1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 60

• 20 655
  • 439
  •   1
Отговори
# 315
Добрутро, красавици
Явно много страсти са бушували снощи, съдейки по обема на белите текстове. Едва се сдържам да не ги чета. Иска ми се да очаквам с нетърпение развитието на приказката, да не знам какво ме чака. Тръпката е различна. Благодаря ви, че проявявате такова разбиране към нас, които сме изостанали.  Hug  bouquet
Чакам с нетърпение качването на субтитрите и благодарност на всички момичета, които не жалят време за да ни доставят удоволствие.
Дано сънищата ви наистина да са били сладки и да сте сънували своя любим герой. И дано Онур е сварил да ошета във всички сънища, че тя нощта е кратка, а той горкия един.
Лек ден на всички.
От някои черни думички разбрах, че Еда все още не си е получила заслуженото. Дали така ще се измъкне тази гадина мръсна, трябва да й измислим някаква заслужена смърт. Но снимките са приключили и това няма да помогне, ама поне за лично удовлетворение  да пофантазираме.

# 316
Добр'утро колеги , kAko cMe  Mr. Green Whistling Hug

ЕTO една бърза Истанбулска закусчица  за героите от снощи, бая калории изразходихме:bowuu:

ps: кой казваше нещо за дъвките и локумите в сценария вчера...те таз' дъвка много се тачи у TR http://www.yiyelim.com/img/lrg/126009.jpg ...Falım Damla Sakız фалъм е марката (като fortune cookie е е - във опаковката на всяка дъвка има нещо като пожелание - http://media.photobucket.com/image/falim%20damla%20sakizi%20fal/ … ypictures/fal.jpg ; http://media.photobucket.com/image/falim%20damla%20sakizi%20fal/ … pictures/fal2.jpg ; а самата дъвка има вкус на бор ...като едно време боровите дъвкu дето продаваха и тук..любима ми е )...а за локумите, а моля ви се, нЕма да се обиждаме на TR локум  Mr. Green hahaha http://www.rehberalem.com/firmalar/28965/urun/lokum_imalati_257.jpg
http://lezizsofralar.net/wp-content/uploads/2009/01/lokum-kombine.jpg
http://site.mynet.com/sanalholding/mynet_resimlerim/dogal_incirim_lokumu.jpg

ps2: danguleva    - питаше за зодията ми май Whistling Mr. Green , ,,,познай . Laughing Flutter.(толкоз в рима,..др. в прав текст)....-->BB : лъвица съм лъвица ...мяуyyyyy  Crazy

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 10:20 от bz

# 317
Добро утро приятелки и съмишленички. Голямо писане е паднало вчера. И аз умирам от любопитство да разбера какво сте писали с бели букви, ама ще се въздържа. Пък до следващата серия вече се надявам да съм ви стигнала.
Magi много ми хареса това, че филма има възпитателен ефект за мъжете.  Joy Joy Joy. Ами той си е направо учебник, пълен с примери как да се постъпва или не в дадена ситуация. Ех, ако можеше повече мъже да го гледат и повече Онурковци да се пръкнат.

# 318
  • София
bz,
Имай милост!  Praynig
С тези рахат лукуми и с тази закуска калорийна бомба пускаш отново!  

Отивам да изгледам вчерашната серия отново, че да мога да работя качествено!
Ех! Тоз Онур не ми даде да мигна снощи!  

# 319
Добро утро и от мен
БЗ кога успя и закуска да ни приготвиш    Hug
благодаря   bouquet
аз не се фърлям на сладко, но с тези снимки на локума eat  чак се пресегнах да си взема

борови дъвки отдавна не съм виждала
това с пожеланията добре са го измислили - като късмет за деня

Ех! Тоз Онур не ми даде да мигна снощи!  
ами как да мигне човек не става но бб умее през врати да влиза Онур и в предните сезони имаше такива сцени - всеки път е един и същ ефекта поне за мен

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 09:53 от castanea

# 320
Е по TR е така  Crazy:

- Иcкаш ли още малко от манджата/локума/чая, ..etc.
- Не-e-e-e
- А, добре, дай си чинията/чашата, да сипя още малко Mr. Green Laughing Flutter Whistling hahaha

И така по 5 пъти ...а вие се плашите от картинки  hahaha Mr. Green Hug

# 321
bz
т.e диета всякаква тук забравете и от локума си хапнете

# 322
  • София-Банкя
bz, да си жива и здрава ! Недей моля те с този кулинарен разврат, че ще ми се пръсне сърцето - имам възрастови изменения все пак.

