# 50
Шада, аз съм с такава печка и ми е ясна работата. Случвало ми се е и на мене, но съм се поправяла бързо и без последици. Много ги уважавам комбинираните печки. Даже нямам обикновена фурна - тая на микрото ми върши перфектна работа.

Като казахте столчета... Аз нали побързах да се обзаведа още през декември, та сега едното седи паркирано в детската, а другото е в колата, която е на гараж в.... Ямбол.  Rolling Eyes Голяма употреба им хвърляме.  hahaha

# 51
Бе глупости, приспивателно Laughing Колкото има в чая "лека нощ" за кърмачета hahaha На Клаус Хип на баба му Гертруда по древна рецепта Laughing

Joy Joy Joy

Мерси на всички за пожеланията  Hug

# 52
  • София
Белинда  Hug Добре дошла обратно. Вие доволни ли сте от столчето? Ако няма забележки да го поръчваме от Данет.
Ами горе-долу става Simple Smile Е, не бих казала, че материята е супер дишаща, изпотявала му се е главичката на Ники, но лятото на сто градуса това е неизбежно. Като цяло съм доволна Peace Сега ще го ползва и Бобиньо.

# 53
  • Варна
 Ааа, Христос Воскресе на патерица  Mr. Green
Не съм писала отдавна, не съм и чела.След малко ще гледам снимки, но първо ще вечерям.
Нямам много време май напоследък, все сме навън, но то и няма как по друг начин...
Павел е добре, казва кака - особено на мен  Laughing И баба  Grinning Друго не.Не върви, но не се спира, много е подвижен за над 10 кг. бебок..Ръце не ми остават  ooooh! От днес е на кухня и много му хареса, голямо щастие.. Laughing Вече си яде всичко, много е доволен и той и аз  Mr. Green

# 54
тити, ти не пиеш ли? Я кажете аз ли съм единствената пиеща кърмачка? Пия по малка бира, понякога  и обикновена голяма. Честно казано повече прекалявам със сладкото и шоколада и от това повече се притеснявам, отколкото от бирата.

За прохождането - ортопедите казват, че децата трябва да прохождат боси, или по чорапи, терлици, нещо меко - буйки да кажем... Предполагам нашите ще прохождат по топлото, не съм се замисляла какво ще обуваме навън ако е жега, защото кака и проходи на село, а там се водехме за ръчичка из двора по едни терлички на бос крак..та сега се замислих.
За тези обувки, които трябва да държат здраво сводчето на стъпалото, ортопедичните - ок са, но за вече стабилно проходило дете.  Peace

Днес пощуря моят девойка. Не спря да бърбори и да тича насам натам цял ден. Вашите дечица, които не пълзат какво правят? Стоят си в кошарки ли?Не искат ли да излизат, да пипат това онова? завиждам ви малко...

# 55
  • Варна
Купа, Честит рожден ден  newsm51!

Дещо, аз като не бях сама пиех или една бира или една чаша вино всяка вечер. Иначе пия кола и ям шоколад.
Боби не пълзи, но  се опитва да го направи. Влачи се от килимчето на плочките, набутва се под дивана, изправя се, пада назад, стои си в проходилката и бънджито.

# 56
Който иска да провери какво яйце е моля  Joy Joy Joy
http://www.kres.com/Easter_card/

Честит рожден ден на Купа !!!  bouquet

ДеЩо, и аз си пийвам биричка и чашка винце си позволявам веднъж месечно  cheers - наздраве !!! Blush

# 57
Честито Възкресение!
Надявам се сте имали светли и хубави празници! Големи красоти видях по снимките, браво!

Купа, честит рожден ден, да си жива, здрава и много обичана! Честито и на голямата помощничка на Цвети Ети!

Ние не бяхме в София по празниците и се почувствах много добре, но днес Никола пак успя да ми стопи лагерите. На два пъти бях на косъм да го набия, ужасно ме дразни! Наскоро пак бях мярнала някъде нещо от сорта, че децата не идват на този свят, за да учат, а за да ни научат нас. Е, аз явно имам мнооого да уча и бавно стоплям.

# 58
Купа, бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!

Аеля, имаш невероятна усмивка!

НБМ, аз попълних анкетата!

Дещо, страхотно сте прекарали сред природата!

Маякуб, бързо оздравявайте Hug

# 59
ДеЩо, и аз си пийвам биричка или вино понякога. Не си само ти  Drunk
Евридика, явно и аз съм от бавноучещите майки дето имат много да учат Tired И мен ме побърква Сами, а днес направо ми пийна соса. От умора и напрежение така ме боли главата, че не е за разправяне   Banghead
Нип, какво става с тебе? Къде се изгуби?
Дени, мерси  Blush

Общи условия

Активация на акаунт