АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Само дето не разбирам защо не са си обновили цените - нормалното раждане е 880 лв от началото на септември  Peace

# 511
Хайде и аз ЦОП тука!На 18.08.2009г. родих своята дъщеричка в Селена!Бях планово секцио и ме израждаха доктор Кръшков и доцент Пехливанов,а анестезиолог ми беше доктор Георгиев!Въпреки че бях с много нисък хемоглобин,секциото мина без проблеми!Избрах доктор Кръшков,зашото ходих два пъти при него на 4Д и два пъти преди раждането.Само него познавах там!Може би съм единствена искаща си секциото,а доктора много искаше да е нормално,но без никаква започнала родова дейност не става!Не съжалявам за избора си за Селена!Още докато я строяха си казах,че един ден като забременея,искам тук да раждам(живеех отсреща).Сега продължаваме да водим бебка там при доктор Молева!Много съм доволна,че е в час с всичко ново!

# 512
Момичета,Селена имат форум на страницата си!Моля,който е раждал там да хвърли едно око!

# 513
Само дето не разбирам защо не са си обновили цените - нормалното раждане е 880 лв от началото на септември  Peace
А секциото - 1160 лв.

# 514
  • Пловдив
Здравейте момичета,
имам няколко въпроса към тези от Вас, които вече са раждали в Селена.
* нали обявената цена за секцио или нормално раждане е окончателна, т.е. в нея е включен престой, упойки и други подробности?
* колко време задържаха в болницата тези от Вас, които са раждали секцио?
* кои са най-необходимите неща за престоя в клиниката?

Благодаря предварително!

# 515
  • Пловдив
miraluba ,обявената цена включва всичко/храна за теб,хавлии,нощници,халат,упойки,обезболяване след раждането,раздвижване от рехалибитатор,сок,вода,за бебето-храна,памперси,дрешки/ без избора на лекар.Минев взима 100 лв допълнително,ако искаш той да те изражда.
Мен ме задържаха 3 нощи.
Носи си дълбоки гащи,чехли,паста,четка,гребен,ластик,душ гел,шампоан,сутиен /на кърмачките препоръчваха да са със сутиен/,гримове,телефон,зарядно
аз също си носих шоколад /като ме прасне депресията да си хапна Mr. Green/,лаптоп с карта за интернет,списания,моя си хавлия,сушоар

в деня на изписването ще ти донесат дрехи за теб и бебо

# 516
  • Пловдив
Елфитка, не ме спасяващ за 1-ви път.
Благодарности   bouquet

# 517
Мен ме държаха 4 дни, като ми се полагаха 5, но по принцип имах право да си тръгна на четвъртия ако искам. Странно, че плащаш за 5 дни престой - ако искаш да останеш повече, си плащаш отгоре, но ако си тръгнеш на 4-ти ден, не ти връщат парички Laughing
Иначе, аз си носех само лични вещи, какво ми хрумнеше, за мое удобство.
Успех!

# 518
Мен ме държаха 4 дни, като ми се полагаха 5, но по принцип имах право да си тръгна на четвъртия ако искам. Странно, че плащаш за 5 дни престой - ако искаш да останеш повече, си плащаш отгоре, но ако си тръгнеш на 4-ти ден, не ти връщат парички Laughing
Иначе, аз си носех само лични вещи, какво ми хрумнеше, за мое удобство.
Успех!
Много ме развесели и си спомням как някои хора ме питаха #Crazy(КОГАТО РОДИХ НЕ УСПЯХА ДА МИ СЛОЖАТ УПОЙКАТА-ЕПИДУРАЛНА,защото всичко стана много бързо за 20мин. Laughing)дали са ми върнали някаква сума т.е. от 480лв.тогава дали са ми приспаднали за упойката Joy

# 519
Liliq Zlatna ,определено може да се предизвика нормално раждане без започнала родова дейност, и двете ми са такива  Peace
miraluba, цената включва избор на лекар, но не в случая когато лекарят е Минев, това не го разбирам, но.... Rolling Eyes. Не знам дали си погледнала коментарите ни по-горе да видиш, че обявените от тях цени на сайта са вече променени  Peace. Виждам, че не ти остава много, желая ти късмет  Peace Hug

# 520
 PeaceАз родих нормално,но си сложих глобули за разкритие-ужасно страхлива съм и исках да знам кога какво що Wink

# 521
Само за д-р Минев ли се заплаща допълнително? А, за д-р Даскалов  Rolling Eyes преди време и за него май бях чела, че се доплаща нещо?
И какво ще рече - карта за интернет? Нямат ли там нет?

# 522
  • Пловдив
д-р Даскалов не е от състава на клиниката,а е външен лекар,който ползва базата на Селена.Знам че се заплаща допълнително,но трябва да говориш с него

# 523
Много странно с това допълнително доплащане newsm78

# 524
За Даскалов платих 1150, както и при другите беше тогава, сега с новите цени не знам, но в клиниката на регистратурата казват.

Общи условия

Активация на акаунт