Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 262
  • 557
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. Пловдив
и аз получих същото но защо ми стоят тяхните е-мейли червени и нищо не мога да видя освен кода?
Под инфото за мейла ти трябва да има текст на български "Щракнете тук за ПОКАЗВАНЕ на картинките". Щракаш и готово.  Peace

В Пловдив също невзимат пари като получаваме колети.  Rolling Eyes

# 91
и аз получих същото но защо ми стоят тяхните е-мейли червени и нищо не мога да видя освен кода?
Под инфото за мейла ти трябва да има текст на български "Щракнете тук за ПОКАЗВАНЕ на картинките". Щракаш и готово.  Peace

В Пловдив също невзимат пари като получаваме колети.  Rolling Eyes

много ти благодаря   bouquet

# 92
  • София
Вмъквам новите 2 кода за Дора и Спайдърмен:
...
И още един код за подаръка Sac à dos rose et prune -51926
Някой виждал ли я е тази раница rose et prune някъде?
Поне размерите и да знаехме!

Evka,
Щом се тревожиш за спама, защо пускаш код, който преди теб е много много пъти публикуван (за жалост не си единствената)?

Кода за Sac à dos rose et prune е публикуван вчера или онзи ден във френски форум,от там го взех.
Ако имаше снимка или повече инфо,със сигурност бих я сложила тук.

Така,за спама-ако прочетеш отново,може и да разбереш защо съм го публикувала този толкова повтарян код...
А ако имаш още неясноти относно моето пребиваване в темите за ЛаРедут,заповядай на лични,че вече ми е неудобно.

# 93
  • Карлово
защото да ти блокирани снимките. вероятно ползваш мейлбг, виж в началото на самото писмо има сиво поле, в което пише, че "писмото съдържа блокирани картинки, които изглеждат така и ако искаште да ги видите щракнете тук" нещо подобно беше

# 94
  • Враца
Момичета имам повтарящи се следните подаръци

куфара,розовото с … 91;ма, чантата на La Coq Spotrif (за която така и не намерих подходящ повод да я нося),

и ако някой иска ги сменям за кутията за … 86;ве (искам кутията гримовете не ми трябват), за чантата Еveryday, бежовия тр … 085;ч 46/48, бежовата ч … 85;та или пък някакъв друг вид

Hug

# 95
защото да ти блокирани снимките. вероятно ползваш мейлбг, виж в началото на самото писмо има сиво поле, в което пише, че "писмото съдържа блокирани картинки, които изглеждат така и ако искаште да ги видите щракнете тук" нещо подобно беше

оправих го мерси   bouquet

# 96
  • Стара Загора
някои може ли да обясни за  код ;26883 ...когато го въведа ми казва да напиша някакъв спонсорски номер или нещо такова

# 97
Момичета да ви питам какви бяха условията за надуваемия дюшек?

# 98
Аз го поръчах от нов акаунт(т.е първа поръчка) Peace

# 99
Аз го поръчах от нов акаунт(т.е първа поръчка) Peace
Ами и аз на нов го вкарвам но не става, дали има нещо друго?

# 100
само при първа поръчка ли може да се поръча дюшека?

# 101
tozi dushek i az go porychah na pyrva porychka predi 2 sedmici.hvana mi se, no vse oshte nqmam izvestie 4e e pristignal Sad

# 102
Моля, дайте примери с неща, които се намалят с този код. Подаръкът и БД ми ги дава. Но нищо в кошницата не ми намаля.

http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=co … urecode=001RQ0438

# 103
az malko sigurno nahalstvam , no nqkoi moje li da me svetne kak se vzimat pory4kite..za taksite znam samo ne mi e qsno dali te shte pusnat e-mail 4e e izprateno neshto ili ot tuka trqbva da ima, che e pristignalo....(imam nqkakva ideq, no se pochvam da se pritesnqvam)

# 104
  • София
Моля, дайте примери с неща, които се намалят с този код. Подаръкът и БД ми ги дава. Но нищо в кошницата не ми намаля.

http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=co … urecode=001RQ0438
Няма и да ти намали нищо. Просто в тази колекция нещата са намалени до 40%.

Общи условия

Активация на акаунт