Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 030
  • 557
  •   1
Отговори
# 60
в Стара Загора вземат 5.09 за над 2 кг пакет, водело се такса за международни пратки
и в други градове вземат, във всеки различно

Точно в това е проблема...навсякъде е различно,а не би трябвало....все пак нали живеем в една държава и трябва за една и съща услуга да се плаща еднаква цена #Crazy,още повече като говорим за държавни услуги,а не за конкурентни частни фирми Shocked
Нямам време днес,но мисля скоро да пиша на господарите,те поне може да поразгледат въпроса по-подробно,стига са ни доили #2gunfire
Извинете за спама,но мисля 4е е важно  bouquet

пс.може да напишете сумите,които взимат в различните градове за да мога да дам примери в писмото

# 61
в Стара Загора вземат 5.09 за над 2 кг пакет, водело се такса за международни пратки

Аз получих моя колет в Тополовград и не ми взеха пари. Peace

# 62
  • Sofia
да се цопна и аз тук Laughing

# 63
Ние в Добрич плащаме по 0.50 ст.

# 64

Аз получих моя колет в Тополовград и не ми взеха пари. Peace

За да редуцираме спама,вече имам инфо за София,Русе,Ст.Загора,Тополовград,Монтана,Червен бряг,Петрич и Добрич

# 65
Искам да използвам кода за безплатна доставка със Спайдърмен. Но няма какво да поръчам. АКо някой иска да се възползва от безплатна доставка - а аз да взема раничката и портмонето - нека ми пише. Ще поръчам направо на неговия адрес, само после да ми даде подаръка.

# 66
  • Стара Загора
Момичета чета в първия пост за реф номер дето давал някакъв кухненски комплект 3 цвята...някой да знае какво е или да има някуде снимки....прерових всичко..и албуми...но не открих нищо...pls
аз пак да се цитирам и реф номер е 9007946-8,90 еu  bouquet

# 67
И при нас в Червен бряг взимат, но по 1,50лв. "За да ви освободя колета трябва да ми дадете 1,50лв." така казват  Mr. Green
и в г. оряховица така  Mr. Green

# 68
  • Burgas
В Бургас нищо не ни взимат,получават се колети всякакви килограми без такси,и така трябва да бъде навсякъде.

# 69
къде ги вкарвате тези референтни номера?

# 70
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

В прозорчето за търсене

# 71
  • София
Е,браво,успяхте и чисто новата тема да оспамите отново с познатите до болка 4лв.за митницата.
Не разбрахте ли,че нищо не може да се направи по въпроса.
В другата тема имаше достатъчно информация за това имаше и писма писани до отделни
институции.....Но кой да чете...И на Господари на Ефира и на БГ пощи да пишете-глас в пустиня.

Имайте малко уважение към труда на Змейковица,непрекъснато се правят забележки и молби
да се придържаме към темата,спрете се вече.

Ето и моята оферта с код 60771,да уточня,че намалението е до 11.05,а за подаръка е до 13.05.09г.
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=co … urecode=001RQ0434

Задейства се с артикул он ПЛ/2009(определени цветове и размери),може и намалени,ако някой още не е разбрал.
Но нали е добра далаверка,пак трябваше да се изпишат 3-4 страници на кого с какво му се е хванало....

# 72

В прозорчето за търсене

мерси   bouquet

# 73
Е,браво,успяхте и чисто новата тема да оспамите отново с познатите до болка 4лв.за митницата.
Не разбрахте ли,че нищо не може да се направи по въпроса.
В другата тема имаше достатъчно информация за това имаше и писма писани до отделни
институции.....Но кой да чете...И на Господари на Ефира и на БГ пощи да пишете-глас в пустиня.

Имайте малко уважение към труда на Змейковица,непрекъснато се правят забележки и молби
да се придържаме към темата,спрете се вече.

Ето и моята оферта с код 60771,да уточня,че намалението е до 11.05,а за подаръка е до 13.05.09г.
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=co … urecode=001RQ0434

Задейства се с артикул он ПЛ/2009(определени цветове и размери),може и намалени,ако някой още не е разбрал.
Но нали е добра далаверка,пак трябваше да се изпишат 3-4 страници на кого с какво му се е хванало....
Не следя другата тема и се извинявам за спама,но за всички които се интересуват,пуснах писмото,да видим дали е имало смисъл...а тая офрта дето си я пуснала вече я има,това май също е спам или греша newsm78
Хубав ден от мен  bouquet

# 74
  • София
Не следя другата тема и се извинявам за спама,но за всички които се интересуват,пуснах писмото,да видим дали е имало смисъл...а тая офрта дето си я пуснала вече я има,това май също е спам или греша newsm78
Хубав ден от мен  bouquet
Хайде да не се заяждаме на дребно,в първия пост на ТАЗИ тема с големи букви е написано за какво служи тя.
И нито си първата,нито последната,която се възмущава от какво ли не,при това положение би било редно да си запозната
повече с обстоятелствата и т.н.
Относно кода,бъди сигурна,че съм видяла,че е пуснат вече в темата,направих уточнение,нарочно,за да не е целият ми пост спам.
Хайде,със здраве,хубав ден и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт