Февруарчето е весело дете - ака, спинка, гука и расте

• 14 117
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Мамчета, кажете как да кача снимки?  Още не знам как става Embarassed

# 226

geri_kkoleva,мерите ли нивата на билиробина?и защо не ви сложиха под тази синя лампа...извинявай ако питам неща който вече си казала Hug

Деси, само веднъж ни вземаха кръв - билирубинът е 66.9, а хемоглобинът е 94, докторката каза че няма нищо обезпокоително - да изчакаме 2 седмици и сега в понеделник сме пак на лекар. Дано всичко е наред  Praynig А за лампа си мисля че е прекалено късно - аз си  мисля че се прилага само при новородени  newsm78

# 227
честит ден ден на Тони 83

Много любов, безкрайно щастие с малкото ни талисманче Криско и най-вече здраве за теб и хората който обичаш.
 Честити минирождени дни и на днешните ни месечинки Simple Smile  newsm38

# 228
Тони, честит рожден ден.

Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и много щастливо бебче  Hug

# 229
  • София
Ох момичета тази пишка ще ме изтормози.Не мога да я забеля и това си .Започвам ту от една ту от другата страна, но тя се огъва и не става.Съжалявам, че пак повдигам въпроса, но направо изпадам в ужас като трябва да се направи.Тя става червена.От колко пъти успяхте да го забелите.Стигнала съм до някакво положение и до там не се помества. Cry

А и друго да ви кажа.Момичето с което лежах в болницата е започнало да дава плодови пюрета на бебенцето си което е на една дата с Алекс  Shocked Shocked
А за сокове да не говорим вече си пие по 70гр. Shocked

# 230
  • София
Тони честит рожден ден!
Да си жива и здрава и само хубави мигове с малкия Криско.

# 231
Виви, то и без това аз до обед рядко сколасвам да изляза. Може някъде към 13 часа да направим срещичката.
И аз искам спирала, ама ме е страх малко. Чувала съм, че не на всички им понася.
Лукрециана, Рися, честита месечинка! Да са ви живи и здрави бебоците!
И аз качих едно-две кила покрай празниците. Остават ми 3 кила до 58, колкото бях преди да забременея и 7 до въжделенните 54, колкото бях след раждането на първото. Направо не мога да повярвам, че тогава съм се мислила за дебела! Mr. Green Добрата новина е, че се намъквам във всичките си дрехи, само тумбалака ми е един пласт над тях. Хубавото е, че пъпът ми малко се пооправи и не е вече толкова грозен и черната линия е леко изсветляла.
Атмосферче, обикновенно към ХЕИ има за пръскане против хлебарки или поне ще ти кажат какво да вземеш. Имам една позната в ХЕИ, бях питала преди време и ми каза същото като на иааае за някаква ампула, която се разрежда във вода и се пръска покрай ъглите, налива се по малко в каналите. Ние в къщи нямаме хлебарки, но в блока има, така че май е въпрос на време. Виждала съм в началото на лятото като вземат да се размножават как се катерят по стените отвън на блока, гадовете. Така че смятам да напръскам по балконите и да сипя малко в каналите за всеки случай. Лошото е, че 24 часа не трябва да се мие за да подейства отровата, така че сигурно ще трябва да отидем в майка за една вечер. newsm78
Хайде, ние ще се стягаме за разходка. Лек ден от нас! Варненки, някой ако ни засече в Морската- обаждайте се, че аз съм и кьорава и хич не съм физиономистка, пък дружинка за разходките не отказвам.
gguza, аз качвам така:отварям имидж шака
http://imageshack.us/
избирам снимка, след това ресайз, като нагласям нужния размер да не е много голяма и старт ъплоуд, без да пиша мейл. Програмата обработва снимката , не се притеснявай, размера, който изкарва не е този, който ще покаже в постинга. След това копираш най-горния адрес в оранжевото квадратче Direct link to image.Имаш иконка точно над прозорчето на постингите, първата на втория ред, изглежда като картинка. Натискаш, слагаш курсора между двете скобки на  имг-тата и пействаш, след което публикуваш.

# 232
Момичета искам да ви почерпя, днес пораствам с 1 годинка Grinning

Момичета много благодаря за хубавите пожелания  Hug
Честити месечинки на всички порастнали бебоци  bouquet
От доста време не съм се включвала, за което се извинявам, но си имах семейни проблеми и честно да си кажа и компютъра не си пусках. Но се надявам вече всичко да се оправи и нещата да тръгнат в добра посока Praynig
Криско се променя постоянно, сега мнооого се смее на глас, направо вика Crazy И новата мода е да хваща одеалцето си, да го разглежда, после в устата, и накрая се завива през глава с него и си спинка отдолу смучейки звучно бибата Joy Вече папка 5 пъти по 160мл Heart Eyes
Във вторник сме при педи и ще му слагат пентаксим.
Миналия петък бяхме на очен лекар и прегледа не беше за гледане, докато му се разширят зениците минаха почти 4 часа, ама милия ми малък мъж се справи геройски и една сълза не пророни за разлика от ревливата си майка Embarassed За щастие всичко е наред и очичките са много добре Grinning
Това е от нас, хубав и усмихнат ден Hug

# 233
Autmnsphere, има едно пръскало - Биокил се казва, доколкото знам действа за всякакви гадини и е безвредно за хора. Може пък да изтрепе хлебарките.
И аз с килограмите съм много зле. Преди да забременея бях леко дебеличка, но.....бременността не ми прости. Заради проблеми се наложи да си остана у дома и като развих един афинитет към сладки и всякакви други боклуци... Откак ни изписаха от родилния дом, не съм свалила нито грам, независимо дали и колко ям  Cry.
И лохиите ми продължиха 64 дни, та е немислимо да се говори за какъвто и да е кекс още. Сега два дни лохиите ги няма никакви и аз стискам палци да са свършили окончателно.

