АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Много ме е шубе за секциото, защото си е операция, но като казвате, че мога да се доверя на Даскалов и се чувствам малко по -спокойна.След около две седмици ми предстои  Praynig

# 586
Много ме е шубе за секциото, защото си е операция, но като казвате, че мога да се доверя на Даскалов и се чувствам малко по -спокойна.След около две седмици ми предстои  Praynig
Няма да сбъркаш ако се довериш на д-р Даскалов Peace Миналата година, декември месец, аз щях да раждам при него второто си дете, имах насрочена дата за секцио, но бебчо реши да се появява по-рано, точно в дните около коледните празници, когато д-р Даскалов отсъстваше от града. Обадих му се по телефона, той ми каза да отивам в Селена, където като ме прегледаха, установиха, че съм с 4 см. разкритие:) Е, в крайна сметка, родих нормално, много бързо. Много съм доволна/ Както разбрах впоследствие, д-р Даскалов е пристигнал късно вечерта на същия ден, за да изражда нормално друго момиче. На следващия ден дойде да ме види.

# 587
Нямам наблюдения за воденето на нормални раждания, обаче за секцио д-р Даскалов е с една дума професионалист, изпипва всичко в детайли, знае какво прави и как да го направи  bouquet

# 588
Подкрепям напълно Стеф!
Родих дъщеричката ни на 3-ти този месец в Селена при д-р Даскалов. Той ми следи цялата бременност и проблемите преди това. Изключителен професионалист и човек!
За раждането - и моето беше секцио. Много съм доволна и възхитена от доктора. Много е внимателен. Секциото мина без проблеми. Бях будна и видях бебка веднага като изплака. Докторът идваше всеки ден сутрин и вечер при мен. На вторият ден бях вече раздвижена и си ходех спокойно. Изкъпах се и си вдигах малката принцеска спокойно. На 4 ден ни изписаха, а на 5 в къщи си пусках прахосмукачка Simple Smile!
Разбира се и целият екип на клиниката - големи професионалисти!
 Голямо благодаря на всички!
Така, че можеш да му се довериш напълно!

# 589
И аз смятам,че Даскалов не е само за секцио, защото щях да раждам нормално при него, но се наложи секцио по мед. причини. Секциото мина неочаквано за мен леко - Даскалов наистина е много добър професионалист   bouquet

# 590
Даскалов няма нищо против нормалното раждане, според мен.
Предвид, че при него рядко ходят хора без проблеми, много чакани и трудно износени бременностти, нормално е процентът на секцио да е по-висок.

Преди няколко седмици си говорихме дали съм решила как да раждам и като казах, че предпочитам нормално, ако всичко е наред, ме поздрави. Колко е бил искрен не знам, но определено води и нормални раждания. Аз няма да раждам при него и не мога да там мнение в тази насока.

# 591
Момичета,много моля скоро раждалите от вас да кажат все още ли са толкова къси ношниците Wink,че по времето когато родих дъщеричката си не се чувствах комфортно макар че носих и свои,а не е нужно там има всичко Joyосвен тоалетните принадлежности.

# 592
  • Пловдив
нощниците са си все така къси особено,ако си по-висока.другото е,че копчетата на някой нощници ги е хванала липсата и достойнствата ми надничаха Joy

# 593
Ауууу тайничко се надявах да са подменени уффф значи живи и здрави като му дойде времето ще подготвя свои  Peace

# 594
  • Пловдив
Възстановяването след секцио наистина е напълно индивидуално. Аз пробвах и още 1вия ден вечерта седнах на леглото. На другия ден към 11 на обед дойде рехабилитаторка и станах. А почти веднага след това дойде акушерка с бебо и започнахме опити за кърмене. Дори и да не ставаш ще се гушкате и кърмите ако имаш желание, има кой да помага!
Относно нощниците, на мен ми идваше дълга. Аз по принцип не обичам такива и ги запрятам до кръста.

И не на последно място изключителна благодарност за професионализма на Д-р Ангел Карагьозов!

# 595
miraluba, честито   bouquet Бързо възстановяване!
Момичета, я споделете, че голямо съм шубе  Rolling Eyes Усеща ли се нещо по време на самата операция, страхувам се, че ще усещам как ме ровят, шият, режат и се опасявам, че с моята слаба психика няма да се справя. Първото секцио ми беше с пълна упойка и нищо не разбрах, а и след това нямах никакви проблеми, но тогава до последно си мислих, че ще съм нормално, в последния момент се свика екип и въобще не съм я мислила операцията, а сега ми е много притеснено  ooooh!

# 596
Споко - няма да усещаш рязане, ровене и шиене - и аз от това се страхувах. Щом моята слаба психика го преживя - значи не е изобщо страшно. Успех!

# 597
Спокойно Вили нищо не усещаш. Само когато вадят бебо усещаш придърпвания и после ти олеква изведнъж. Това е. После ти показват бебо отстрани и забравяш за всичко.
Успех! Peace

# 598
  • Пловдив
Вили, момичетата са ти казали точно какво е. Наистина гледай да си спокойна.
Има усещания, но болка не.
След като извадиха бебо ми сложиха нещо, от което толкова се успокоих, че чак ми се приспа. Отделно на това имаше и музика и си спомням, че дори мисловно си припявах.

# 599
Много ви благодаря момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт