АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Мами искам да попитам колко време предварително се записвате за преглед при д-р Молева? А, и някой слагал ли в Селена ваксината Пентаксим и колко струва? От там ли я дават или си я купувате и я носите? Благодаря предварително!

# 646
До колкото знам,те ти я взимат от фирмата им снабдител на 55лв,ако не се лъжа!Информацията ми е от преди 2 месеца!Относно часовете мисля,че е хубаво поне една седмица предварително да се обадиш!Най-добре е като решиш да слагаш ваксината да съчетаеш и прегледа с нея за да не плащаш 2 пъти!Според мен най-добре се обади на Молева и се разбери по телефона,как ще стане всичко това!Ако го нямаш пиши да ти го дам!

# 647
Този месец и на нас ни предстои реимунизация с пнтаксим,когато поставяхме първите 3 цената на всяка беше 60лв+20лв.за преглед,сега в най-добрия случай сметката ще ни е 90лв.

# 648
Претенциозен хотел с някои характеристики на болница! Спестено е от всичко - включително от добрата медицинска грижа, за съжаление... Ако ви е мил живота на неродените ви бебета, не ходете да раждате там! Не разбирам защо тази тема е пълна със суперлативи, като Селена е много повече търговско сдружение отколкото болница. Като ми премине гнева, ще пиша повече!

# 649
  • Пловдив
zran40 ,явно се е случило нещо лошо.Разкажи ни.

Иначе сме наясно,че там няма как да се погрижат за бебета с проблеми.Но въпреки това пак ще раждам там един ден.Познай защо?За мен и дъщеря ми се грижеха прекрасно и нямахме и нямаме никакви проблеми.

# 650
Във всяка болница има некадърници. Peace Не съм раждала в Селена ,а в друга клиника. Това че се грижат добре си заслужава,защото една жена след раждането има нужда от внимание ,а не от някой нацупени сестри които се държат троснато. Peace

# 651
 zran40, съжелявам много, че си останала разочарована, би ли споделила какво се е случило когато си в състояние разбира се  Peace. Не се учудвай, че намираш суперлативи - няма какво друго да напишем след като сме толкова доволни и то именно от медицинското обслужване. От каквото й да си недоволна, е добре да го отнесеш към управата  Peace

# 652
zran40 ,явно се е случило нещо лошо.Разкажи ни.

Иначе сме наясно,че там няма как да се погрижат за бебета с проблеми.Но въпреки това пак ще раждам там един ден.Познай защо?За мен и дъщеря ми се грижеха прекрасно и нямахме и нямаме никакви проблеми.

Не се заричай за нещо, което не зависи от теб
И моето първо раждане беше лесно и от Селена щяха да съм във възторг - само че тогава не беше отворена
Вторият път обаче лежах за задържане там, плащах си по 60 лв на ден без да коментирам, доверявах се безрезервно, вярвах, че всичко ще е наред и един ден се каза "а, за това бебе не можем да поемем гаранция".... Оправяйте се.
Сега съм бременна за трети път и през ум не ми минава да отида там.
иначе не е като да не съм била и усетила прекрасното отношение. Просто живота на детето ми ми е по-мил.

# 653
  • Пловдив
Каспър ,написала съм,че там е за бебета без проблеми.Естествено,че ако съм наясно,че има проблем няма да отида там само,за да угодя на себе си.Отделен е въпросът колко от проблемите се разбират предварително...
Чела съм за,случилото се на теб Peace

# 654
Отделен е въпросът колко от проблемите се разбират предварително...

Да, и като ги разберат какво правят.
Моята аномалия генетична при сестра ми в Италия я откриха в шеста седмица, а тук при едно мъртво раждане и следваща проблемна бременност се чудеха дали да ми пускат изследване, а лекарката по ЖК даже не беше и чувала за такова. Това за следенето на бременността.
Истината е, че навсякъде са много изостанали в неонатологията. Не само в частните болници, навсякъде.

# 655
Във всяка болница има некадърници. Peace Не съм раждала в Селена ,а в друга клиника. Това че се грижат добре си заслужава,защото една жена след раждането има нужда от внимание ,а не от някой нацупени сестри които се държат троснато. Peace

Много зависи какви са ти нуждите.Аз от този тип внимание да ми държат ръката/както направиха и т.н/ нямах нужда.Имах нужда детето ми да е здраво и аз да се възстановя бързо.Имах нужда да знам, че ако недай си боже нещо се случи ..има нужда от апаратура ще има такава в болницата в която съм.В трети месец лежах за задържане и в Селена бях..за малко.Не съм против клиниката като цяло, просто моето виждане е друго.Моите нужди бяха други както вече разясних.Не че и там където родих не получих внимание, макар и да имаше някоя сопната акушерка, като бях здрава и детето ми също имах достатъчно сила да поставя на място една- две и престоя ми не се помрачи 6 дни докато си бях в болницата.

# 656
  • Пловдив
 Нормално е да има доволни и недоволни.Аз бих родила там, където работи лекаря който посещавах.Абсолютно му се доверявах за всичко.Малко хора имат моя късмет, защото знам какво е да се луташ и да се чудиш на кого да вярваш, защото двама лекари рядко са на едно мнение.Иначе "Селена" си е нормална болница.Нищо общо с хотел.Друг е въпроса, че всички родилни отделения е добре да изглеждат така.Дядото и вуйчото на съпруга ми са лекари.Не са гинеколози и доста по-често са сблъскват с неприятната страна на професията си.За съжаление, хора умират постоянно, но тъй като бременната жена не е болна и когато нещо лошо се случи с нея или бебето, трагедията е много по-голяма и за нея и за лекаря.Лекарите на са толкова безчувствени, колкото изглеждат.Напротив, но човек извън обкръжението им не би го разбрал.

# 657
Като разбрах за смъртния случай в "Селена" и аз бях потресена. Но тъй като съм на мнение, че д-р Минев е най-добрият гинеколог в България, си мисля, че не е негова грешка. Иначе смъртни случаи има много повече в родилните отделения на държавните болници, просто не се дава толкова гласност, защото се смята за нормално.
Не харесвам родилното отделение във ВМИ и от личните си впечатления мога да кажа, че цари пълно безхаберие. Може така да си те оставят, без грам да ти обърнат внимание. Може лекарите да са добри, но просто нехаят.
Давам пример - в края на март лежах там за запис на тонове три дни. В моята стая беше едно момиче, бременно като мен в края на 8 месец, което първо бе лежало в Окръжна, но оттам вдигнали ръце и я изпратили във ВМИ. Казали й, да предаде на лекарите във ВМИ, че тоновете на плода падат и да ги следят!!! Представете си, тя да кажела... Вместо по официален път да го запишат в епикриза, както си му е реда. Когато мен ме приеха, момичето лежеше вече от около седмица във ВМИ и освен един-два записа на тонове, не бяха предприели нищо друго. На картона на момичето пишеше черно на бяло, че плодът изостава с около месец. Отделно момичето повръщаше нон-стоп и не беше яла и приемала течности от няколко дни. Умираше от болки в стомаха и се превиваше и виеше почти по цял ден. Постоянно звънеше на роднините си с молба да й помогнат. Опита се да говори с д-р Димитрова, но тя само й се скара, че преувеличава, и толкова. Момичето се принуди да си плати за 3Д преглед като външно лице, а не като пациент на отделението, за да й кажат, с колко вече изостава бебчето и има ли кръвоток пъпната връв. Прегледа я д-р Корсемов и вместо да сигнализира колегите си в отделението, в което и той самият работи, той й каза, да кажела тя сама, че имало проблем!!! За сравнение - аз, като връзкарка, бях изпращана всяка сутрин на запис на тонове и отделно веднъж на 3Д, макар че в моя случай нямаше нищо притеснително и сериозно, просто презастраховане.
Накрая майката на момичето отишла при шефът на отделението и една сутрин я привикаха в стаята на лекарите. Станах неволен свидетел на разговора, защото чаках отпред за изписване. Димитрова такъв скандал й дръпна, че се осмелила да се оплаква на главния... Твърдеше, че не била се оплакала първо на дежурните лекари, което изобщо не беше вярно, защото по мое и на другото момиче в стаята настояване тя пред нас се оплака на двама дежурни, но внимание - никакво.
Е, след оплакването на майката на момичето включиха глюкоза за захранване. Запис не последва.
След няколко месеца срещнах момичето с вече роденото й момченце. Попитах я, как е завършило всичко. Обясни ми, че все така не й обръщали внимание и накрая една от младите лекарки взела присърце случая и настояла за секцио. Така спасили детенцето.
От друга страна, дюшеците на леглата в отделението бяха толкова твърди и на бабуни, че за три дни не съм спала нито една нощ и накрая просто умирах от болки в гърба. Някои момичета си донесоха дунапрени, защото не издържаха! Айде, мерси!
И като заключение - смъртта на първата ми рожба бе причинена именно от прехвален доктор в друга болница, само че общинска!

И няколко думи за прословутата "комерсиалност" на д-р Минев. Аз си ходех два пъти в месеца на прегледи при него през цялата ми бременност. Заради първата ми неуспешно завършила бременност, човекът взе присърце случая ми. Два пъти съм му се обаждала с притеснения, че нещо не е наред. И двата пъти се отзова за 10 минути в кабинета си, макар и в извънработно време, като нито веднъж не ми взе пари за извънредните прегледи. Единият път го вдигнах от вечеря с приятели в петък вечер... Вторият път пък дойде директно от летището. Отделно ми даде апаратче и гел за следене на тоновете. Звъняла съм му, докато е в чужбина. Той сам ме набираше и ме изслушваше внимателно за негова сметка. Нищо повече не е спечелил от мен, отколкото от всяка друга пациентка. Дори не съхраних клетки в банката, която той ми препоръча, с което е изгубил пари, защото всяка банка дава процент за всеки пациент на лекаря, който е препоръчал банката. И дума не ми каза.
След раждането един ден се притесних за разреза от секциото, наболяваше ме. Докторът каза веднага да отида в Селена. Дойде и той. Извини се, че е с дрехите си от игра на тенис, но си прекъснал играта.
За каква комерсиалност говорим, бе, хора!?!? Какво искате, да ви лекува безплатно ли?!

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 00:55 от asja

# 658
Искам да питам ако някой знае фамилията на акушерка Катя от Селена да ми каже.
Благодаря предварително  Hug !

# 659
Някой знае ли телефон на педиатърката в Селена - д-р Василева?

Общи условия

Активация на акаунт