ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 919
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Пийвам биричка. И шоколад ям, и кола пия чат-пат. На шоколада какво му е, че не става за кърмачки? newsm78
И моето дете пощурява, но вече го усещам кога какво му е. Ето днес го мъчат зъби ужасно и като дойде време за сън полудява, дразни се, че му се спи и че го болят зъбките. Като намажа гелче и заспива. И всъщност за моя изненада не се чувствам изнервена, щото виждам, че го боли, опитвам се да го облекча.
А иначе през останалото време е просто страшно подвижен, пълзи със страшна скорост точно като пехотинец, иска да ходи постоянно и се опитва да се подпира само с една ръка. Но е весел и се забавляваме.
Абе изобщо ако и времето е хубаво вссичко е на 6, за съжаление ни чака лошо време тия дни Confused

# 61
Аз не се изнервям обаче ако ми е цял ден в ръцете или тичам да я вардя и в един момент искам да съм за половин час някъде надалеч и да разнообразя, иначе вс е ок и е весело.

По-късно ще пусна едни смешни клипчета.

# 62
4rd Kupa!

Aelia, vij v bebe malla v liulin sled tunela, blizo ti e i ima goliam izbor. Su6to magazina na chicco ima li go o6te do garata?

Moita novina e 4e ve4e niama kude da se vurna na rab. No 6te pi6a za tova kato imam komp da ne draznia s 4aterica.

Vsu6tnost vliazoh da pitam imame li scheti, 4e mi e nujen suvet. Molia ako ima da mi pi6e na li4ni.

# 63
Оле, как така нява къде да се върнеш на работа  Shocked Аз питах при нас и ми казаха, че докато съм в майчински, даже до 2 години не могат да ме уволнят  newsm78
Дано да се оправи положението  Hug

# 64
  • Sofia
Олето, аз имам счетоводна къща, мога да питам каквото те интересува. Но можеш да питаш и в темата Майчинството счетоводно, там дават доста професионални съвети.
То и аз леееко се чудя дали ще има къде да се върна на работа юли, макар че дефакто не съм спирала да работя.
Хрис, така е, но ако закрият длъжността или даже фирмата си оставаш без работа и това е.

# 65
  • Бургас
Купа, честит рожден ден! Много здраве, любов и късмет ти желая!   bouquet

Амаринова, можеш да пробваш с бисквитената каша на Слънчо. Хубава е, Лора я яде с удоволствие!

Индия, столчето зависи и от колата. Нашето е на Бреви и съм мноого доволна.

Тия дни, включително и днес, беше страхотно времето. Счупихме се от разходки. Сега ви изчетох и ще ви покажа малко снимки от нас.

Вече се учим на гърне цък

За Великден бяхме на една вила в Ягода цък

А тук скандализирахме трите баби, които бяха с нас  Mr. Green цък

А това пък ни е постижението от скоро, сори за качеството, ама моя мъж нещо е разместил настройките и късно видях цък

# 66
Ето клипчета от мен, тия първите са смешни
На тези Яна пее, вдъхновена от Мюзик Айдъл
http://www.vbox7.com/play:0b6b584a
http://www.vbox7.com/play:179406f5
http://www.vbox7.com/play:38b089ad
Тук готви "кашичка"
http://www.vbox7.com/play:ba254eda

http://www.vbox7.com/play:cc4e6962 - тук Ели яде глухарчета
http://www.vbox7.com/play:62267a61

Калинка Малинка, много е сладка. Май съм минавала покрай това Ягода, обаче не помня кога  и по какъв повод. Имам роднини в Гурково, някъде наблизо ли е? Или до Дъбово...  newsm78

# 67
  • Бургас
Яна е страхотна  Hug

Село Ягода е по пътя между Стара Загора и Казанлък. В тоя район е, да.

# 68
ДеЩо, децата, които не пълзят, трудно си намират занимавка и постоянно трябва да са в ръцете на майките си, за да бъдат забавлявани. Не ми завиждай. Naughty
Но да не излезе, че се оплаквам от Боян, да го похваля, че непрекъснато бърбори. Даже тази вечер, вместо да се приспи с обичайната песничка, ронеше срички, докато им загуби края...  Grinning

# 69
  • София
 Hug Как сте момичета Hug

Магито ми разказва играта с нейното НЕядене ooooh! Днес до от както се събуди до 3часа, не беше яла нищо и пак не иска пюре  Twisted Evil По цял ден се разкарвам с бурканчета и бутам в устата, а тя стискааааа Sick

Иначе и Маги пее, много е сладко Heart Eyes като разглежда книжка или играчка, като е права ......абе като е доволна Laughing

Тези дни се въртим в къщи, но свършихме чудесна работа.Направихме пясъчник на децата, сложихме си пейки и маса, и си направихме засадихме малко райграс до пясъчника, да ми радва окото Flutter да се зеленее. Нямаме много място за двор, защото през двора минават колите, да стигнат до гаража , а имаме една къща струтена от тези старите и все не стигаме до премахването и  Crossing Arms ама бая пари ще отидат там и все не и е ред. И съм много доволна, че си направих малко красиво кътче  Heart Eyes
Е това му е кефа на къщата.Детето да играе в двора, а ти да обядваш навън Flutter

Друго интересно няма.Все още приличам на остаряваща руска циганка Mr. Green

# 70
кетито, аз пък нарочно съм се направила по-рижа. сигурна ли си, че си толкова зле в главата?

Евридика и Аелия - да се стягате, че точно от вас не очаквам такива желания за пердашене  Joy  Децата не знаят, че ви дразнят. Признавам, че от първото си дете и аз съм се дразнила - това понякога значи, че се чувстваш нещо длъжна към детето, че се разкъсваш между желанието да си осигуриш малко спокойствие, и усещането, че си майка и си длъжна да се грижиш за него. Признак за нарушено равновесие, което не е толкова трудно да се случи.....

честно казано, не вярвам, че има деца, които постоянно трябва да бъдат занимавани.

Олето, фирмата ли закриха? Боя се, че ако е така, не можеш да направиш нищо - до годинката на детето си защитена, но за после трябва да си потърсиш друга фирма.

Дещо, писах бе, жена - кенче/кутийка бира вечер. Като кърмех големия, се каних много -  като го отбия да се нальокам с водка с мляко и фъстъци. Е, не го направих, оказа се, че не ми е важно Simple Smile

# 71
Хаха, Тити, точно си мислех, че сигурно вече си "ме прочела между редовете" че се каня да шамаросвам Никола, а аз си признах без бой  Joy Знам, че не знае, че ме дразни, но напоследък е доста по-нетърпим от обикновено, а той обикновено е на границата на търпимостта.

Оле, и моята фирма е неработеща в момента, но не е закрита. Аз си получавам майчинството и ще го получавам, както и се водя служител. Иначе на практика няма къде да се върна на работа, защото фирмата не функционира.

ДеЩо, жуля бира често, и винце си пийвах зимата.

Калинка Малинка, вашият край ми е много скъп, там съм отраснала.

# 72
Привет!
Дещо, Яна е много музикална и колко е сценична само! А Ели се смее по абсолютно същия начин като нашата Ели  Heart Eyes Много са сладки и двете!
Ние също ще търсим столче от 9 кг., но какво да правя, като Ели редовно спи в колата? В столчето на чико е легнала и спи, но в новото едва ли ще може  newsm78

# 73
  • Бургас
Добро утро,

ДеЩо попикаааах се от смях с твочта Яна.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Браво на детето!!1 Да са ти живи и здрави пу пу Hug

# 74
Благодаря  bouquet
А ръж в какви храни има, освен в каши може би?
Обиколника ми е от малките, само по една дълга и къса част има и не може да се върже отвън, аз преди го бях прекарала през пръчките.

Пепи вчера го намазах с Бубхен крема п/в слънце и днес бузите са му червени Shocked Дали е направил алергия Tired Със сигурност не е изгорял, не беше толкова силно слънцето, сложих му защото той искаше. За пръв път го мазах.

Общи условия

Активация на акаунт