Изключвам факта, че всички в Селена са много добри специалисти. При мен си беше Божа работа... детето се оказа с засукана пъпна връв и тук в София като нищо да го бяха изпуснали...
На първа консултация, казах не Минев ,че искам да ме "дундуркат и носят на ръце". 
Ама дойдох там не само заради луксозен престой, а заради квалифицирани лекари.
Важно ,че детенцето е до теб живо и здраво, а тези 4 дни не ги мисли
),нали се сещате колко струва един тензух или ролка хартия или каквото и да е било там ,за да се постила на децата .
.
горките немци...
Няма да навлизам в подробности, но сичко беше на ниво и имам страхотни спомени от раждането. Д-р Матев идваше всеки ден, някой път и по 2 пъти на ден да ме видим и пита дали всичко е наред. Анестезиологът (д-р Кючуков) също редовно минаваше да ме види. Не знам ти какво толкова си очаквала, но моите очаквания се оправдаха.
все пак той не се е запилял на някъде си мисля...аз раждах при минев минаваше всеки ден по два пъти,а да не забравя да кажа че имаше момент дето бях пред вратата и той подмина и правейки две крачки дойде на себе си и те са хора вървеше като ранен самолет
от работа безсъние и се върна до стаята ми така че...а имах възможност да погледна журнала в който се отбелязва всичко за беб и мама не се безспокойте има персонал за това и лекаря и да не мине има нужната информация АЗ ТАКА МИСЛЯ
Изключвам факта, че всички в Селена са много добри специалисти. При мен си беше Божа работа... детето се оказа с засукана пъпна връв и тук в София като нищо да го бяха изпуснали...
Препоръчани теми