Февруарчето е весело дете - ака, спинка, гука и расте

• 14 122
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Пу-пу-пу,Гери,Гого е голям хубавец!Вие продължавате да ходите по лекари заради жълтеницата,нали?

Честито на  всички празнуващи днес своите месечинки!

Момичета,за Пентаксима искаха ли ви рецепта?На нас ни предстои втори и не ми се ходи до педи само за една рецепта.

# 211
  • Стара Загора
Момичета,за Пентаксима искаха ли ви рецепта?На нас ни предстои втори и не ми се ходи до педи само за една рецепта.
Не  Peace

# 212
Безотказно средство за хлебарките е ЦИПЕРМЕТРИН - малко стъклено шишенце от 10 мл, което се разрежда в 10 литра вода. С този разтвор се пръска. Безопасно е за домашни любимци. Аз си го купувам от магазин за животни. Незнам къде още биха могли да го продават.

# 213
Здравейте и от нас Simple Smile

Големи са сладури всичките ни бебенца.

Ние вчера станахме на 2 месеца:

В понеделник ще ни бият за първи път пентаксим. Да видим дали тогава ще се усмихваме така  Rolling Eyes

Коте, и аз тъкмо бях решила, че вече са ни свършили коликите. Даже си мислех да спирам капките, но една-две вечери такъв рев му ударихме. И аз си мислех, има ли вариант вместо да ни отшумят коликите, да ни се засилят.

# 214
добро утро Heart Eyes
сега волю неволю ше се пробвам сама със снимките че милото  ме Whistlingбило време да се науча Blush

# 215
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
не съм била толкова тъпа,сега отивам да боря и аватара,че само аз съм бременна все още Laughingявно хипопотам нося Laughing
е сега какво ви чака като вече знам май ще се заливаме от снимки Joy

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 09:40 от alximika

# 216
  • Пловдив
alximika ,много сте сладки двечките.

Ние ти се радваме много на бременното коремче  Grinning

# 217
Добро утро и от нас,

честита месечинка на всички сладки бебоци  Hug
Аз все още нямам цикъл и леко взех да се притеснявам, а не кърмя от близо месец може би.

На мен гинекологът ми каза, че трябва да изчакаме най-малко 6 месеца и след това да мислим за спирала или хапчета. Но аз преди съм била на хапчета и май не ми се почва пак с тях.

Днес времето обещава да е пак хубаво. Близките мами покрай Редута - искате ли да си направим една срещичка?

Гери, алхимиче,blueberrygirl,  дорабела
големи сладурковци си имате  Simple Smile

Момичета днес е  smile3558 smile3558 smile3558 от утре ще си гушкаме татковците, а след седмица идва дългата почивка  newsm68 newsm68 newsm68

# 218
  • София
Добро утро и от нас,
и на мен цикълът още не ми се е възстановил и аз не кърмя вече.
Честити месечинки на всички бебоци.
Големи сладурковци са всички бебчета.blueberrygirl голяма коса си имате  Wink
ООО Десика и аз се радвам, че днес е петък.Дано и през уикенда се запази така хубаво временцето.

А и сега това.Мисля да го подкрепим какво ще кажете.
 "Уважаеми Българи,

Искат да отменят Българския Език като задължителен, т.е. държавата ни
няма да изисква от гражданите си да знаят граматични и пунктуационни
правила. Той пак ще се изучава, но няма да се изисква. "Няма държава,
която да не изисква от гражданите си, които са минали българско
обучение, да не знаят книжовен език. Няма значение турци, роми,
африканци, араби. Щом са граждани не трябва да се съобразяват със
законите и правилата на държавата, в която имат гражданство..."

Това е предложено от председателя на Комисията по образованието и
науката господин Лютви Местан. На 20 март е прието на първо четене без
възражение. Защо не е казано по новините никой си няма и на представа.

Апелирам всички, които имат българско самосъзнание да подпишат
петицията, защото иначе от България скоро няма да остане и следа. Това е
скандално и не бива да се остави така.

На по-долу посоченият електронен адрес можете да подкрепите българския език."

Ако одобрявате петицията можете да я препратите на ваши познати. http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html

# 219
Добавих малко снимки и в албумчето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=347542&pid=11789952

larakroft1, докторка още в родилното искаше да й връзва опашки Simple Smile

# 220
blueberrygirl,албумчето ти иска парола!

При мен цикъла се възстанови,дори вече 2 пъти ми идва.Но аз не съм кърмила.

# 221
  • София
Тя паролата е написа при мен само давам ок
тъкмо ще можеш да и правиш прически

# 222
Здравейте сладки мами и бебоци Hug
larakroft1,аз подписах петицията..ама това звучи абсурдно #Crazyкак така българският не е задължителен newsm78
Аз като кандидатствах за немско гражданство,имах специален изпит за граматика,правопис и всичко там необходимо....
Да се похваля от два дни бебко спи сам в неговата си стая Laughingе буди се 1 или 2 за кърмене и толкова Wink
Аз започнах противозачатъчни хапчета и така кекса пак е удоволствие Wink
Много хубави мами и бебоци по снимките видях..страхотни сте!
geri_kkoleva,мерите ли нивата на билиробина?и защо не ви сложиха под тази синя лампа...извинявай ако питам неща който вече си казала Hug
На всички който днес имат месечинки...Честито!

# 223
Добро утро и от мен!!!
Все не намирам време да се науча как се качват пусти снимки и вече ме е срам Embarassed
Много са сладки всички бебчета,да са живи и здрави!!!
Много ми е тъжно,че нашия тати ще е на работа по празниците както винаги,писна ми всеки път да сме сами,но в големите вериги магазини е така почивка няма.Добре,че поне аз излезнах в майчинство та да разбера кога е Коледа,Великден и т.н. Sad

# 224
момичета аз знам че от както родих Мая няма по щастлив човек от мен но когато погледна майка ми ,а тя в този момент примерно гледа тази снимка знам че сме еднакво щастливи newsm76от ляво на дясно са големия и малкия на сестра ми,след това е детето на брат ми а в него е Мая,която е кръстена на баба си Wink

Общи условия

Активация на акаунт