# 323
bz
т.e диета всякаква тук забравете и от локума си хапнете

Aynen öyle (Aйнен Oйле) = Точно така  Mr. Green Hug

HO ако имаш 10 гости и им носиш храната и сипваш и пресипваш по 10 пъти няма опасност ...калории се горят като нищо  Mr. Green...др. седмица при някой др. той да си изгори калориите докато търчи до кухнята и хола и така ...а бе тук няма масово хора с наднормено тегло въпреки локумите баклавите бьореците .. Mr. Green Hug Peace

Dinah - нЕма 'те е стрaх  Mr. Green ..един крос по плажната ивица около Онуровата къща и си готова..хем чист въздух, хем сърце ще заиграй (къде от тичането, къде от сини погледи  Crazy Whistling Mr. Green Hug)

# 324
  • до най слънчевия бряг
Бз благодаря за превода  и снощи В миналата тема бяхме пуснали с Дафи едно стихче за момичетата преводачи и субтитрослагачи
там имаше и за теб --

Бз с превода си в  ефир
всеки вторник радва ни безспир

та така е ама ти не само ни превеждаш ами и даваш такава ценна информация за живота в южната ни съседка ,че много неща от филма които иначе нямаше как д аразберем ни сават понятни
А пък днес и закуска си спретнала   chef---  bouquet

Бб Абе дали пък Бену не е пак ббременна ,нещо много удоволетворена ми се видя снощи,А пък Шеф ме дразни ,как мило се усмихва на тази глезла дуру а пък на горкия Каан все нещо му крещи напоследък Как няма да се хвърли в прегръдките на Онур това детенце

# 325
Бз благодаря за превода  и снощи В миналата тема бяхме пуснали с Дафи едно стихче за момичетата преводачи и субтитрослагачи
там имаше и за теб --

Бз с превода си в  ефир
всеки вторник радва ни безспир

та така е ама ти не само ни превеждаш ами и даваш такава ценна информация за живота в южната ни съседка ,че много неща от филма които иначе нямаше как д аразберем ни сават понятни
А пък днес и закуска си спретнала   chef---  bouquet

Siren (a.k.a. deniz kızı na TR  Mr. Green) - Благодарско за стихчето ...ей и аз съм тук/там ...наистина ми стана мило  Hug Hug Hug . А както има четене с разбиране, така има и гледане с рaзбиране, и наистина ако не се знаят някои основни момeнти от традицията на дадения народ понякога вPъзките са нелогични ...пък аз обичам и да пиша, а да говоря тоже - не можеш ме спрe 4oBek  Mr. Green, тъй че problem yok  bowuu Hug

ps: хайде ние тръгваме по задачи  Whistling ; да изпишете тази тема, аз ще ви проверя по-късно ,.. лек и готин ден , макар и дъждовен/мрачен   Hug Peace  bouquet

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 10:15 от bz

# 326
bz, тези вкуснотии, дето ни ги показваш, голямо изкушении, бе ханъм. Гледам и устата ми се пълни, искам да си взема, ама пусти комп, стиснат и не дава. Ама hit
Как успяваш, готвиш, сервираш, филма оправяш, новини ни поднасяш за него и актьорите, че да можем и ние да получаваме информация от първа ръка. Е, ти сторъкия Шива ли си, или си зодия Телец, джанъм?

# 327
bz, тези вкуснотии, дето ни ги показваш, голямо изкушении, бе ханъм. Гледам и устата ми се пълни, искам да си взема, ама пусти комп, стиснат и не дава. Ама hit
Как успяваш, готвиш, сервираш, филма оправяш, новини ни поднасяш за него и актьорите, че да можем и ние да получаваме информация от първа ръка. Е, ти сторъкия Шива ли си, или си зодия Телец, джанъм?

E аз по-горе написах зодийката в бЕло (не съм рогато, но съм зъбато)  Mr. Green ...а все пак съм булка в TR все пак ...учи се човек учи   hahaha Mr. Green...няма да оставям такава аудитория гладнa я  bowuu Crazy Hug...

# 328
  • София-Банкя
bz, идва ми не да тичам около къщата на Онур, ами с шут да разбия вратата и като агне да го метна на гръб та чак до кревата, ама като знам Шехи колко е люта дърпам на задфен и беж при моя синеочко, колкото и да ми е омръзнал

# 329
Добро утро,мили деца ви желае още една лъвица.Аз ще си похапна малко сладичко от закуската на БЗ.дано ми подслади деня.От сутринта мисля ли мисля и все ОНУР ми в главата.Защо се кахъри с таз Шех и не дойде насам.

Общи условия

Активация на акаунт