1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 60

• 20 664
  • 439
  •   1
Отговори
# 300
още малко и ще режа салатката  Laughing

# 301
Анче трогната съм благодаря за снимката Hug Hug  bouquet,ББ Ми няма само тъжна да я гледаме я, крайно време е и за нея да се оправят нещата,само дето мноого ме мъчи това неведение какви ги свърши при оня човек уж много обича Керем пък да се развежда newsm78ама знам ли нещо е намислила,вече не ми останаха идей,знам само че мноого искам да е щастлива накрая

# 302
в живота със сигурност изглежда щастлива а то е по важно. чао и от мен че да свърша и малко работа днес.

# 303
Пишат, че Сабанджъ не обичал щастливите равръзки / правят аналогия със сериала Алие/ или било вероятно да има отворен финал. Ама аз все си мисля,че гълъбчетата ще се съберат Grinning
В живота Джейда наистина излглежда щастлива, на репортаж от някакви награди беше с майка си, която била много горда с дъщеря си и я питаха дали вече не чака внуче. Мъжът и изглежда пич. Това май е втори брак за нея. А за филма- просто последната и стъпка е спасителният пояс и браво, че имаше смелостта, ама пак наполовина свърши работите. Малко скрита лимонка е тази Бенну-помните ли как се беше скрила в гората, бяха на някаква хижа с Онурчо и Шех, Керем и Онур помилсиха, че се е загубила и я търсиха и тя ги чу, че я викат, ама се ската- тя за много неща е така - уж вижда, чува, но все едно не е било.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 03:15 от Г-жа Броненосец

# 304
От 2 часа ви чета и немога да ви смогна озорихте ме качествено Whistling Сиренче стихчето е супер  bouquet Млуш радвам се че се завърна,че козлъо е неудържим.. Joy ВЗ благодарности за превода Hug  bouquet  bouquet  Мишел дано другата серия да я гледаме всички заедно и да не се налагат белите букви че аз немога да им смогна на рекламите да изчета ВЗ пък камо ли и бели букви да пиша Rolling EyesБлагодаря ви за целия труд,който полагате за да стигним до тук  bouquet  bouquet  bouquet   За 87еп ББ Онур ме разплака накря с детето на ръце ,дано се запени че от детето не се отказва ,та то да стани мост помежду им PraynigВъпреки че като знам Шех какъв инат е трудно ще омекни SadБенну ме изненада не само сама си отида в болницата,но и нещо крой,а и нито пий,нито е депресирана нещо я е отрезвило и нея,може да се е оплашила след опита за самоубийство,но поне свърши едно добро отиде и обясни на Онур колко се е затъжил Каан за него,та му даде кураж да потърси детето,добре че поддържа контакт с Каанче,Керем не разбрах какво точно иска да каже с това че се е отчуждил от всички,ми той сам си е виновен и вместо да се жалва да се вземе в ръце и да почни да поправя грешките си като почни от разговор с Шех и продължи с решение какво иска за живота и брака си кво само отлага неизбежното,все някой друг трябва да му оправя бакийте,добре че на Онур не му изтра бабата след разговора с Бенну та пое нещата в свой ръце че ако разчита на Керем си е жив зян,За Надиде Анна позна че ще се оправи HugАК и Гани не ми е ясно как ще се оправят,но си мисля че пак Бурхан накрая ще разчиства след тях WhistlingЕда вече е съвсем в безизходица и неизбежно ще направи грешка ThinkingПак се олях...

# 305
  bouquetза белите букви

# 306
  • на втория етаж
  bouquet  bouquet  bouquet

# 307
Добро утро!
Как сте тази сутрин?  Добре ли спахте, Онур ли сънувахте?
Да ви е сладко кафенцето!  food010

# 308
Много сте изписали няма прочитане

# 309
Най-накрая ви настигнах, ама много бързо ги творите тези 30 страници, немога да насмогна цяла седмица на четене. Вече край с пропуските, щото после ми иде да   hit от четене. И по-добре, че ви изчетох преди да напиша някоя глупост. То имало кози, крави, спорове, предложения за екскурзии Bz  била тук   bouquet .  Аз само до 77 съм изгледала, смятам да изгледам още малко, че да съм в крак с вас, междувременно ще хвърлям по едно око и тук, че после ми е много трудно  ooooh!

# 310
Добро утро момичета,
ББ:Определено сценаристите ни представят много различна Шех в 3 сезон особено във последните серии - уж Каан беше на първо място в живота й , но досега действията й не потвърждават това.Да наистина от трейлъра на 87 еп. не видяхме ресторантската вечер където Онур вижда Ш. с Енгин.Както и предположих миналата седмица ще има задълбаване около АлиКемал и другарите му.Иначе епизода отново невероятен както всичко досега с по-малко драматизъм , а пък ние какви ги нищихме миналите дни само...А Бенну според мен най-сетне ще направи една правилна стъпка ,за да почне нов живот-ако е подала молба за развод както ни намекнаха.Мисля, че сценаристите предвиждат лош край за Керем???В последното изречение на превода от английски на тр. за 88 мисля,че по правилно е : Не се извинявай за чувствата, които изпитваш към Онур(Козела към Шех).Приятен ден засега! Hug

# 311
# 312
Оф,оф ,оф  running най-накрая ви настигнах.Много сте изписали  ooooh! направо нямам думи.Гледам интересни дискусийки съм изтървала  Tired ,но сега май предстои за Керем,та ще се включа по-усърдно,че имам още  2 серии за гледане,ама не ми остава време бе.Майка ми е на гости и гледа филма отначалото,че не беше в БГ ,та и аз с нея и да ви кажа,толкова ми харесва 1 сезон,че направо не ми се гледа напред.Ама ще се прежаля  Mr. Green няма как,то и аз съм с тая диагноза одавна  Crazy
Айде лек ден всички,ще гледам и ще се включа с размисли и страсти  Whistling

# 313
Добро утро, момичета кокичета!
Героите са уморени май. След толкова много очаквания и емоции снощи - почти 30 страници сме изписали за една вечер.

Сега гледам 81 епизод. Няколко неща ми направиха впечатление.

Тия Евлияоглу, като имат толкоз пари, как бе джанъм не си сложиха една камера пред вратата, ами отварят на всеки, дето звънне. Хем и снаха им - Фюсун - бе нападната, в затвора лежа, и пак. Щеше да си спести бабка срещата с Еда - поне за сега де.

==========

Шех как дава и тя акъл на Бену - да говори с Керем. Като че ли тя го прави. Което отново ни препраща към това колко е лесно да се даде съвет отстрани и колко трудно е да се изпълни.

==========

А сцените между Еда и Керем ми напомнят за филма "Фатално привличане", където Глен Клоуз разказа игрите на Майкъл Дъглас.  fightЕ, Еда е малко аматьорка в сравнение с Алекс (мисля, че така се казваше). Но аз си уважавам филма, щото има възпитателен ефект - за мъжете. bambam

==========

А за Бену - чак не ми се говори. Толкова тежки сцени!!! И тая музика ... направо ме довършва!!!  newsm45

# 314
  • София-Банкя
Здравейте момичета, много емоционален финал снощи, не бях в състояние да мисля за нищо друго след това. Иска ми се да вярвам, че това е началото на края на проблемите между Шех и Онур. Милост от сценаристите!
Приятен и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт