АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 707
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Ако звъннеш в Селена ще ти го кажат Peace

# 661
  • Пловдив
Някой знае ли телефон на педиатърката в Селена - д-р Василева?

0886131137

# 662
Елфита,
благодаря ти много!   bouquet

# 663
Мамчета, моля ви споделете ако някоя от вас е ходила на тонове в Селена  Rolling Eyes Трябва ли предварително да си запазвам час? Колко време ще трае процедурата?
Благодаря ви предварително!

# 664
  • Пловдив
villy ,не си записваш час.Ако има свободен апарат,те слагат.Едва ли има наплив и свободен апарат ще има.Процедурата трае може би 20-30 мин

# 665
Много ти благодаря Elfita  Hug Тогава още утре отивам. Пък дано имам късмет и да случа на свободен апарат, че мъжът ми ще чака и да не го изнервям.

# 666
  • Пловдив
villy ,кажи му,че ще се бавиш един час и като свършиш за 30 мин ще се зарадва много. Mr. Green
плюс това в чакалнята има чудесен кафе-автомат

# 667
Някой знае ли каква марка АМ използват в Селена?

# 668
  • Пловдив
campanula ,най-често ползват Фризолак.Но на втория ден от нашето пребиваване им свърши и даваха на бебетата розов Хип.Не е добре така да се сменя млякото,но какво да ги правиш.
Вкъщи продължихме с НАН /това мляко бях избарала за бебето ми-знаех,че няма да кърмя/-та стана манджа с грозде.Но от Нана съм доволна-редовно изхождане и нормално качване на килограми.

# 669
Сampanula на нас не са давали АМ /поне аз не исках/ но видях че правят Аптамил.

# 670
Явно дават каквото имат АМ.  Малкият пи АМ, защото бях секцио. Дохранвах доскоро със специално АМ, та исках де премина на нормално съобразно това в болницата.

# 671
В повечето случаи дават Фризолак,тъй като било най-лекото мляко за бебетата,като за начало!Ако ги попиташ какво да даваш в къщи,ще ти препоръчат Аптамил!

# 672
На нас ни казаха Нан въпреки че не съм искала да се дава никакво АМ  Rolling Eyes. Но като цяло съветите им за кърмене не са както трябва ,за съжаление. Ще ми се в такава хубава клиника да имаха примерно визитки на консултанти по кърмене и  инфо как да се стигне до тях. Peace

# 673
Здравейте момичета,искам да ви питам за следното.Напоследък разни познати ми тръбят,че в Селена въобще не се съобразявали с желанието на родилката и измисляли начин да те накарат да раждаш секцио.Вярно ли е това?
Мен ме водят там,въобще не съм повдигнала въпроса за раждането още,наблюдава ме д-р Матев и съм много доволна от него,но ако случайно се окаже вярно това,как да процедирам?Искам да си раждам нормално,живот и здраве,ако всичко ми е Ок...

# 674
acid, това не е вярно. От януарките има една майка, която заради тежко нормално първо раждане държи на секцио по желание и още я уговарят да ражда нормално.  Peace С нея ходим при д-р Минев, на мен в понеделник ще ми плануват датата, но аз съм с висок диоптър и второ секцио. Първото ми беше в държавна болница по спешност, заради много лоши записи преди 4г.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт