Абитуриетски бал [5]

• 32 193
  • 337
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Много  си хубава,на добър път в живота   bouquet

# 166
 Благодаря ви   Heart Eyes Hug  foaming ходих на солариум да .. по принцип съм много беличка  Wink   .. ако някои още иска да види снимките ще ви пратя паролка на лична, че ...

# 167
Благодаря ви   Heart Eyes Hug  foaming ходих на солариум да .. по принцип съм много беличка  Wink   .. ако някои още иска да види снимките ще ви пратя паролка на лична, че ...

Дай да ги видя и аз. Simple Smile

# 168
И аз,и аз искаммм  Mr. Green

# 169
И аз,и аз искаммм  Mr. Green
И аз да се наредя  bouquet

# 170
# 171
Ако може и на мен да изпратиш паролка.  Praynig  Simple Smile

# 172
muhomor4e пълна ти е кутията  Wink ..

# 173
Момичета желая ви успешен път в живота  Hug Peace
На всички които не  минал балът - нека тази вечер остане в спомените ви завинаги защото повярвайте ми това усещане не се повтаря.

~Setida~  може ли да видя снимки  Flutter

# 174
Здравейте момичета   Heart Eyes не съм писала досега, но цялата темичка съм ви проследила.Моят бал беше на 22 и понеже обещах ще покажа малко снимки -  http://www.adelee.snimka.bg/album.php?album_id=380730 аз съм с черната рокля ..... искам и още веднъж да благодаря на две ужасно отзивчиви съфорумки *MILADY*    bouquet и  NaNicHka   bouquet  .... Невероятно красив и усмихнат бал желая на всички, на които все още им предстои .. насладете се на мига, защото наистина отлита ужасно бързо .....

Хубава рокля  Flutter Peace
Само усмивки оттук нататък ти желая. Heart Eyes Hug

# 175
Това беше най-най-най-незабравимото денонощие в живота ми до сега.Всичко беше толкова красиво,че просто нямам думи.Невероятно!!!Искам всяка година да го изживявам пак и пак и пак.Ето и снимки , ако някой иска да разглежда.Аз се чувствах много добре през цялото време.Роклята ми беше удобна, прическата най-обикновена,но това ми беше целта,гримът-лек, обувките немного високи и т.н. Стремях се да изглеждам максимално естествено, дори се поскарах на фризюрката да не ми плеска лак,на който тя държеше много, но това са подробности Simple Smile .Пожелавам на всички на които им предстои този ден да се забавляват истински и да не се замислят кое е на ред и кое не, просто това е вашият ден и трябва да се изживее пълноценно.Поздрави и целувки  Hug

# 176
Прекрасна рокля,семпла прическа и разбира се щастлива абитуриентка  Simple Smile Пожелавам ти само хубави и незабравими изживявания оттук нататък,или поне предимно хубави.

# 177
Лори, страхотна си! И наистина си изключително естествена, така че си постигнала желания ефект Stuck Out Tongue

# 178
Много благодаря и на двете   bouquet
foaming би ли паснала една парола за твоя албум, за да те видя  Whistling

# 179
Хаха, не е моя. Аз съм другата година. На ~Setida~ е с паролата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт