Абитуриетски бал [5]

• 32 182
  • 337
  •   1
Отговори
# 210
  • Габрово
Мина  Grinning
На обед се бях отчаяла... Гримьорката си остави ръцете... 3 пъти и казах, че съм с червена рокля и искам лек грим, тя 3 пъти ми каза "Добре", накрая бях с вечерен тъмносиньо-черен грим и после братовчедка ми ме оправя с подръчни средства  Laughing
Иначе събрахме се у класната, после викахме на площада, всички бяхме много хубави  Heart Eyes Към 1 ни изгоноха от ресторанта и слязохме в "Планета Пайнер"..  Дискотека, тъкмо вчера я открили... Но обстановката нещо не ми понесе и си хванах рокличката и си заминах  Laughing Сега сутринта се качихме до училище да им вдигнем малко шум..  Laughing И като цяло съм доволна Wink

ето ни женската част
иии аз с кавалера Wink

# 211
Благодаря на всички, които ме харесали  Blush Много ми харесват всички, които са пуснали снимки от баловете си и си личи , че са изкарали супер.На тези на които им предстои пожелавам една вълшебна и незабравима нощ  Hug
Аз все още съм в еуфория, защото си разменяме снимки със съученички ии много им се радвам  Flowers Sunflower
 lovekiss Kissing Heart на всички

# 212
Мн сте хубави, мисинг, прекрасна 2-ка и сте в комплект Hug.
Аз вчера бях дама. Имах розова рокля, обличана за 1 сватба и се бяхме уговорили с момчето, че ще е с розова риза и връзка, в последния момент си купи оранжеви и... се наложи да си шия рокля, за да сме в тон.
Иначе, беше хубаво.
Деца, емоции.

# 213
 Heart Eyes   bouquet ...
 NaNicHka  Heart Eyes Heart Eyes
Красиви балове на все още предстоящите им   Flutter ....

# 214
missing, много добре излеждаш !!!

# 215
Привет момичета  Hug
 Не съм писала много отдавна. Всички сте били много красиви и на изпращанията и на баловете си   bouquet Пожелавам ви много здраве и успехи за напред  Hug  bouquet
 Пускам снимки от моето изпращане и от бала. Изкарахме си много яко. Искам да върна времето и пак да бъде 24 май  Twisted Evil

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381699   pass:12345
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381705   pass:12345

# 216
  • Габрово
Мн сте хубави, мисинг, прекрасна 2-ка и сте в комплект Hug.
Ами... семейство сме, няма как  Laughing

инфантилна, благодаря   bouquet

# 217
  • Москва

[/quote]
Azazel, от Ямбол съм, дъщеря ми завършва Езиковата гимназия. Ти да не си също от Ямбол? Сподели де ...
[/quote]

Имам си баба там Simple Smile.Довечера чакайте снимки Simple Smile

# 218
  • Ямбол
Azazel, чакам с нетърпение!

# 219
# 220
Ето ме и мен след най-невероятните дни в живота ми... Еххх  Rolling Eyes Не знам дали да се радвам или да плача,  но няма и значение де всичко мина... Беше прекрасно! Дано и вие да сте си изкарали и да си изкарате толкова хубаво, та и повече ако е възможно (в което се съмнявам  Laughing ). Ето и от мен снимки. Пак така ще ги покажа, защото не ми  се качват иначе. Засега съм събрала много малко, но по натам още  Stuck Out Tongue http://www.impulse.bg/albums/by/8036357/view/1239529  smile3525

# 221
  • Ямбол
Azazel, Minito, прекрасни сте! Невероятни сте и двете! Желая ви много, много щастие и късмет!  bouquet

# 222
una_loca Azazel MiNiTo супер сте,много свежички и нежни  Hug

# 223
# 224
Ами защото трябва да си регистрирана във фейсбук...
Момичета, всички сте изглеждали страхотно и съм сигурна, че сте си прекарали прекрасно Simple Smile
А, muhomor4e, какво стана с маникюра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт