Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 107
  • 557
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте мамчета. Ще ви пусна най-неочаквания код, който можете да си представите Joy
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=03088352b8d4aa1b45       Това са картички за принтиране, подаръче- но не безпланто и тортичка, която не е лошо някой да преведе.
Дано ви е полезен. На ме ми го изпратиха послучай РД-то на детето.

# 451
mirella_m3, извинявам се, че пиша тук, но кутията ти е пълна и не мога да напиша ЛС.Аз пуснах с двата кода, като ми изписа сак Oxboy каки /розе и черно и синьо мисля в две различни поръчки, но ми изпратиха два еднакви от светлия.Ако имаш тъмния може да го разменим.

# 452
mirella_m3, извинявам се, че пиша тук, но кутията ти е пълна и не мога да напиша ЛС.Аз пуснах с двата кода, като ми изписа сак Oxboy каки /розе и черно и синьо мисля в две различни поръчки, но ми изпратиха два еднакви от светлия.Ако имаш тъмния може да го разменим.

аууу нека да видим какво щв дойде 6те ти пиша обезателно Simple Smile))) но аз сега я пуснах кой знае кога ще пристигене

P.S. изпразвам си кутията Simple Smile  Peace   bouquet

# 453
Момичета защо не получавам никакви кодове за намаления?Направих вече една поръчка  и ми идват само референтни-а аз не знам за какво са ми при положение ,че вече съм поръчала от този артикул newsm78

Като чета май само аз не получавам референтни номера.  newsm78

# 454
Здравейте мамчета. Ще ви пусна най-неочаквания код, който можете да си представите Joy
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=03088352b8d4aa1b45       Това са картички за принтиране, подаръче- но не безпланто и тортичка, която не е лошо някой да преведе.
Дано ви е полезен. На ме ми го изпратиха послучай РД-то на детето.
neosvedomena,
Къде видя код?

d_nicolova, tintet1,
За пръв път чувам, че се изпращат реф.номера! Срещала съм ги наистина за поръчка на артикул в промоция, но към реф.№ винаги трябва да има код, който да намали цената от редовната!
Или нещо не съм Ви разбрала?!? Ако е така, значи и аз не съм получавала!

# 455
На мен също не ми се хващат кодовете за петте пътни чанти!

# 456
d_nicolova, tintet1,
За пръв път чувам, че се изпращат реф.номера! Срещала съм ги наистина за поръчка на артикул в промоция, но към реф.№ винаги трябва да има код, който да намали цената от редовната!
Или нещо не съм Ви разбрала?!? Ако е така, значи и аз не съм получавала!

Ами може и аз да не съм наясно, защото съм нова, но никога не съм получавала код, който намаля дадена стока чрез поръчка на артикул с референтния му номер.  Ох, дано се изразявам правилно  fight

# 457
  • Перник
Момичета, чудя се какво да избера кода с купичките или чанта на спайдърмен newsm78 Купичките много ми харесват, ама май са много малки Rolling Eyes

# 458
Момичета, чудя се какво да избера кода с купичките или чанта на спайдърмен newsm78 Купичките много ми харесват, ама май са много малки Rolling Eyes
според мен кода с купичките си заслужава. все ще им намериш приложение, а са и много красиви. тая раница к'во ще я правиш?

# 459
  • Перник
според мен кода с купичките си заслужава. все ще им намериш приложение, а са и много красиви. тая раница к'во ще я правиш?
Ми и аз това се чудя, детето ранички има
Май ще са купички

# 460
Ми и аз това се чудя, детето ранички има
Май ще са купички

А защо не вземеш да пуснеш 2 поръчки. Така или иначе и двата кода вървят с безплатна доставка

# 461
  • Перник
Ами всъщност исках да взема на малкия сандалките от 4,76 и допълних до 10 Е с дреболиики. Ако я разделя, нищо няма да ми пратят.

# 462
Ами всъщност исках да взема на малкия сандалките от 4,76 и допълних до 10 Е с дреболиики. Ако я разделя, нищо няма да ми пратят.

newsm10

# 463
Ок. за чантите,тези кодове ще ги махна.А с матрака/дюшека пак да питам,с кой код ви се хваща?Старите 22594,23159 ловят ли ви се?На мен така и на са се хващали/и не се хващат/ и няма как да ги проверя

d_nicolova никой от нас не е получавал реф.номера с екстри  Laughing
Вземаме ги от френските форуми.Доколкото зная там ги получават с брошури по пощата и ги пускат във форумите си пък ние им ги вземаме "назаем"  Laughing
Самия реф.номер е номера под който Ларедут си водят артикула,с него го вкарваш на редовна цена,а промоционалния код я намалява.Има и случаи,в които артикула го показва в кошницата направо с намалена цена - напр. колана.

nadiad79 прецени от какво имаш нужда.Раничката не си ли я пускала досега?Честно казано според мен е съвсем мъничка,но пък става за подарък.Дора е по - добър вариант за момиченцата,че е поне като чантичка - да се фръцкат Laughing
Аз пък бих ти препоръчала Найка за раничка - макар да си я плащаш един вид/кода не маха доставката/,поне е по - голяма от Спайдърмена,Найк е все пак и няма да има нужда да пускаш неща,които не ти трябват само да допълниш до 10Е.Купичките пък наистина винаги можеш да ги вкараш в употреба.Наистина си е дилема и ако не отказваха поръчките под 10Е бързо щяхме да я решаваме  Laughing

# 464
  • Перник
.........................Наистина си е дилема и ако не отказваха поръчките под 10Е бързо щяхме да я решаваме  Laughing
Де да беше така...
Наистина още не съм решила, ще видя.

Общи условия

Активация на акаунт