1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 60

• 20 645
  • 439
  •   1
Отговори
# 330
  • София
...... питаше за зодията ми май .....->BB : лъвица съм лъвица ...мяуyyyyy

А аз се чудя защо толкова много ми допадат коментарите и снимките ти, а то защото сме от една и съща зодия .....

# 331
# 332
О ИНКА и ти ли? ббпак гледах края на 87 и ми се иска Шех да беше извикала---Как ви ОБИЧАМ само двамата, любимите ми мъже!

# 333
# 334
Разбрахте ли, че 1001 Нощи започва от 18 май и вече няма да е от 13:00, ами от 16:30ч.?  Flutter

пп - поправям се,, на 17-ти неделя свършва ВИП-а и от 18-ти понеделник, започва 1001 Нощи Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 11:12 от •ºt®eisyº•™

# 335
  • София-Банкя
От къде дойде тази новина? От Нова ТВ ли?

# 336
  • София-Банкя
17-ти май е неделя, нещо не ми се вярва

# 337

Разбрахте ли, че 1001 Нощи започва от 17 май и вече няма да е от 13:00, ами от 16:30ч.?  Flutter

Shocked верно ли?
Браво бе ,взели са поука ,ама май тоя час е още по-неудобен  newsm78,ще видим.

# 338
Разбрахте ли, че 1001 Нощи започва от 17 май и вече няма да е от 13:00, ами от 16:30ч.?  Flutter
Пак не мислят за нас работещите хора  smile3511

# 339
От къде дойде тази новина? От Нова ТВ ли?

От темата за Вип Брадър и по-точно от потребител pinko Издава ни новини от кухнята и това е в предварителната програма на Нова Тв (т.е. неофициална разбира се), но поне новите епизоди ще тръгнат тогава, а за часа може и да го променят, но засега е с нов час на излъчване.  Peace

пп - аз все пак реших да чакам за епизодите по телевизията с озвучаване, защото иначе нещо не ми понесе. Гледам в субтитри, защото турски не разбирам, и изпускам цялата игра - то там не са погледи, не са чудо... а иначе сигурно пак ще ми се налага да гледам каченото във Ви-бокс.   bouquet

17-ти май е неделя, нещо не ми се вярва

Еми на 17-ти свършва Випа, точно неделя, и програмата е от понеделник, която ни даде Пинко  Peace , поправих се.

# 340
  • София
Гледах отново трейлъра на 88 серия (http://www.vbox7.com/play:7ad7655a) и   май съм обнадеждена малко ....  Rolling Eyes
Еда ще има неблагоразумието да се обади на Шех, да й разкрие какви ги е свършила на сватбата с Онур. Дано това отрезви малко Шех.  Praynig Praynig Praynig
А Онур ми изглежда отчаян, но .... не се знае от коя сцена са измъкнали физиономията му режисьорите. Може и решителен да е, в края на краищата. Така ми се иска!
А Бенну ми хареса в 87 серия - не пие, спокойна е, взе живота си в ръце, въпреки опита да си пререже вените, подаде молба за развод. Най-после нещо решително да направи - стига е вървяла и тичала след Керем и стига се е мъчила да спечели любовта му. Керем я обича, но по свой начин, малко странен. И не го показва.
  Cry

# 341
  • София
Пак не мислят за нас работещите хора  smile3511

То е ясно, че пак с дърпане ще гледаме, ама поне вече е ясно, че ще продължат излъчването на епизодите до края на филма.  Hug

# 342
На мен не ми се вярва да почва от неделя ,а за часа нямам претенции,защото работя 2 на 2,и така или иначе  двете серии ги гледам вечер на компа.

# 343
Знам че ще звучи за някои пресилено, ама холивудските актьори могат само да се учат от тези.
Много са естествени, без излишно преиграване. Страхотни са и много обаятелни.

# 344
Поне да е от 17,3ч

Общи условия

Активация на акаунт