124 DE. Връзки и развръзки

• 13 355
  • 288
  •   1
Отговори
# 210

Иначе да извъртиш една баница или някоя дебела питка с мерудия, други идеи не ми идват Embarassed само ядене Laughing

Направи им питка и паланчинки.  Нито от вино се впечатляват, нито от бактерията. Всъщност харесва им домашното българско вино. Поръчай на децата морени, на голяма почит са, опита го показва Wink.

Също презентация за културно, историческо наследство и Пирин, ако има мултимедия.

# 211
Бискара, ами то и тук има палачинки,2 вида са,едните са по френски и по на6енски по_тънки и се каzват крепс, а другите са си пфанкухен_по_дебело направено, но вкуса е почети един и съЩ.
За виното сигурно Ще им хареса, дали Ще направят раzлика от другите не zнам е друг въпрос  Wink

# 212
Ей , още  едно  ново  возило  в  темата  Wink ,Майра  със  здраве  да  си  се  возите,  не  съм  шофьор,но   като  си  бях  в  бг  ме  мислеха  за  много  откачена  че  харесвам  френска  марка  кола , а  си  пристигам  от  де  Party

# 213
Бискара, ами то и тук има палачинки,2 вида са,едните са по френски и по на6енски по_тънки и се каzват крепс, а другите са си пфанкухен_по_дебело направено, но вкуса е почети един и съЩ.
За виното сигурно Ще им хареса, дали Ще направят раzлика от другите не zнам е друг въпрос  Wink

Не съм казала че няма. Но те се харесват на хората, особено с бг сладко от смокини, ягоди и боровинки.

# 214
Е, че домашните са по_вкусни имаш право.
Абе Гея, я zанеси шопска с ракия, какво по българско от това  Mr. Green

# 215
Също презентация за културно, историческо наследство и Пирин, ако има мултимедия.
3-4-5 годиШните Ще умрат от скука Laughing
Не че и роzите няма да са им скучни де...
Гея, научете ги на ръченица или право хоро. Хем Ще поскачат дечурлигата, хем родителите им Ще се пораzмърдат, хем Ще е весело Laughing

# 216
Гея, научете ги на ръченица или право хоро. Хем Ще поскачат дечурлигата, хем родителите им Ще се пораzмърдат, хем Ще е весело Laughing
, но след ракията  Laughing

# 217
, но след ракията  Laughing
За децата обаче малки ракийки, че да не объркат стъпките Mr. Green

# 218
3-4-5 годиШните Ще умрат от скука Laughing
Не че и роzите няма да са им скучни де...

Аз разбрах че и родители ще има. Ако са само деца, дискотека.

# 219
Аз разбрах че и родители ще има. Ако са само деца, дискотека.
Сигурно Ще има, Щом и Гея е поканена като родителка, но мисълта ми е, че трябва да е неЩо киндергерехт, иначе на дребните като им доскучее и родителите няма да схванат особено zа какво става въпрос, особено ако са прекалили с виното и ракийката Simple Smile

# 220
  • в сърцето на един мъж...
Абе аз изобщо не знам какво точно ще има, ама ракия за тукашния народ не ми се хаби Embarassed И без това я пият на екс и като дижестив, а не аперитив Shocked

# 221
Може ли някой да каже накратко какво пише в туй писмо, че ми стана интересно.

Изцедена съм. Уморена съм. Като бито псе се чувствам.

Мато, липваш ми.

# 222
  • UK
http://www.facebook.com/photo.php?pid=417500&l=5aa59f5ab0&id=1317866599

Обувките. Simple Smile

Утре си пътувам за София. Написах си непознатите думи от следващия урок по немски, смятам да си го науча пак сама като миналия, само дето този още не сме го взели и после ще съм напред, но пък е готино да знаеш отговорите на всички въпроси, нали? Здраве. Урока, таковата. Части на тялото и едно солидно количество граматика, в миналия беше само Датив. Който е решил, че с един урок в учебника някой може да научи как да използва каквато и да било подобна граматическа глупост, много се лъже. На теория го научих, ама практиката...

# 223
МГМ, като понапреднеш с немския, препоръчвам ти горещо "Der Dativ ist dem Genitiv sein Tod". Даже вече трите тома в един ги издадоха. Mr. Green

Сбъдващата, пролетна умора ще да е. Или поне аз с това се успокоявам.

# 224
  • UK
Оо

Оох, трябва да си ляга детето. Тук и без това гледам всички изпозаспаха рано рано, а аз утре раничко ще пътувам, та ми е скучно и скоро сигурно ще се ориентирам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт