1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 60

• 20 643
  • 439
  •   1
Отговори
# 345
  • на морето
Добро утро , джанъмки !
От много страсти компа спече снощи и ме отряза , та принудително се въдворих в леглото ...
ВЗ , благодарности за закусчицата !   bouquet
Че за десерт и ново инфо има .... Ишаллах!
Аз директно един въпрос имам към Анна 3 ком -
като се събуди и тя - За днес вечерта беше обявила , че по някакъв ТВ канал Халит Ергенч ще говори . Беше пуснала и линк за директно гледане някъде из предните теми .
Моля   Praynig Praynig Praynig Praynig   , би ли  повторила информацията , да се опитаме да гледаме пак онлайн довечера ?

# 346
  • София
Знам че ще звучи за някои пресилено, ама холивудските актьори могат само да се учат от тези.
Много са естествени, без излишно преиграване. Страхотни са и много обаятелни.

Изобщо не е пресилено. Отдавна го обсъдихме това.
В този, а и в другите турски филми - също!, всичко говори - жестове, мимика, сравнения, поза, мизансцен, погледи, диалози .... Всичко.
Нищо не е случайно поставено там!
Докато в Хамериканските филми повечето е индустрия на конвейер! Само да се направи филма, а какво става - това са подробности, на които не се обръща много-много внимание.

# 347
  • на морето
За сега приятен и спорен ден на всички !
До след няколко часа и да  не пишете много , ей !
 Майтапя се бе ,сладурки !  Wink

# 348
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ как го измислиха пък в 16,30 ни в клин ни в ръкав поне като беше следобят момичетата ни качваха сериите до към 17,30 - 18,00 часа и си гледахме сега абе тези хора как един път не го направят като хората  newsm78

# 349
Знам че ще звучи за някои пресилено, ама холивудските актьори могат само да се учат от тези.
Много са естествени, без излишно преиграване. Страхотни са и много обаятелни.
Изобщо не е пресилено. Изумителни са всички като почнеш от Каан и стигнеш до Бурхан. И не само актьори, ами и сценаристи, режисьор. Но  smile3505, че пак ще изкарам някоя ода. Обаче няма друг филм, за който така да съм боледувала. Аша, положението става все по-зле.

# 350
ами то в 17.30 почва Милен Цветков,а филма е час и половина ,не е възможно да почне з 16.30

# 351

Аз директно един въпрос имам към Анна 3 ком -
като се събуди и тя - За днес вечерта беше обявила , че по някакъв ТВ канал Халит Ергенч ще говори . Беше пуснала и линк за директно гледане някъде из предните теми .
Моля   Praynig Praynig Praynig Praynig   , би ли  повторила информацията , да се опитаме да гледаме пак онлайн довечера ?

докато Анна даде повече инфо като се появи(ако има) ето копнах й поста от предната тема:
Цитат на: anna3com
Също тази сряда от 22.30 Халит ще е на Стар ТВ. Ето ви линка за програмата.
Wednesday on STAR on MEGA MAGAZIN at 22.30 is Halit
look
- Binbir Gece dizisinin Onur’u Halit Ergenç, 7 oyuncu arkadaşıyla birlikte aldığı ödülü, nasıl espriye vurdu?
here is the link
http://www.startv.com.tr/ProgramDetay.aspx?ProgramID=101

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 11:30 от castanea

# 352
castanea, страшна си. Винаги реагираш толкова бързо на всяка молба. /точно по Онуровски/  bouquet  bouquet  bouquet
Ако ще дават филма в 16.30, защо чакат да свърши Биг Брадър. Няма логика.

# 353
# 354
ами то в 17.30 почва Милен Цветков,а филма е час и половина ,не е възможно да почне з 16.30

Оле да дано да не е вярно бяха казали че ще е 20,00 или 21,00 часа дано така да го направят на мястото на Вип брадър и без това им гледаме глупостите във Випа дано поне като свършат да ни пуснат филма
Ами момичета на трейлера пише че на 28 април ще е 88 серия ,а дали е така ?

# 355

Напротив!

.........
13:00 - Студен лед - сериал
14:00 - Забранена любов - повторение
14:30 - Блясък - сериал
15:30 - Едно момиче в Аляска - сериал
16:30 - 1001 нощи - сериал
18:00 - Сделка или не - телевизионна игра
19:00 - Календар - централна емисия
20:00 - Комедийно шоу
20:30 - Стани богат - куиз шоу / Царете на Комедията
22:00 - Забранена любов - сериал
.........

Просто спират Милен Цветков (то е нормално - нищо кой знае какво не е предаването, а и сутрин и следобед идваше в повече)

castanea, страшна си. Винаги реагираш толкова бързо на всяка молба. /точно по Онуровски/  bouquet  bouquet  bouquet
Ако ще дават филма в 16.30, защо чакат да свърши Биг Брадър. Няма логика.

Има - след като спре ВИП-а ще си претрансформират програмата, всичко ще си дойде по местата. А и предполагам не искат да става понатрупване в програмата. Може и някъде средата на май да закупят окончателно всички епизоди и да изчакат няколко дена да свърши ВИП-а и да пуснат сериала вече. Така си мисля.

# 356
Може ли да питам, до коя серия коментирате с ЧЕРНИ букви, че да не оплескам нещата  Grinning

# 357
  • София
До 79 серия!  Hug
От 80 нагоре - с бели букви, докато не се преведат.
Мишел каза, че ще свършат до седмица, евентуално!  Hug

# 358
Не казаха ли най-напред, че ще го дават от 8 вечерта. Иначе защо чакат да свърши Биг Брадър, няма логика. А за 16.30 се съмнявам, то е още по-негледаемо време. Ако искат рейтинг, ще го пуснат от 8 вечерта. И рейтинга на Нова ще скочи ей така   Stuck Out Tongue Winking Eye People Angel

# 359

Напротив!

.........
13:00 - Студен лед - сериал
14:00 - Забранена любов - повторение
14:30 - Блясък - сериал
15:30 - Едно момиче в Аляска - сериал
16:30 - 1001 нощи - сериал
18:00 - Сделка или не - телевизионна игра
19:00 - Календар - централна емисия
.........

Просто спират Милен Цветков (то е нормално - нищо кой знае какво не е предаването, а и сутрин и следобед идваше в повече)

То по добре да сменят местата на Сделка или не и на 1001 нощи?? Има ли някой който гледа това предаване?? Вече му се губи смисъла на това предаване .... Ако ще е така по-добре да си го оставят от 13,30 за да може ние работещите да го гледаме вечерта ... Иначе най-добре е от 20,00 ч. хем всички ще го гледаме за удоволствие

Общи условия

Активация на акаунт