ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 894
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Има ли някой подал молбата за удължаване на майчинството до 415 дни и вижда ли я в справката на НОИ за подадени документи?

Подадох преди 2-3 седмици, вече трябва да е в НОИ  Confused обаче в справката на НОИ не излиза, освен това всички останали документи са изтрити ... оставен е само последния болничен /този преди 45-те дни/  Thinking И при теб ли е така???

Предадох на работодателя в началото на март, понеже в края на март ми изтичаха 315те дни. Все още не са въвели документа в справката за документи. Досега работодателят не ми е забавял документи, подозирам, че от НОИ нещо се мотат с обработката. Ще пиша, когато ми преведат нещо по удълженото до 410 дена майчинство  Peace

# 181
Джоли, и аз подадох още предния месец. Просто тогава оформяха документацията и касиерката тогава ми ги поиска. На мен обаче не ми се отваря страницата с подадените документи.  newsm78 Може ли някой да ми пусне линк, да не би да съм на някакъв грешен адрес.

# 182
  • София
Ох, вкарах се в някакъв филм с тия каши, чета на Хумана една, може ли да ми кажете коя от съставките е с глутен Crazy

Млечна каша с череши и банан

ooooh! Току що осъзнах, че съм вкарала глутен около месец по-рано отколкото си мислех  Banghead

Ади от вчера е с Т - 38-38.5 и почти несваля  Sad. Некашля, няма хрема, гърлото й е съвесем леко розово - лекарката каза най-вероятно зъби или малко вероятно да се окаже херп ангина, защото е била в контакт  Confused
Неисках да се оплаквам, но ми е много сдухано и не се стърпях  Cry

Ползвам слънцезащитната козметика на Чико и това, което ми направи впечатление е, че в крема има парабени, а в стика - не или поне така пише на опаковката  Thinking

Аелиа, това ли ти трябва: https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp

# 183
Ая, ако питаш за тоя линк: https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp на мен ми се отваря, но нищо не става като си напиша ЕГН-то.

Пухтулка, милата Ади Heart Eyes Бързо да й минава!
Стика и аз съм го чела и помня, че нямаше.

# 184
Брей, много сте писали днес, не мога да ви изчета  ooooh! Тук пък времето днес беше супер, даже прекалено горещо  Crazy, опеках се направо  Simple Smile; ходихме пак на пазар в Ница и цял ден ни нямаше, а вие с това лошо време сте писали, писали....

Много хубави снимки и клипчета гледах, всички са големи сладури и много пораснали вече, няма да изброявам, че вече ми се спи и ще пропусна някой  Blush

Да ви се похваля какво получих за рождения си ден - едно малко лаптопче, 10,2 инча, само 1 кг, да имам като излизам на разходка и спи малката да си се занимавам  Whistling. Мъжът ми даже е проучил къде мога да хващам нет  Flutter

Гледам, че пак болнички има, да оздравяват бързо  Hug

Хайде отивам да спя, че съм скапана. Лека нощ.

# 185
Добро утро  Grinning Вече втора по ред сутрин, се будя по мнооооооого приятен начин в 6 часа  Laughing имаме малко дворче пред кооперацията, а в него дръвче, на което от известно време са се заселили синигерчета Heart Eyes ако знаете как хубаво пеят, все едно съм на село  Grinning

Пух  Hug дано се окажат зъбки и бързо-бързо да и мине на малката бонбонка  Praynig

Купа, страхотен подарак  Simple Smile

Хайде поспаланки, ставайте  Party   

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 07:45 от Shada

# 186
Добро утро и от мен. Ние пак се събудихме рано-рано днес  smile3507, на кого се е метнало това дете толкова ранобудно, не знам, аз едвам гледам, а тя ми се смее насреща  Grinning

Шада, много приятен начин да се събудиш наистина   Heart Eyes

# 187
И Никола се ококори в 6.30 и рева, за да му дам да суче, при положение, че цяла нощ беше залепен за мен. Дадох му, с надежда да заспи, но не би  Laughing
Сега пак суче, гушнат в мен и вече заспа.

Дано днес се задържи слънчицето, да поизлезем!
Хубав ден ви желая и болничките да оздравяват!

# 188
Добро утро и от мен,
 Ние също станахме рано, рано. Е, аз така или иначе ставам в 6,30ч. заради Ети, но и Денис днес стана с мене. Друг път поне спи да към 7ч. Хапна и сега отново спи  Simple Smile

Момичета, вие коя дата  писахте на т.9 в декларацията? Аз днес ще ходя до офиса да я пускам.

Купа подаръка е супер  Peace
 И болничките бързо да оздравяват  Praynig

# 189

Всички дати за които не си сигурна от счетоводството могат да си ги проверят в декларацията, която са подали в началото.Те са длъжни да имат копие, а и аз лично мисля, че това трябва да се попълни от тях.Аз не мога да си помня датите на болнични и тн.
В тази връзка на мен ми изтекоха на 15,04 и преди няколко дни получих пари за половин месец. Малко странно, но ще изчакам да видя другия месец какво ще стане.

# 190
Добро утро!

Купа, страхотен подарък. Значи и на разходка вече да излезеш, пак нема отърване от тебе?  Mr. Green  Hug

# 191
Ая, ако питаш за тоя линк: https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp на мен ми се отваря, но нищо не става като си напиша ЕГН-то.

И при мен така, нищо не се случва., нищо не се отваря. След написването на ЕГН няма продължение.Личната съставка каза, че е подала всичко необходимо още миналия месец, дори не съм се подписвала някъде по документи, което ме държи вкарана в диво съмнение дали всичко е наред и няма ли да го върнат, ако все пак е стигнало докъдето трябва.

# 192
  • София
Привет момичета !

Тъй като аз хич не съм наясно с тези декларации, осигуровки и т.н.  Embarassed, моля да споделите какви декларации обсъждате сега и дали всички ние трябва да ги подаваме или важат само за някои от нас   Rolling Eyes
Аз не смятам да се връщам на работа поне докато Дея не стане на 2 г., ако това въобще има някакво значение тук. Иначе засега всичко каквото трябва е подаванао като документи към НОИ.

# 193
Направих нов опит, но не през тоя линк, дето сте го дали, а отново през гугъла - НОИ. Страницата излезе същата и вече като вкарах ЕГН-то, се отвори справката. Последното написано е -изплатено обезщетение м. март., нищо повече за новите подадени документи. - нито приети, нито върнати. Има ли как да се запита директно тавм докъде са нещата?

# 194
Привет момичета !

Тъй като аз хич не съм наясно с тези декларации, осигуровки и т.н.  Embarassed, моля да споделите какви декларации обсъждате сега и дали всички ние трябва да ги подаваме или важат само за някои от нас   Rolling Eyes
Аз не смятам да се връщам на работа поне докато Дея не стане на 2 г., ако това въобще има някакво значение тук. Иначе засега всичко каквото трябва е подаванао като документи към НОИ.

Сега се подава декларация (Приложение 2, към. чл. 4 )или по-точно същата декларация, която подадохме след края на болничните, за продължаване на платеното майчинство от 315 до 410 дни.След това, когато децата станат на годинка, или изтекът тези 410 дни., се подава декларация за отглеждане на дете до 2 год., възраст. Към тези двете трябва да се приложи копие от акта за раждане заверено от работодателя и заповед за отпуск пак от него.
 Всичко необходимо от теб се попълва и дава на работодателя и той оформя другите необходими документи и подава всичко в Нои.
 Дано ти свърши работа обяснението ми.
 Ра в Нои на място могат да се правят всякакви справки.

Общи условия

Активация на акаунт