АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Съжалявам много, че жената е починала след операцията, но съм в убедена, че в Селена са направили и невъзможното за да я спасят!
Със сигурност са направили всичко, което са могли, за да я спасят (Бог да я прости  Praynig), за жалост не е било достатъчно..... Притеснителното е, че нямат обяснение за случилото се: "Просто жената е имала малшанс, каза гинекологът д-р Здравко Минев."
Да си призная, честно, след случката се паникьосах и си отмених насрочената при Минев операция.

# 631
Да си призная, честно, след случката се паникьосах и си отмених насрочената при Минев операция.
[/quote]

Що за глупост е това? newsm78
Дори при най-елементарна манипулация може да се получат усложнения и какво, по тази логика дайте да не се оперираме, че може да се случи нещо! Преди две години моя приятелка почина след секцио. По време на операцията се отключва ДИК синдром, следва масивна кръвозагуба, тя с рядката АB-, направихме и невъзможното да намерим кръв, но тя така и не се събуди от комата и след няколко дни борба за живота й почина. И когато тази година ми се наложи да раждам секцио аз какво трябваше да направя? Да си отменя операцията и да си убия бебето ли? Я по-сериозно, моля ви!
Въпреки че може би съм единствената в този форум, която не харесва Минев, не се съмнявам, че е направил всичко възможно да спаси жената.

# 632
Не ме разбирайте погрешно  Naughty Минев е страхотен специалист, доказал се с годините, но все пак е човек. Стресът от случилото беше огромен, не само за близките, но и за докторите от "Селена". Опасявам се, че бизнесът взема връх и нещата тръгнаха малко като на конвейер, а това никога не е хубаво що се отнася до здравето на хората.

# 633
... Опасявам се, че бизнесът взема връх и нещата тръгнаха малко като на конвейер, а това никога не е хубаво що се отнася до здравето на хората.

Много си права.  Peace
Преди 2 год. и половина родих в Селена,при д-р Топалова.Бях наистина доволна.От всичко изчетено и чуто от тогава до сега обаче,си правя извод,че нещата вече са предимно в посока правене на колкото може повече пари,а не грижа за пациента.Смятам втората си бременност да поверя отново на д-р Топалова,но усетя ли,че комерсиалното е преди грижата за здравето ни(моето и на детето) ще търся друг вариант.

# 634
Момичета има ли някой, който да е раждал в Селена без да плаща ако е осигурен с допълнително здравно осигуряване, и къде се е осигурил. Разбрах че има нещо такова и сега разпитвам за да науча подробности.
Някой чувал ли е нещо такова?

# 635
  • Пловдив
TANEVA_07 ,да,има такава възможност-трябва да се осигуряваш допълнително здравно към някое дружество.Често от работата го правят.В момента не мога да посоча обаче такова дружество.Дженерали ми се върти,но не съм сигурна

# 636
Момичета Rolling Eyesискам да ви попитам: от Селена издават ли болничен лист след раждане?! Защото разбрах,че Минев не издава б.л. преди раждане,много ме интересува,благодаря. Confused

# 637
  • Пловдив
разбира се,че издават болничен след раждане за 42 дни

# 638
 PeaceДа издават разбира се,а Минев не издава защото не работи със ЗК и тогава каза че може да ме прати да ми издадат(но каза защо да плащам 10-15лв.тогава,като може без да плащам да ми издадат)т.е.аз през цялото време си ходих при него на ЖК,но се бях записала и по ЗК за да си правя изследванията които ми се полагат по ЗК и така Wink

# 639
  • Пловдив
TANEVA_07, моя приятелка роди в Селен и и го платиха от  Здравен фонд дал бог Живот и Здраве, сега ще водя една друга позната която сега забременя за да и водят чрез този фонд консултациите преди раждането-безплатно пак в СЕЛЕНА. Един телефон ако искаш 0700 16 406.

# 640
За мамите които водят децата си на преглед в Селена!От 1 декември прегледа е 30лв!

# 641
Момичета, кажете как да стигна до Селена с градски транспорт? В понеделник ще има Ден на отвоерните врати и искам да отида за разгледам. Няма да имам възможност да отида с кола, а не знам кои рейсове ходят до там. Живея чак на другия край на Пловдив - в Тракия. 

# 642
Със нещо до централна Гара и после 222 и слизаш на спирката след Хирургиите!Другия вариант е до ценъра и на Гладстон чакаш 6 и 66!И пак на спирката след Хирургиите!Ако има пък някъде до вас да минава 24 идеално !Отиваш направо там!Има и вариант да хванеш 29 и да слезеш в Смирненски на спирката на Общината и от там да се мушнеш през блоковете(много е лесно:хващаш улицата зад съвета и за 5 минути си на Пещерско.Няма как да се объркаш,минава се училището,детската градина и един блок,стигаш светофара, пресичаш и тръгваш в посока Хирургиите и третата сграда е Селена,точно до магазин Лекси! Hug

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 14:22 от Liliq Zlatna

# 643
Liliq Zlatna, благодаря за бързия отговор   bouquet

# 644
Tоку-що прочитам и научавам,че за преглед на нашите съкровища ще плащаме с 10 лв. повече,не че 10 лв. имат кой знае каква стойност,но се чудя ако се наложи още едно увеличение колко ще плащаме тогава....?!И въпреки всичко ще продължа да плащам за услигите на клиниката защото единствения лекар на когото имам доверие и се доверявам по отношение на моето съкровище е доктор Молева.

Общи условия

Активация на акаунт