ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 909
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
А лампата показва ли къде е?

Е, те това незнам защо требе да го учим.

У нас всички сме на малки имена. Няма каки, батковци, лели и чичовци.

# 151
  • Бургас
Големичко е столчето, да. Взехме го с идеята да изкара повече с него, щото кошницата много бързо омаля. Пише, до 3 години или 18 кг.
И на Лора бабите й тикнаха в ръката една курабия със захарчица и яйца, ама навреме ги видях.  Naughty Какво ли разбираме ние от хранене?  newsm78  Те какви деца са отгледали, пък кво им е, а?  Mr. Green

За роднинските обръщения, може би ще останат само за бабите и дядовците, другите ще са набори  Heart Eyes
Моя мъж на майка си и баща си по име не казва от тийнейджър.

# 152
 Мартин яде козунак и когато тръгнаха да си топят пръстите и да му дават да ближе кола, аз  казах няколко пъти не и накрая трчбваше да се развикам да не му дават и ми се каза с Физиономия "Е ама ти каква си"!
 Предишната седмица му се даваше чай с шипки, след като няколко пъти казах, че се обрина от тях и повече не давам.
Ама наистина, какво ли разбираме ние от хранене на децата, които сами си гледаме?

# 153
Вафли, Аелия, вафли  Laughing

Ама наистина, какво ли разбираме ние от хранене на децата, които сами си гледаме?

При нас се опитват да минават с номера, че и те деца са гледали и знаели ако не по-добре, поне толкова колкото нас ooooh!

Айде иди обяснявай, че сега им е паднало на децата да ядат пащърнак Mr. Green, а цял живот после ще му'ат другите вкусни (и вредни) неща Wink

# 154
Пак чудни снимчици сте показали.
Нашият стол е този http://www.izgodnobg.com/ceni/59242-STOL-ZA-KOLA-ROMER-DUO-PLUS.php?info=opisanie  . На първо място е в crush тестовете на Autobild. Много е конфортен и естествено не го взех за тия луди пари. Спечелих си го в e-bay за 100-ина евро. Като нов е! Надявам се, никога да не трябва да проверявам надеждността му.

# 155
Вафли, Аелия, вафли  Laughing

При нас се опитват да минават с номера, че и те деца са гледали и знаели ако не по-добре, поне толкова колкото нас ooooh!

Айде иди обяснявай, че сега им е паднало на децата да ядат пащърнак Mr. Green, а цял живот после ще му'ат другите вкусни (и вредни) неща Wink

Е ама защо да ядат гаден пащърнак и то без сол?
Трябва да се яде, само което му  е вкусно.  Мен ме заяде за карфиол с картофи на Хип.

# 156
ама кока-кола е гадно и прекалено наистина. Аз на големия още не съм давала.

В този смисъл тук съм толкова рахат, че даже си мисля, че прекалено се бавя с някои храни. Но пък, Дуци, за какво ти е ръж?

# 157
  • Бургас
Аз днес записах Лора на кухня. Мислех, че е след навършени 10м. Та утре ще видим как ще хапва спанак с ориз. По принцип не му е фен.

А днес за обяд й дадох на Гербер сьомга. Много я хареса. Отдавна не беше хапвала с такъв апетит.

# 158
Тити, за въвеждане на глутена. Въведох овес, сега е ред на ръжта.
Джоли, попаднах на твой пост баш по тоя проблем, ти как въведе ръж?
Видяхте ли Гугъл днес Simple Smile
Благодаря на всички за помощта за кремчето, ако не намеря ще ви пиша Hug

# 159
  • София
Kalinka Malinka , а всъщност какво се оказа , на колко месеца дават ?

# 160

http://www.yanbibiyan.net/

По телефона вчера казаха, че имат и бебета на по 7 месеца. Искат бележка от педиатър и копие от акта за раждане, заплаща се седмица за седмица или месечен абонамент.

Ние втори ден ядем от тук. Яденето е вкусно и на Марти видимо му харесва.
А на мен най-много ми допада доставката в къщи в 9,30 сутринта и то срещу 25 лв. от понеделник до петък.

# 161
Дуци, не съм въвела ръж. Минах дирекшън на пшеницата. Предложиха ми вариант за финно смлени ръжени ядки, но нали ме знаеш, че не съм по домашната бебешка храна Simple Smile Давах на Ния препечена коричка известно време, после кашата на Хип с бисквити в бурканче.

# 162
  • София
Ммм, свекървата налетя козуначе да й дава (при положение, че не съм въвела още ни яйца, ни прясно мляко - все сериозни алергени). После някаква купена кашкавалена питка  Rolling Eyes
Но с мен на глава не се излиза. Не ме интересува кой как си е гледал детето едно време. Аз нося отговорността за здравето на моето!

'ноо съм зла!  Twisted Evil
Дуци, влизаше й косата в очичките, време беше вече да го резна  Hug
Кальо ми е много на сърце! Жив и здрав да е!

(...) Айде иди обяснявай, че сега им е паднало на децата да ядат пащърнак Mr. Green, а цял живот после ще му'ат другите вкусни (и вредни) неща Wink
Joy

# 163
Онзи ден баща ми даде една троха козунак на Анна. Направи го тайно (или поне се опита), понеже ме познава колко съм зла. Естествено му се накарах, викам ти ли ще лежиш с нея по болници, ако недай си Боже направи някоя яка алергия. Ама ха Crossing Arms

Ох, вкарах се в някакъв филм с тия каши, чета на Хумана една, може ли да ми кажете коя от съставките е с глутен Crazy

Млечна каша с череши и банан

Подходяща за деца над 6 месеца.
Състав (на 100гр. прахообразно вещество): обезмаслено прясно мляко, растителни мазнини, нишесте, оризови люспи, гроздова захар, малтодекстрин, плодова захар, бананови люспи (2,7гр.), череши на прах (1,3гр.), естествен аромат, калциев лактат, червено цвекло на прах, витаминна смес (витамин С, ниацин, витамин Е, пантотенова киселина, витамин В6, витамин А, витамин В1, витамин В2, фолиева киселина, витамин К, биотин, витамин D3), калциев карбонат, железен дифосфат, калиев йодат.
Енергийна стойност: 455кКал/1915кДж (на 100гр. сухо в-во).
Обогатена с 13 витамини, калций, желязо и йод.
Съдържание на желязо 5мг/100гр сухо в-во.
Съдържа глутен и мляко.
Не съдържа: кристална захар, консерванти и оцветители.
Ориентировъчна цена: 5.50 лв.

# 164
Дуци, нишесте Peace
Баща ми беше тук за празниците и даде на Алекс пържени картофи да яде. Влизам в стаята, а детето си ги хапва с кеф. Питам колко е изяла, а той ми отговаря че това и е третия ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт