Епилепсия-тема7

• 50 379
  • 644
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря!!! Hug

# 256
  • гр.Гоце Делчев
Ема още не сме решили юли месец кога точно ще ходим на преглед защото трябва първо да се запишем за преглед при д-р Литвиненко нали сега става с предварително записване и не знам какво ще правим ако Владимирова отсъства тогава.Попитай я все пак от коя дата ще излиза в отпуск м.Юли. HugНикики честит рожден ден и на твоя племенник да е жив и здрав.  bouquet

# 257
Да е жив и здрав рожденника и да прави мама  и всички от семейството много щастливи!!!

# 258
Да е жив и здрав рожденика!!!  newsm59  bigdance2 nbirthday на патерици  Embarassed
Имам въпрос, писах ви че започнах Кепра, но не мога да разбера от не я ли да обед като сложа сина и аз ляга и заспивам като първия човек или ще да е от тичането сега след него. Ще бъда много благодарна на някое майче да пише как се честват като  пият Кепра и не само дечицата де.  Wink  Hug Hug Hug

# 259
Днес взех резултатите от изследванията!И така ЯМР е чисто - Нормален МР на главен мозък. omm ЕЕГ-то и е почти като предното, само , че сега пише : "Абнормна ЕЕГ с дифузни промени и епи патерн (това е новото) в дясно предно темпорално с вторична генерализация."
 Важното е, че вече знаем детето има епилепсия, тепърва ще се разяснява как, защо и каква е.
Падна ми голям товар от плещите.В неделя сме на преглед и тогава ще получа повече разяснения от Делиганева!
 Приятен ден!   bouquet

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 15:17 от nikiki

# 260
Никики,сигурно си имала безброй притеснения,въпроси...може би това е по-малкото зло!Неизвестността ужасява и плаши!Поне си наясно!Трудно се приема диагнозата,но се свиква.А правиланата диагноза е половин лечение!Делиганева е много внимателна и ще отговори на всичко което те вълнува!Добре,че я има!
Успех! Hug

# 261
  • гр.Гоце Делчев
Никики диагнозата не е много приятна ,но поне сега си наясно как стоят нещата .Успех и от мен Hug

# 262
момичета,знаете ли нещо за новия лекарствен списък, на 02,06 ни изтича протокола за епитрижина и не знам има ли промени

# 263
  • Варна
nikiki радвам се че ЯМР е в норма, това е много хубаво. А за епилепсията аз мисля че си знаеше че имате такъв проблем. Стискам палци да е лека епилепсия и с течение на времето да отшуми Praynig Praynig Praynig

# 264
nikiki радвам се че ЯМР е в норма, това е много хубаво. А за епилепсията аз мисля че си знаеше че имате такъв проблем. Стискам палци да е лека епилепсия и с течение на времето да отшуми Praynig Praynig Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 265
Относно новия лекарствен списък все още не се знае със сигърност ,кои лекарства ще влязът! #Crazy newsm78
А относно протоколите ,вероятно ще трябва да се сменят защото лекарствата ще са със нови кодове! ooooh!

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 22:58 от Vanq 66

# 266
във вторник сме при литвиненко за контрола и еег ,надявам се еег-то да е чисто.на всеки контролен преглед ли  правят ниво-тя постоянно качва кг.Никики,съжалявам,но поне сте с уточнена диагноза.ние не сме

# 267
  • Варна
renetageo
не правят на всеки контролен преглед ниво. Няма значение че качвате килограми, ако сега сте на доза която подтиска гърчовете и нямате гърчова симптоматика ще остане такава, но ако имате вече лекарят взема решение дали да качи дозата или да вмъкне и друг медикамент към този който пиете. Ние от ноември сме само на конвулекс 3-2-3 и тогава иренка беше 7-8 кг, а сега е 11 и няма промяна на дневната доза конвулекс. Доколко знам ниво се пуска 1-2 пъти в годината ако всичко е наред, ние не сме пускали все още, но трябва да го направим скоро.

# 268
  • гр.Гоце Делчев
renetadeo като отидеш във вторник при Литвиненко може ли да го попиташ за новия лекарствен списък и дали ще трябват нови протоколи и да пишеш във форума .Виждам ,че и деси 21 пита за същото.Тъй като в момента не знаем нищо за това ,а и ние сме при него.

# 269
nikiki,не е приятна новината но поне не си в невидение за  диагноза.
Успех с правилното лечение. Hug

Общи условия

Активация на акаунт