Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се използват за диагностициране на дете с епилепсия?
Какви са изследванията АЛТ и АСТ при деца, приемащи антиепилептични лекарства?
Какво представлява белодробното възпаление и как се лекува?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се използват за диагностициране на дете с епилепсия?
-
Какви са изследванията АЛТ и АСТ при деца, приемащи антиепилептични лекарства?
-
Какво представлява белодробното възпаление и как се лекува?
-
Какво представляват инжекциите със синактен и за какво се използват?
-
Как се извършва изследване на нивото на конвулекса в серума и защо е важно?
сигурно пак ще правим ЕЕГ, незнам, а той е много чувствителен на пипане по главата и само докато му поставят джаджите за ЕЕГ-то и вече е в неистов рев и немога да го успокоя.... много се притеснявам аз самата от това изследване, но сигурно ще трябва.... а, утре ще ходим на логопед да видим дали има причина да не иска да яде с лъжица или няма - казаха ми че логопедите давали насоки за упражнения ако има проблем с езика или лицевите мускули. Някой да е чувал нещо подобно? И после в четвъртък сме на преглед при Чавдаров в болницата за ДЦП и изобщо незнам с това натоварване на детето как ще му е...
затова ако оставя Литвиненко за другата седмица ще е по-добре.
решиха да го впишат в епикризата й.
) ще ме бие, ама как бе душа, как аз да повярвам в нещо при условие, че цяла година всички лекари през които минахме ми повтарят , че е добре детето, как нищо й няма и едва ли не АЗ съм луда/въобразявала съм си. ......
.......................Още ми е каша в главата...объркан ми е целия свят! : Защо ли?Заради некомпетентността на лекарите...
..Първо беше "Клепсиелата" виновна - убихме я, после третата сливица - махнахме я...а сега ме е яд на себе си, че не съм искала да стана мед.лице, да ги разбирам нещата, така поне щях да знам какво да правя с детето си и нямаше да им вярвам сляпо една година...............!