# 234
Ето ни е нас  Simple Smile
http://img2.imageshack.us/img2/4474/p1010228s.jpg
Ламтурниче суууууууууууууупер си! Много ти благодаря!

Тони Честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана!

Мама Пети мислех, че съм сама с 60 дневните си лохии, виждам, че сме две Wink. Мисля да ходя другата седмица на гинеколог вече. Дано да спрат до тогава.

# 235
Честит рожден ден,Тони!!!

С пожелания за здраве,късмет и много любов!
За коликите:нали са уж на периоди и понякога се засилват към 2-и месец и преминават към края му.Ние от 2 седмици пием Инфакол-капките наистина са чудни,но ето че запекохме..Дали е от тях???
Мами,които редувате АМ и кърма,запичат ли ви се бебочковците?Аз в началото като я храних така,докато ми беше малко кърмата Ника се запичаше...може да е било съвпадение незнам..
Яна,аз имам ужасно много кърма в едната гърда и все се опитвам да намаля производството му като храня от една гърда на хранене,но тази гърда с многото кърма се препълва бързо и не успявам чак до следващото хранене да устискам...като се събудя след 4 аса сън тя е станала на камък и едвма успявам да изцедя малко с помпата,понеже като е твърда,някакси не може да захване.Много ми е странно,че имам толкова кърма,при условие,че като родих се разболях ,отслабнах доста за 3-4 дена,почти нищо не ядох,а кърмата си я имаше.И сега си спазвам диета,ям малко,а тя блика ли блика.
За цикъла-не ми е идвал още,но преполагам,защото кърмя.Да ви кажа изпитвам огромноо удоволствие от кърменето,особено,когато малката блаженно суче-неповторимо е..но...може да прозвучи егоистично,моля ви не ме съдете-нямам търпение да спра/решила съм до 6 месец да кърмя уж/
-наистина ми е много досадно това изцеждане постоянно и ако зспя за по-дълго -притеснението да не ми се запушат каналите-защото е ставало вече 2 пъти...и постоянното течене на мляко...Но да не си помислите,че спирам..заради малката ще устискам още поне 3 месеца.
За спиралата...никога не съм си слагала подобно нещо ,пък и не искам.Дори тампони не ползвам.Не ми е гот нещо да стои вътре в мен.За сега караме по рискования начин,но скоро ще взема мерки,че...поне в следващите 3-4-5 сме решили да нямаме друго дете.
За Пентаксима-продава се наистина без рецепта.
Момичета много са ви сладки бебчовците,направо... Hug
А за хлебарките..ние нямаме,но пък си имаме нещо много по-отвратително ето:
не преувеличавам-изгелжда точно по този начин и сега са щъкнали навсякъде изкъщи!Понеже сме след ремонт,който още не е звършил и са оставени много дупки в стените и явно от там излизат-ще се побъркам от ужас.Миналата година купих някво прахче за пълзящи животинки ,но май не помогна... Sadсори,ако съм ви стреснала със снимката.
Хайде лек ден,отивам да си мия зъбите Laughing Laughing Laughing

# 236
Ето ни е нас  Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
Ламтурниче суууууууууууууупер си! Много ти благодаря!
Няма нищо, сега го сложи между имг-тата така:

Ама сте много сладки!Пу-пу!

# 237
  • София
Тони, честит рожден ден! Дано с празника свършат тревогите ти!

Кой питаше дали е време за второ? Аз се чудя дали да има четвърто Laughing Май съм пристрастена към бебета... Ама като знам как си планираме децата през седем години - 1995, 2002, 2009 - четвъртото ще е чак през 2016. Виктория ще е на 21 години - може да гледаме внуци тогава  Mr. Green

Дребния от известно време си заспива сам в леглото - не мога да повярвам! Поне с това ме компенсира за среднощната си лакомия.

Дояждам си домашния козунак (така де, защо се мъчих да меся) и започвам да свалям килограми... от утре.

# 238
Ламтурниче, обещай да не ми се смееш!!!!!!!!! Какво е "имг-тата"

# 239
qquza, аз ходих. Каза ми , че нищо ми няма, предписа ми феминела ваги с, слагах си ги 1 седмица и всичко беше ок, после пак започнах явно да се изчиствам. И стигнах до извода, че явно просто имам повече лохии, точно както ми е обилен и проблемен цикъла. Така че хич не се ядосвай, аз си мисля че по-добре повече дни с лохии, отколкото с проблеми. Ако не си ходила на контролен преглед след раждането, отиди все пак да те видят на ехограф, мен ме гледаха и казаха, че всичко е наред и нямам кисти.
Тони, ЧРД и от мен и малката Яна!
Желаем ти много слънце в живота и любов завинаги.
Ако някоя мама от София днес ще се мотае в центъра, ще ми е приятно да се запознаем. Аз обикновено се разхождам самичка, понеже си нямам компания с бебета, а приятелките ми са на работа.

Общи условия

Активация на акаунт