Епилепсия-тема7

• 49 964
  • 644
  •   1
Отговори
# 435
Сега опитах отново и няма проблем ,отваря се!

# 436
Здравейте днес разбрах от лекуващият ме доцент че Каппра ще влезе в списъка с безплатни лекарства от 01.07.2009г.

# 437
Здравейте днес разбрах от лекуващият ме доцент че Каппра ще влезе в списъка с безплатни лекарства от 01.07.2009г.
[/quote].
Браво Тед, радвам се че е влязло това лекарство, че чувам е доста скъпо Praynig.
Да ви кажа от днес Илиян влезе в пълната доза на конвулекса и е доста поспалив, дано да свикне и да му е добре. За сега обаче няма признаци за спиране на примигванията с очите за жалост Thinking

# 438
Току що говорих,просто фирмата вносител на Кепра не е пуснала съобщение да всички лекари използващи лекарството за новостите относно Кепрата!
Ето нещо такова е в позитивния списък!

N03AX14   Levetiracetam   Keppra   film-coated tablets   1000   mg   30   UCB Pharma SA Allee de la Recherche 60 B-1070 Brussels, Belgium   1500   mg   150.54   
N03AX14   Levetiracetam   Keppra   film-coated tablets   500   mg   30   UCB Pharma SA Allee de la Recherche 60 B-1070 Brussels, Belgium   1500   mg   87.82   
N03AX14   Levetiracetam   Keppra   film-coated tablets   250   mg   30   UCB Pharma SA Allee de la Recherche 60 B-1070 Brussels, Belgium   1500   mg   45.44   
N03AX14   Levetiracetam                              
N03AX14   Levetiracetam   Keppra   oral solution   100 mg/ml - 300 ml    mg   1   UCB Pharma SA Allee de la Recherche 60 B-1070 Brussels, Belgium   1500   mg   146.95   

# 439
мами да ви се похваля-тази вечер моя син беше награден от училище заедно с няколко други деца-завърши с пълно шест
толкоава ми е мило,че все едно аз съм завършила,та нали цяла година учим заедно
успех и на другите дечица,които хопдят на училище
вече ще сме трети клас

# 440
  • гр.Гоце Делчев
Поли браво на твоя син ,че е завършил с отличие училище да ти е жив и здрав и да те радва все така с отличен успех в училище.Аз пък да ви почерпя виртуално   party023 beer3 cheers,че дъщеря ми днес навършва 17години

# 441
  • Варна
МИРО И ПОЛИ браво на вас , до 12 клас ви пожелавам само с отличие да завършвате Peace

pepi1963 честита ти рожденничка  newsm59, да ти е жива и здрава и много да ви радва. Пожелавам и всичко най най най най хубаво Hug Hug Hug  bigdance2

# 442
честито и от мен на рожденничката и отличника Hug
да са ви живи и здрави и мн да ви радват Hug Hug Hug

# 443
Миро и поли поздравления за твоето детенце дано все така  върви  напред и да ви радва с успехите си.

Пепи, честита ти рожденничка да ти е жива и здрава и много  щастливи мигове  ви пожелавам.

Момичета искам да ви питам и нещо друго  някой гледал ли е по нова телевизия за детенцето с епилепсия  дали събират средства  за банкови сметки доколкото разбрах от моят съпруг са дадени такива но той не ги е записал  ,

# 444
Благодаря ви момичета
пепи,да ви е жива и здрава,и много много късмет
нонче,аз не знам нищо,все още не съм го гледала
нека ако някой знае нещо нека да пише

# 445
  • Варна
nonchetooO аз гледах за това детенце на обяд и сега по новините, но не са давали банкови сметки. Може да се звънне и да се пита в нова телевизия, няма начин да  не дадат информация. Аз като го гледах днес се разплаках. Наистина много е гадно това да не може да се овладеят пристъпите толкова време.

# 446
Наисдтина е много жестоко  моят съпруг докато ми разказваше за него и плачеше  той също е на мнение ако може да им изпратим някаква сума  ако има изписани банкови сметки тъй като каза че се налагало някакво лечение но не разбрах в коя клиники и къде

# 447
Току що разбрах ,че все още чакат разрешение от МЗ за откриване на сметка!
Нещо аз ли не разбирам! newsm78

# 448
Ванче,може  и така да е аз не съм го гледала и  не знам а и моят съпруг не е разбрал много  сега ще чакам новините дано пак излъчат материала.

Ванче извинявай  забравих да те питам как мина бала  Петя  беше разкошна  а и мама също макар и забравила  в суматохата че е с чехлите  изобщо  много сте хубави.

# 449
  • гр.Гоце Делчев
Момичета благодаря на всички за пожеланията  ,дъщеря ми също благодари .Аз също не съм гледала за това детенце и аз също ще гледам новините дано пак да повторят.

Общи условия

Активация на акаунт