Епилепсия-тема7

• 49 971
  • 644
  •   1
Отговори
# 240
Честит Рожден Ден ,Дидко!

Мила Еми,колко бързо отлетяха 1.5г.и нещата потръгнаха! Heart Eyes
Желая ви първи стъпки ,много думички и сърца пълни с усмивки! Hug Hug Hug
,а това е за теб

Весел празник и много подаръци!  bouquet

# 241
Мерси мила Ванче чул те господ,радвам се че най-скъпите ми хора са с мен и след полунощ Laughing
Благодаря на двете ви мила Ванче и скъпа Сиянка!!!

# 242
Дидко,нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелаваме ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели, да радваш мама,тати и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Бъди жив и здрав, много усмихнат и добър!  love001  love001  love001 

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 00:29 от kevi_geri

# 243
Днес са направили на Крис на никики ЕЕГ с упойка и й предстоеше разговор с анестизиолог ,за да могат утре сутрин да минат и ЯМР!

Стискам палци новините да са добри. Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 244
Здравейте мили мами!
Моля ви ако някой е наблюдавал алергична реакция към фенобарбитал нека ми пише.

# 245
  • Варна
мanka фенобарбитала има много странични ефекти, точно за това което ти питаш гледам в книгата за лекарства, че пише: Относително чести странични ефекти-обрив-алергичен дерматит. Иренка пиеше доста  време фенобарбитал и изпадна в кома от него. Тя имаше непоносимост към него и като и дадяха по висока доза веднага изпадаше в медикаментозен сън и след това изпадна в кома от която щяхме да я изтървем. При фенобарбитала може да се наблюдава голяма сънливост, хипотония,ниска температура и др.

# 246
Дидко, Честит Рожден Ден! Бъди жив и здрав, усмихнат и щастлив! Пожелавам ти детство изпълнено с безгрижни и незабравими игри!

# 247
Ние се прибрахме.И двете изследвания ни бяха с упойки и минаха безпроблемно, чакам резултатите до петък да са готови.Ще се въздържа от описание на траги-комедията наречена "Българско здравеопазване"  Sick .Сега стискам палци резултатите й да са добри! Praynig

# 248
Ема,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДИДКО!Да ти е жив и здрав,много да те радва и всичките ви мечти да се сбъднат! newsm51 bdbaloni Tada Hug Hug

# 249
  • Варна
nikiki и аз стискам палци всичко да е наред и най на края да намериш отговор на въпросите. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 250
Благодаря Пока,Бубето! Hug Hug Hug

# 251
  • гр.Гоце Делчев
ДИДКО ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН ЖЕЛАЯ ТИ СКОРО ДА ПРОХОДИШ И ДА РАДВАШ МАМА И ТАТИ  bigdance2 Tada  ura newsm68 newsm44  bouquet И БЛАГОДАРЯ ЗА ВИРТУАЛНАТА ПОЧЕРПКА.Ема ще съм ти много благодарна ако попиташ Литвиненко дали знае за какво става въпрос и дали трябва да отидем по-рано за протокол ,защото иначе трябва да отидем юли месец.Приятно прекарване на рожденния ден на малкия красавец.Никики и аз се моля всичко да е наред и да намериш отговор на въпросите си.

# 252
оооуууу  Embarassed Embarassed Embarassed сега видях, че има рожденик!
  ♥ ♥ Да му се сбъдват всички мечти, да се оправи и проходи по- бързо от очакваното и да е все така усмихнат като на снимката на аватара на мама! ♥ ♥

пп.Което ми напомни и аз да почерпя.Вчера племенника ми стана на 2 годинки и освен това имаха и именни дни с баща си!Да са ми живи и здрави!

# 253
Благодаря момичета Никики честит ти рожденник и на теб да ви е жив и здрав.Пепи ще го питам Литвиненко и като се върна ще ти кажа други въпроси имаш ли или ако се сетиш нещо пиши?Вие хубаво ще ходите юли месец ама нали Владимирова ще излиза в отпуск,освен и нея да я питам от кога до кога ще излиза вие кога мислите точно да ходите? Hug

# 254
  • Ямбол
Ема-диди, честит ти рожденик!!!  newsm59
Да е здрав преди всичко и да те изненада положително!!! Много весело изкарване на рождения ден !

Общи условия

Активация на акаунт