ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 892
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
И аз писах точно, че Розеолата я нищихме покрай Алекс на Амаринова и тогава останах с впечатление, че в Бг трудно я диагностицират, както и Ели е писала ...

Ноеми е като паяк - пълзи (на 4 крака) из целия апартамент, намира си с какво и се заиграва сама Simple Smile Напоследък я гони голям глад - минахме на пюретата от 220гр с частички - но само с ориз засега де, картофите са и трудни - осмуква, осмуква и ги плюе Mr. Green Сутринта като станах, допълзя до мен и протегна ръчички да я гушна Heart Eyes

Ще пусна по-късно снимки от вчера за 10месечката - малее само 2м още и рожден ден Party
Бяхме на гости на един приятел - има котка и 6 малки котенца - и Ноеми, и Ясмин много им се радваха. Ноеми как стисна едно обаче за врата Crazy

# 256
аз пък се зачудих че никой нищо не написа по темата като споделих че Нина освен пневмонията изкара и розеола, и ни изкара акъла с обрива, заради новия АБ с който я почнаха предния ден... и  честно казано очаквах въпроси от рода на що е то  Mr. Green

# 257
  • София
Но виждам че рубеолата и морбилите се причиняват от един и същ тип вирус - Measles virus
Ваксина е една и срещу морбили и срещу рубеола
Това не го знаех. В смисъл - знам, че ваксината е една - МПР, но мислех, че са три различни компонента, като при пентаксима примерно, не знаех, че двете шарки са с един и същи причинител.
А това за обрива отговаря едно към едно на нашия случай - наистина беше точно там, където беше най-горещ - по бузките към вратлето и по коремчето, по крайниците - нищо. Значи може би все пак е било розеола Thinking
А иначе не знаех, че у нас розеолата е едва ли не екзотика. Аз съм чувала за нея, както и за всички останали шарки, не ми е странна шестата болест Laughing Знам обаче, че наистина някои лекари отричат съществуването й, леко спорна е май май Wink Какво има да й се спори, като симптомите са очевидни - не знам...

# 258
Ами не знам къде е проблема, като точно по учебник доста пъти е развитието на болеста... ама да живеят  форума и интернет  Mr. Green

# 259
http://www.facebook.com/event.php?eid=88810520208&aid=6002258700509
Това за Варна, който се интересува Simple Smile

А в София ще има други интересни събития по-рано.

# 260
  • София
ама да живеят  форума и интернет  Mr. Green
Една приятелка лекарка ми казва, че това нашето се казвало "синдром трети курс медицина" Mr. Green - четеш, четеш, всичко знаеш, повече и от професорите hahaha

# 261
Белинда, айде дай снимка с новата прическа, ще ти порасне косата пак докато се наканиш Laughing

# 262
# 263
ДеЩо, аз бях започнала да мажа и къпя Анна с Клоран, но после им прочетох съдържанието и ми стана зле. Може би противослънчевия е без парабени.

Днес трябваше да ходим да сложат последния Пентаксим на дребната, но изглежда се разболявам. Снощи бях на тае бо и потна потна ме надуха навън, докато влезна в колата. Според педито не било хубаво да има повече от 2 месеца от ваксина до ваксина, вярно ли е Rolling Eyes А и днес се събуди с гурели, за никаква ваксина не е.
И с кръста яко съм го закъсала, снощи ходих на доплер, че много ме болят краката, да нямам разширени вени, всичко ми е на 6, но ми казаха, че трябва да ходя на невролог, можело от кръста да ме болят така прасците Shocked Ра, ти невролог ли беше, да ти стана пациент Mr. Green

Анна е станала ужасна, оформя се като лигла Laughing Щом не е нейното - плаче. Но толкова силен рев никога не е ревала. Не обичам бебета да реват и при брат й рядко се случваше, но това малкото направо ме съсипва. Баща й я вади от ваничката - рев, иска още да се къпе. Падне й някоя играчка от ръката - рев, сложа я някъде, където тя не иска да е - рев, извади ми запетайката на лаптопа, вече не й давам да се докосва до него - рев newsm77

Дони, поръчват ли ти се същите червени Адидаски 39 номер Mr. Green

# 264
Христуш  Hug , от почти седмица вече не съм в София

Ето специално за теб Симона с новата шапка (Дуци, излишно е да казвам къде я купих  Laughing )

# 265
Забравих да кажа за едно кремче, което помогна страшно бързо на Ния с лишей, който имаше на ръката. Казва се Витазин. Български е, евтин, гадно смърдящ, но помагащ.

# 266
Оле, Ибей ли Laughing
Аз нещо не мога да се ориентирам там, трябва да търся нещо, за да ми е полезен сайта. Аз нищо не търся, всичко си имам Mr. Green Искам просто да си гледам и ако нещо ми хареса - да го грабвам.

# 267
Жива и здрава да си Hug
Така ми се ходиии, само как ще оставя 7 часа детето...дано да успея да измисля нещо, че много ще ме е яд ако не отида.

# 268
  • София
Белинда, айде дай снимка с новата прическа, ще ти порасне косата пак докато се наканиш Laughing
Бе тя вече порасна, пък и като не е издухана, седи малко като каска, ама в твоя чест ще се портретирам Mr. Green

Някой ако има ходил до центъра да ми каже наистина е ли всичко около Хилтън е отцепено Shocked

# 269
Хай еврибади
ние с Матейко сега бяхме при педи, още му е леко зачервено гърлото, сополки има малко и се дави от тях, иначе не кашля, няма темп, засега сме само на капки за нос, а сироп за кашлица вече не мога да му дам по никакъв начин, повръща всичко... Tired
а пък аз  Sad откриха ми високо кръвно и за капак начално ошипяване на шийните прешлени, абе старост-нерадост, другата седмица съм на кардиолог, а за шиповете ще ходя по санаториуми с пенсионерите  ooooh!
ами оплаках ви се сори  Tired
сетих се какво щях да пиша
Дуци това дето го пишеш за Анна дето реве за щяло и нещяло, може и да е криза на растежа, защото от известно време и Мати етака, все недоволства - като го извадим от банята, като му дръпна дистанционното от ръцете, като го преобличам и т.н. Споделих с едни мамчета и те са юлки и казаха, че 8-9-ти месец е така и като попораснат малко вече не е така, стават по-"разбрани" бебоците.....така че търпение... Peace

Общи условия

Активация на акаунт